Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

60 серия

Каролина отказва да напусне ранчото на Монтеро без Виктория. Тя се заклева да отвори очите на Амалия и да й покаже какъв тип е Макарио и че не я е предавала.

Амалия моли Росио да извика Бианка и казва на Росио, че тя и Каролина повече не са приятелки.

Виктория продължава с опитите да убеди Каролина да си тръгне, но тя отказва.

Бианка казва на Амалия, че знае какво се е случило с Каролина и й предлага подкрепата си. Амалия й отговаря, че няма нужда от нейната помощ.

Каролина се връща на работа, докато Виктория се чуди как да накара Каролина да напусне ранчото.

Гонсало се съгласява да изчака до следващия ден преди да се срещне с Виктория и да я изнуди. Лукресия се съгласява да му помогне.

Диего отива при Виктория. Той се опитва да я убеди да напусне ранчото на Монтеро и да се премести в неговото ранчо.

Мартина открива Каролина да плаче и сипва още сол в раната. Тя й предлага да бъдат приятелки, след като Амалия и Каролина повече не са приятелки. Каролина се дразни.

Лукресия разбира от Констанса, че Флоренсия не й вярва и ще продължи с издирването на дъщеря си. Тя се опитва да убеди Констанса да й помогне да спрат Флоренсия. Констанса става подозрителна, а Лукресия настоява на своята история.

Виктория обвинява Диего, че иска съпруга и любовница едновременно. Той настоява, че просто не иска да види нея или Каролина наранени. Тя негодува, че той се бърка в нейния живот. Диего заплашва да каже на Каролина коя е истинската й майка, ако Виктория не се съгласи да се премести в „Дъбовете" и да напусне колибата си.

Флоренсия разказва на детектива историята, която Лукресия й е разказала. Той обещава да разследва тази следа.

Алекс казва на Гонсало, че планира да покаже на Каролина, че нейното предателство не го е засегнало. Съобщава му, че той и Исабела отново са заедно. Той казва на Гонсало, че Исабела знае, че той не я обича и се съмнява, че отново ще я обикне.

Исабела е сигурна, че е хванала отново Алекс. Криста я предупреждава заради връзката й с Патрисио.

Мигел казва на Патрисио и Макарио, че след като получи името Монтеро, той ще трябва да се откаже от наследството. Те не са доволни от това. Те спорят и казват на Мигел да не бъде идиот, да не попада в капана на Дон Грегорио. Мигел не иска да се откаже от шанса да получи бащиното фамилно име.

Гладис продължава с опитите да притисне Дон Грегорио да принуди Гонсало да остане женен за нея. Тя му казва, че Ренато чака отвън и иска да говори с него за бизнес. Тя му казва, че Ренато има много пари и иска да инвестира. Дон Грегорио се чуди какво иска Ренато от него в действителност. Ренато влиза в стаята.

Макарио и Патрисио спорят с Мигел.

Дон Грегорио казва на Ренато, че както изглежда, Исабела и Алекс ще се съберат заедно и разказва на Ренато какво се е случило между Алекс и Каролина. Дон Грегорио казва на Ренато да говори с Рубен и Алекс относно инвестирането в бизнеса и те ще решат какво да правят. Преди Ренато да си тръгне, Дон Грегорио моли да предаде на Исабела да бъде много внимателна и че ако има нужда от нещо, може да разчита на него.

Алекс и Исабела отиват в един клуб. Тя се опитва да го накара да стане и да танцува с нея. Той й казва, че е най-добре да оставят нещата така преди да продължат.

Виктория казва на Каролина, че Диего е предложил да се преместят при него.

Флора се опитва да вразуми Диего, но напразно. Клаудио пристига и му казва, че е приготвил една колиба. Мария казва на Клаудио, че Бианка се е съгласила да се срещне с него в кафенето.

Бианка казва на Констанса, че ще се срещне с Клаудио. Констанса се притеснява, че той може да я нарани.

