Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

58 серия

Диего казва на Виктория, че се страхува, че ако тя остане, той няма да може да се спре да не изневери на Лукресия с нея и я целува. Той й казва, че не е бил влюбен и че е изпивал само желание и похот.

Дон Грегорио си играе в две фигури от шаха - едната е Исабела, а другата е Каролина. Той се чуди коя ще се спечели. Рамон го моли да остави играта. Той слага Исабела на дъската и се вглежда в Каролина. Той казва, че се надява тя да спечели, защото много я харесва. Рамон е изненадан и Дон Грегорио му признава, че Каролина много му напомня на съпругата му Тереса. Дон Грегорио казва, че Каролина е пешката, която той иска да спечели накрая и иска тя да унищожи Исабела.

Криста диктува, а Исабела пише писмо до Алекс, в което му предлага любовта и приятелството си с надеждата, че той ще се върне при нея.

Флоренсия е много подозрителна относно това, което наистина се е случило между Каролина, Алекс и Макарио. Лукресия й се чуди защо и казва, че Каролина е същата като майка си.

Виктория и Диего се целуват. Тя казва, че от целувката му остава с впечатлението, че той продължава да я обича.

Гладис се опитва да убеди Гонсало да даде на нея и на брака им един шанс.

Диего съветва Виктория да забрави за него и да напусне ранчото. Той й казва, че никога не я е обичал, защото обича Лукресия. Тя му удря шамар и му казва, че той не обича Лукресия и че би трябвало да има друга причина, поради която той е скъсал с нея. Той я излъгва и й казва, че иска да се ожени за Лукресия, за да продължи името си и да даде наследник с кръвта на Монтеро. По този начин той ще се подсигури, че Дон Грегорио ще престане с опитите да отнеме земите му и „Дъбовете" ще останат в семейството му. Тя повярва на думите му.

Макарио казва на Патрисио, че знае, че ще има проблеми с Амалия, но вярва, че накрая всичко ще се подреди. Патрисио и Макарио продължават да разговарят, когато Каролина пристига и удря шамар на Макарио. Тя му се развиква и му казва, че ще го накара да си плати за това, което й е причинил и Алекс накрая ще научи истината. Той я хваща и я придърпва към себе си. Той й казва, че тя ще се омъжи за него. Тя се отдръпва и му казва, че никога няма да се омъжи за долен човек като него. Тя се заклева да го накара да си плати за това, което е направил. Тя избягва от стаята, а Патрисио се присмива на Макарио.

Виктория вярва в това, което Диего й е казал. Тя му казва, че може да прави каквото си иска, но го предупреждава да не се изпречва на пътя й. Тя му казва, че той ще научи на какво е способна, ако разкаже тайната й или се опитва да попречи на отмъщението й. Тя се опитва да си тръгне, но той я спира и я предупреждава за Гонсало. Тя му казва да не се притеснява за нея. Той я уверява, че се притеснява единствено за Каролина.

Гонсало обвинява Гладис за това, че е изнудила Виктория, за да я накара да го предаде и й казва, че тя и Виктория ще си платят за това, което са направили. Гладис продължава с лъжата си и настоява, че всичко е било идея на Виктория. Гонсало предлага на Гладис да прекара десет нощи, правейки секс с нея, ако тя обещае да му даде развод. Тя отказва и той покачва офертата си - първо на 15 нощи, а след това на 20. той я целува и й казва, че ще бъде с нея цял месец и ще се преструва, че я обича и желае, ако след това тя му даде развод. Той й казва да помисли върху предложението му и я оставя сама.

Виктория казва на Диего да не се притеснява за Каролина, защото тя може да защити дъщеря си.

Алекс посещава Дон Грегорио и му разказва какво се е случило с Каролина. Той е готов да поеме насмешките на дядо си.

Лукресия научава, че сестра й е наела частен детектив, за да издири Мариана. За да я накара да престане с издирването на Мариана и Луиса, Лукресия й казва, че Мариана и Луиса са умрели. Тя й казва, че не й е разкрила това преди, защото не е искала да страда повече. Тя й обещава да й разкаже какво се е случило, но иска и Констанса да присъства, за да чуе и тя.

В дома, Диего търси Херман и казва на Мария, че е говорил с Виктория, но тя е отказала да си тръгне. Той казва на Мария, че няма да позволи нещо да се случи на Виктория, защото след като се ожени за Лукресия, той ще може да е по-близо до семейство Монтеро и ще успее да я защити. Мария му отговаря, че би трябвало да се ожени за Виктория, а не за Лукресия.

