Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

59 серия

Виктория открива Амалия и се опитва да я успокои.

Дон Грегорио казва на Алекс, че ако Амалия се опита да разкрие тайната си, Алекс трябва да направи всичко възможно, за да я спре.

Гонсало си спомня какво му е казала Лукресия, че Гладис е заплашвала Виктория и се чуди дали е истина. Той се заклева, че ще се разведе с Гладис без значение цената, която ще се наложи да плати.

Гладис отива да посети Дон Грегорио в болницата, но Ренато я спира преди тя да влезе в болничната стая. Той й казва, че има нужда тя да убеди Дон Грегорио да прави бизнес с него.

Алекс отива в стаята си и открива писмото на Исабела.

Исабела и Криста научават, че Амалия е бясна на Каролина.

Виктория извежда Амалия и се опитва да я успокои. Амалия отказва да я слуша. Виктория й казва колко лош човек е Макарио и как Каролина никога не е искала да нарани Амалия. Амалия не иска да й повярва.

Патрисио научава от Макарио за влошените му отношения с Амалия. Той казва на Макарио, че си го е заслужил.

Диего и Херман решават, че най-добрият начин да защитят Виктория и Каролина е да ги убедят да отидат да живеят в неговото ранчо в една от празните колиби.

Констанса разбира, че смъртта на Мариана и Луиса е нещото, което Лукресия е крила от тях толкова дълго време. Флоренсия се ядосва на Лукресия и я пита как е могла да пази в тайна нещо такова от нея. Тя казва на Лукресия, че я мрази. Лукресия й казва, че е запазила това в тайна, защото не е искала тя да страда повече. Еделмиро пристига и казва на Лукресия, че Диего иска да я види и тя излиза. Флоренсия казва на Констанса, че не вярва на Лукресия и планира да продължи с издирването на дъщеря си, защото е убедена, че тя е жива.

Виктория казва на Амалия, че ще стигне до дъното на това и ще открие какво точно се е случило, защото знае, че Каролина е невинна.

Лукресия отива при Диего и се опитва да го прегърне. Той я отблъсква и й казва, че я е извикала, за да й съобщи, че Виктория и Каролина ще се преместят да живеят в неговото ранчо. Лукресия побеснява и отказва да приеме това. Той й казва, че е по-добре да свикне с мисълта, защото няма да позволи Виктория да остане в ранчото на Монтеро, защото е в опасна близост до Гонсало. Тя го уверява, че Гонсало няма да нарани отново Виктория.

Мигел отива при Гонсало, за да му съобщи добрата новина и научава какво се е случило в негово отсъствие между Гонсало, Гладис, Виктория, Каролина, Алекс и Макарио.

Лукресия казва на Диего, че ревнува, защото го обича и няма да позволи на Виктория да живее там. Тя предпочита да убие Виктория и него, вместо да им позволи да й пречат.

Амалия моли Виктория да каже на Каролина, че я мрази и не иска да я вижда никога повече.

Макарио не е притеснен и казва на Патрисио, че Амалия ще му бъде любовница, а Каролина ще бъде негова съпруга. Макарио пита Патрисио как смята да съблазни Флоренсия. Патрисио му казва, че това няма да е нужно, защото той има по-добра идея: той смята да се ожени за дъщерята на Флоренсия веднага след като самата Флоренсия я открие.

Диего казва на Лукресия, че е поискал да я види, не за да й иска разрешение, а да й съобщи, че Виктория ще живее там. Той й казва, че той може да прави каквото си поиска. Тя се ядосва, когато той й напомня колко силно обича Виктория. Той й казва, че той ще се държи на положение и ще кара хората да вярват, че те наистина са заедно и че бракът им е нормален, но Виктория ще присъства в живота му, независимо дали това се харесва на Лукресия или не.

Каролина научава от Виктория какво е станало с Амалия и се разстройва, защото не иска да изгуби и Амалия.

Амалия отива при Дон Чема и той й казва, че Макарио е лош човек и тя би трябвало да забрави за него.

Макарио казва на Патрисио, че не вярва Флоренсия някога да открие дъщеря си, но Патрисио е на друго мнение и планира да се омъжи за дъщеря й, за да даде на Дон Грегорио внук с кръвта на Монтеро във вените си.

Гладис казва на Ренато, че ще се опита да уговори Дон Грегорио да започне бизнес с него, но не може да гарантира нищо. Тя го пита от къде смята да вземе пари. Ренато й казва, че той и Виктория са се съюзили и тя ще му даде парите. Гладис се опитва да го убеди, че не може да се довери на Виктория.

Алекс открива Исабела при басейна по бански костюм и й казва, че иска да й се извини.