Гладис е в леглото, когато влиза Гонсало и я пита какво мисли за неговото предложение. Тя не приема, а той я целува и започва да я опипва.

Каролина сънува случилото се с Алекс и се събужда. Каролина открива Амалия, когато излиза. Амалия се противопоставя на Каролина, казвайки й че майка й не е наблизо, за да я защити този път. Каролина се опитва да накара Амалия да погледне по друг начин на нещата, но Амалия не я слуша.

Макарио и Патрисио са притеснени какво ще направи Мигел, когато вярва, че ще стане един Монтеро.

Каролина и Амалия продължават да спорят. Амалия вдига ръка, за да удари Каролина, но Каролина хваща ръката й и й казва, че ненавижда Макарио. Амалия не й вярва и й казва, че е най-добре никога повече да не се виждат, защото тя няма да може да се контролира.

Патрисио казва на Макарио, че трябва да направят нещо с Мигел и Амалия. Той напомня на Макарио, че Амалия е видяла окървавената му риза. Макарио му казва, че Амалия не знае какво се е случило и си мисли, че той си е порязал ръката. Патрисио не му вярва и казва на Макарио, че познава неговите слабости - Амалия и Каролина.

Каролина предлага на Амалия да я пребие до смърт, ако това иска, но това няма да разреши нещата. Амалия се разстройва и й казва, че никога не би пребила някого до смърт и избягва.

Херман научава какво се е случило, когато Диего се е видял с Виктория. Той казва на Диего, че той няма никакво право да се меси в живота на Виктория.

Гонсало продължава с опита си да съблазни Гладис, за да я убеди да му даде развод, но тя отказва. Тя му казва, че вече знае, че тялото й не го отвращава, но знае как може да го накара да страда.

В клуба, Херардо пита Алекс дали е добре. Алекс му казва, че се притеснява да не нарани Исабела, въпреки че вече й е казал, че не я обича. Той пита Херардо как Каролина е могла да предаде него и Амалия по този начин.

Амалия плаче, мисли за Макарио и не иска да спи сама.

Алекс научава, че Рубен е бесен на Херардо заради нещо, което Дон Грегорио му е казал. Херардо иска Дон Грегорио да избере Алекс за свой наследник, но Алекс не иска нищо от дядо си.

Дон Грегорио сънува нощта, в която е хванал Гонсало да пребива до смърт майката на Амалия. Той се събужда и се пита какво ще стане, когато той умре. Той се чуди какво ще си помисли Алекс, когато разбере, че баща му е убиец.

Алекс и Исабела се връщат в ранчото на Монтеро. Той й казва, че ще си ляга. Тя го целува и му казва, че много го обича.

Лукресия отива да посети Виктория и й казва, че тя знае, че Диего пази тайната й, но казва, че не знае каква е тайната й. Тя казва на Виктория, че няма да й позволи да се премести в „Дъбовете". Лукресия й казва, че Гонсало иска да се срещне с нея, но Виктория отказва.

Гладис застава напълно гола пред Гонсало, когато той се събужда. Той я наблюдава, докато тя си втрива лосион по тялото, все още гола. Тя отива да се облече, а той не сваля очи от нея с усмивка на уста.

Лукресия успява да убеди Виктория да се срещне с Гонсало на публично място далеч от ранчото, защото Гонсало знае тайната за Каролина и за това иска да говори с нея.

Гладис се облича, а Гонсало й казва, че иска тя да напусне живота му за винаги. Тя поглежда през прозореца и вижда Алекс и Исабела да вървят към конюшните.

Росио открива Каролина на работното й място при конете.

Алекс казва на Исабела, че се притеснява за нея. Тя му казва колко много го обича и че дори да не се ожени за нея, тя ще му помогне.

Росио оставя Каролина, когато Алекс и Исабела пристигат. Алекс й нарежда да приготви коня й, защото иска да поязди. Каролина наблюдава как Исабела целува Алекс, а той отвръща на целувката й, докато през цялото време крадешком наблюдава реакцията на Каролина. Каролина изглежда съсипана.