Виктория утешава Каролина. Каролина й казва, че вече разбира какво означава отмъщението на Виктория за нея.

Дон Грегорио не се присмива на внука си и признава, че е много изненадан от това, което се е случило между Каролина и Макарио. Той казва на Алекс, че въпреки че дълго време е подкрепял Исабела, той е започнал да мисли, че Каролина наистина го обича. Алекс е изненадан.

Патрисио и Макарио се чудят какво ли ще стане сега, когато Мигел ще приеме фамилното име Монтеро.

Мигел притеснява Рубен на работното му място. Рубен се присмива на Мигел, когато той казва, че след като Дон Грегорио умря, той ще бъде наследник.

Алекс казва на дядо си, че няма да се върне при Исабела и се заклева никога да не се ожени. Той признава, че планира да прекара остатъка от живота си сам и никога повече да не се влюбва, защото любовта много боли. Дон Грегорио му казва, че ако не му даде правнук, няма да наследи нищо от него. Алекс му отговаря, че никога не е искал парите му.

Исабела и Криста се чудят къде е Алекс и защо не е в ранчото, да търси Исабела. Исабела оставя писмото си в стаята на Алекс и планира да облече най-сексапилното бельо, което има. Така тя смята да изчака Алекс да се върне при нея.

Гладис мисли върху предложението на съпруга си, но отказва да му даде развод. Изведнъж намира начин да задържи Гонсало до края на живота си.

Гонсало иска съвет от Криста дали ако Гладис не му даде развод, той да я убие.

Каролина казва на Виктория, че разбира какво означава за Виктория отмъщението и настоява, че ще накара Макарио да си плати за това, което й е причинил. Виктория се изненадва, когато Каролина сама предлага да й помогне в отмъщението й срещу Монтеро.

Мария казва на Диего, че не може да я измами, защото тя усеща, че нещо лошо се е случило, за да реши да се ожени за Лукресия.

Констанса разговаря с Бианка за Клаудио, когато Лукресия влиза и казва на Констанса, че иска да отиде с нея при Флоренсия, защото сестра им не се чувства добре.

Флоренсия не може да повярва, че Мариана е мъртва. Когато сестрите й пристигат, тя казва на Констанса, че Лукресия е казала нещо, което не е истина. Тя вярва,че дъщеря й е жива.

Каролина казва на Виктория, че ще трябва да се опита да бъде силна и настоява Виктория да не отказва помощта й. Тя пита Виктория какво ще правят. Виктория й отговаря, че в момента тя е ядосана и не знае какво говори. Тя не вярва, че ще е способна да направи това, за което говори. Тя казва на Виктория, че е сериозна. Виктория настоява, че Каролина е неспособна да нарани някого, дори и враговете си. Плачейки, Каролина я пита защо не е като нея, защо след като е нейна дъщеря, не е толкова смела. Виктория си мисли, че е така, защото не тя я е родила, но казва на Каролина, че все още е много млада и един ден ще открие мъжа, който истински ще я обича.

Констанса пита Лукресия за какво говори Флоренсия. Лукресия им казва, че при последното си пътуване до Калифорния, тя е научила, че Мариана и Луиса са умрели при катастрофа.

Каролина казва на Виктория, че тя никога повече няма да се влюби, защото никога няма да може да забрави Алекс. Тя продължава да плаче.

Алекс плачи в болничната стая на дядо си. Алекс казва на Дон Грегорио, че си е мислел, че ще се ожени за Каролина и ще има перфектното семейство с нея, но сега знае, че това няма да стане. Той казва, че е най-добре да остане ерген. Дон Грегорио го пита защо не даде втори шанс на Исабела, защото според него, тя го заслужава. Алекс му отговаря, че Исабела никога повече няма да има място в сърцето му заради всичко, което е извършила. Дон Грегорио му казва, че Исабела е направила всичко това, защото обича него (Алекс). Алекс смята, че би било загуба на време да дава шанс на Исабела. Той казва на Дон Грегорио, че е най-добре да го остави сам, за да може той да реши спокойно кой да стане негов наследник. Дон Грегорио моли Алекс да предаде на Амалия, че иска да я види. Алекс го пита за какво иска да говори с нея.