Виктория казва на Каролина, че е говорила с Диего, който е настоял тя да напусне ранчото, защото е в опасност. Каролина се съгласява с позицията на Диего. Те се чудят защо Диего продължава да се притеснява за тях, ако вече не обича Виктория.

Диего казва на Лукресия, че ако не иска Виктория да живее в ранчото му, тя трябва да убеди Гонсало да напусне ранчото на баща си.

Мигел научава какво се е случило, докато го е нямало и казва на Гонсало, че се съмнява Гладис да му даде някога развод. Гонсало предполага, че в такъв случай може да остане вдовец, защото само по този начин ще може да се освободи и да се ожени за Виктория.

Гладис влиза в болничната стая на Дон Грегорио и хваща царя от шахматната дъска. Тя поваля друга фигура с него и казва, че иска той (Дон Грегорио) да постави Гонсало в шах-мат.

Гонсало казва на Мигел, че се замисля дали да не убие Гладис, ако не открие друг начин да се освободи от брака им.

Гладис казва на Дон Грегорио, че Гонсало иска развод и тя иска от свекъра си да го спре. Той я пита както може да направи за Гонсало, когато умре, което може да се случи много скоро. Тя иска той да запише клауза в завещанието си, принуждавайки Гонсало да остане с нея, без да има шанс да се разведе с нея.

Гонсало научава, че Мигел най-накрая ще получи фамилното име Монтеро. Той го предупреждава, че Дон Грегорио може да си играе с него. Те наблюдават как Лукресия влиза в къщата бесен и издърпва Гонсало със себе си.

Каролина се пита дали Лукресия не принуждава Диего да се ожени за нея. Виктория признава, че е мислила за такава възможност и след това праща по дяволите и двамата. Тя казва на Каролина, че знае, че Диего никога няма да бъде щастлив с Лукресия.

Лукресия казва на Гонсало, че тя е изнудила Диего да се ожени за нея и ако Гонсало държи на Виктория, той трябва да направи същото, което тя е направила с Диего. Той й казва, че тя ще има ужасен брак с Диего, защото той не я обича. Предупреждава я, че ще изживее същия ад като него и Гладис. Тя не е притеснена. Гонсало й казва, че не знае какво точно иска. Той признава, че желае Виктория, но в същия момент иска да я убие заради това, което е направила. Тя му казва, че Виктория се е страхувала от Гладис и не е имала шанс. Лукресия му казва, че Виктория не е истинската майка на Каролина. Тя не му разкрива, че истинската й майка е Флоренсия, но му съобщава, че Виктория по-скоро би умряла, отколкото да допусне Каролина да научи истината.

Каролина казва на Виктория, че те би трябвало да напуснат ранчото и да заминат далеч.

Алекс казва на Исабела, че е била права за Каролина и я моли за прошка. Той й казва, че не я обича и че продължава да обича Каролина, но й казва, че ако тя поиска, той е склонен да даде на връзката им втори шанс. Тя е щастлива и го прегръща. Тя му казва, че е много щастлива и му благодари за предоставения шанс.

Виктория казва на Каролина, че тя не може да си тръгне, но иска тя да замине.

Гонсало е щастлив, защото най-накрая е намерил начин да изнудва Виктория, за да му стане любовница.

Каролина не иска да се разделя с майка си. Виктория й казва, че има достатъчно пари, за да може Каролина да живее в някой апартамент далеч от ранчото. Тя отказва да си тръгне без Виктория.

Диего казва на Херман, че е дал на Лукресия два дни, за да убеди Гонсало да напусне ранчото или той ще заведе Виктория и Каролина да живеят при него.

Исабела казва на Алекс, че много го обича и той е изненадан да научи, че чувствата й към него са толкова дълбоки. Той й казва, че иска, когато Каролина е на близо, да се държат като много щастливи, за да види Каролина, че тя не го интересува повече след като му е изменили с Макарио. Исабела обещава да му помогне.

Макарио казва на Патрисио, че се надява Амалия да преживее случилото се скоро. Той казва на Патрисио и Мигел, че Каролина ще стане негова съпруга.

Каролина отказва да напусне ранчото без Виктория. Виктория не иска тя да остава, защото се страхува, че Гонсало може да се опита да я нарани.

Гонсало няма търпение да каже на Виктория, че знае нейната тайна, но Лукресия го съветва да изчака до следващия ден.

Диего казва на Херман, че трябва да отиде и да говори с Виктория, за да се опита да я убеди да се премести да живее в ранчото му, ако Лукресия не успее да убеди Гонсало да напусне ранчото на Монтеро. Херман го пита какво ще направи, ако Виктория откаже и Диего му казва, че ще я убеди.

Каролина казва на Виктория, че не иска да си тръгва, защото иска да покаже на Амалия какъв тип е Макарио в действителност.