Амалия и Херман се уговарят да се видят на следващия ден за поредния им урок. Херман й казва, че ако някога има нужда от нещо - рамо, на което да поплаче или някого, с когото да поговори, може да разчита на него. Тя му благодари и му казва, че той е добър човек. Тя му признава, че ако не беше влюбена в Макарио, много лесно би се влюбила в него. Преди да си тръгне, тя го целува по бузата.

Каролина се страхува, че ще изгуби приятелството на Амалия и се надява Амалия да изслуша нейната версия на случилото се. Виктория предлага да отиде и да поговори с Амалия.

Патрисио оставя Макарио насаме с Амалия. Тя го целува и той й казва, че от дълго време той има любовна връзка с Каролина. Амалия си мисли, че той се шегува и не му вярва. Той я уверява, че Каролина го обича и той обича нея, но тя той продължава да обича и нея (Амалия). Амалия опитва да се успокои и го пита дали се шегува. Тя му казва, че би умряла без него и че Каролина е най-добрата й приятелка. Той й казва, че тя (Амалия) е много приятна и той все още я обича. Той я уверява, че той никога няма да я изостави, но иска да се ожени за Каролина. Тя го напада, заплашвайки да го убие. Тя се разплаква, а той се опитва да я успокои.

Каролина продължава се притеснява, че ще изгуби най-добрата си приятелка. Виктория й обещава да намери начин да покаже на Амалия, че Каролина е жертва на Макарио. И двете имат лоши предчувствия относно положението. Каролина си спомня онова, което Дон Чема й е казал.

Истерично, Амалия казва, че тя знае, че Каролина и Алекс се обичат. Тя успява да се освободи от хватката на Макарио. Макарио й казва, че Каролина обича него, а не Алекс. Амалия го пита от колко време е с Каролина. Той й отговаря, че е с Каролина от деня, в който е пристигнала в ранчото. Тя му удря шамар и проклина него и Каролина. Тя пита Бог защо Каролина я е убедила, че й е приятелка и че обича Алекс. Макарио й казва, че Каролина е била и с двамата - с него и с Алекс.

Дон Грегорио казва на Алекс, че той не бива да научи тайната, която го свързва с Амалия, но се заклева да оправи положението с нея преди да умре. Той уверява Алекс, че Амалия не е негова дъщеря и му казва, че ако някой твърди обратното, лъже.

Амалия се чуди как Каролина е била способна да й причини това. Макарио й казва, че Каролина му е обещала да скъса с Алекс, за да бъде с него, но така и не е изпълнила обещанието си. Амалия продължава да плаче, но се разкрещява на Макарио, когато той докосва рамото й. Тя го пита защо й казва това сега. Той й разказва своята версия на случилото се с Каролина и Алекс. Макарио уверява Амалия, че той наистина я обича и никога не е искал да я нарани. Тя го удря и го пита какво има Каролина, което тя няма. Тя отбелязва, че Каролина дори не знае как се прави любов. След това го пита дали Каролина и той са правили секс. Тя приема неговото изражение като потвърждение. Тя продължава да плаче и казва, че е изгубила Макарио и най-добрата си приятелка. Макарио я прегръща, а тя му се развиква, настоявайки да я пусне да си върви. Тя се освобождава и му казва, че го мрази много, също както мрази и Каролина. Тя побягва от стаята. Макарио е убеден, че тя ще се върне, защото той е единственото, което тя има и за това ще се върне.

Диего казва на Херман, че единственият начин да защити Виктория от Гонсало, е като се ожени за Лукресия, за да е близо до Монтеро. Херман му казва, че няма да му позволи да извърши някоя лудост.

Лукресия казва на сестрите си, че Луиса и Мариана са умрели при автомобилна катастрофа. Те се разплаква. Лукресия си мисли, че е успяла да убеди сестрите си.

Диего казва на Херман, че ако той не се ожени за Лукресия, тя ще разкрие тайната на Виктория - че Каролина не е нейна дъщеря.

Амалия търси Каролина, крещейки обиди по неин адрес. Виктория казва на Каролина да не излиза от колибата, а тя ще се опита да успокои Амалия. Виктория открива Амалия и се опитва да я успокои. Тя й предлага да разговарят някъде на спокойствие и й казва, че Каролина не я е предала. Амалия казва на Виктория, че Каролина е предала нея, както е предала и Алекс.