Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

61 серия

Каролина е съкрушена след като вижда как Алекс и Исабела се целуват, но не забелязва как Алекс крадешком наблюдава реакцията й. Алекс й се развиква да побърза с коня му и целува Исабела отново. Исабела прави коментар за Каролина и Макарио. Каролина се опитва да каже истината, но Алекс отново й се развиква, подканяйки я да побърза. Казва й, че след като свърши с коня му, може да отиде при Макарио. Каролина бърза да приготви коня му.

Макарио се опитва да си върни Амалия като й казва, че той е всичко, което има. Тя му отговаря, че е различен и си тръгва.

Диего и Херман разговарят за Виктория. Херман отбелязва, че според него не е лесно да се контролира Виктория. Диего мисли по друг начин. Той вярва, че Виктория ще приеме да се премести в неговото ранчо. Херман научава какво се е случило между Каролина, Макарио и Алекс.

След като Каролина тръгва, целувката свършва и Алекс казва на Исабела, че това не го е накарало да се почувства по-добре, точно обратното, той се чувства по-зле.

Виктория се съгласява да се срещне с Гонсало и пита Лукресия дали знае какво е научил Гонсало, но Лукресия не й отговаря.

Патрисио и Макарио се притесняват за Мигел. Те се опасяват, че Мигел ще забрави за плановете им след като получи фамилното име.

Чувствайки се много важен, Мигел пристига по време на закуска и се опитва да седне на мястото на Дон Грегорио. Гладис се ядосва, но Мигел й казва, че след като получи фамилното име на баща си, той ще стане и негов наследник.

Дон Грегорио се опитва да убеди Рамон да му позволи да остане в болницата по-дълго, за да може да убеди близките си, че е на крачка от смъртта. Рамон отказва да продължава с лъжите и смята да го изпише на следващия ден.

Гладис се присмива на Мигел и той й казва, че тя ще съжалява за начина, по който се отнася с него и си тръгва. Гладис се подиграва на Мигел, но Рубен я кара да замълчи, казвайки й, че Дон Грегорио наистина може да определи Мигел за свой наследник. Рубен се обръща към Констанса и обвинява нея и Херардо, че не са се погрижили да вземат състоянието на Дон Грегорио.

Херардо не иска Бианка да се среща с Клаудио, но тя настоява да отиде сама. Херардо я моли да му се обади, ако се наложи да се защитава от баща им. Бианка му отговаря, че скоро ще навърши години и ще бъде свободна да бъде приятелка на Клаудио, или да има нещо повече с него, ако реши.

Клаудио казва на Диего, че ще се срещне с Бианка и го пита дали неговото приятелство с Бианка ще създаде повече проблеми за Диего. Диего го уверява, че това няма да е проблем.

Лукресия настоява Гонсало да не казва на Виктория, че знае тайната й. Гонсало се съгласява. Той е нетърпелив да се срещне с Виктория и да я изнуди да му стане любовница.

Херман наблюдава, докато Виктория и Диего се срещат. Виктория казва на Диего, че ще приеме предложението му наполовина - тя иска Каролина да е премести, но отказва да се премести с нея. Диего протестира. Виктория му казва, че много го мрази. Тя му заявява, че последното нещо, което би искала, е да бъде близо до него.

След като се връща от езда, Алекс предава коня си на Каролина. Тя го спира и настоява той да изслуша нейната версия на случилото се. Тя му напомня, че му е повярвала след като го е видяла да се целува с Исабела в хола, както и след случилото се в офиса му. Тя му казва, че не е често той да се съмнява в нея.

Диего продължава да спори с Виктория, но тя не отстъпва.

Алекс казва на Каролина, че той й е казвал не веднъж, че Исабела се опитва да ги раздели, но тя никога не му е казвала, че Макарио се интересува от нея. Тя признава, че е допуснала грешка като не му е казала за Макарио, но настоява, че не му е казала, за да не го притеснява.

Виктория пита Диего защо толкова се притеснява за нея. Диего й отговаря, че се притеснява за нея, защото й е дал обещание, а неизпълнението на обещанието му го кара да се чувства виновен. Той иска да я предпази. Тя отказва да се премести и побягва. Херман се забавлява и казва на Диего, че тя не е реагирала по начина, по който той е очаквал.

Гонсало казва на Лукресия, че Гладис е използвала собственото му оръжие против него.

Гладис проверява униформата на френска прислужница, която Криста й е дала.

Ренато посещава Дон Грегорио. Те разговарят за бизнес, след което изиграват партия шах. Дон Грегорио се чуди на глас кой от тях ще бъде черния цяр в неговата игра. Той казва на Ренато, че не може да го измами и е наясно, че те са еднакви.

Флора продължава с опитите да вразуми Диего и му казва, че колибата, която е искал, вече е готова. Лукресия влиза и казва на Диего, че трябва да се оженят веднага, защото на следващия ден Дон Грегорио излиза от болницата.

Виктория и Гонсало се срещат в пълния ресторант. Тя го пита какво иска. Той й казва, че знае, че Каролина не е нейна дъщеря и че цената за неговото мълчание е, тя (Виктория) да му стане любовница. Виктория иска да разбере как е научил тайната й, но той не й казва.

Флора пита Лукресия дали някой я е учил да чука на вратата преди да влезе в нечия къща. Лукресия й отговаря, че би било нелепо да чука на вратата, след като много скоро ще живее там. Преди да излезе, Флора казва на Диего, че в кабинета има противоотрова в случай, че му потрябва, ако допусне змията да го ухапе. Диего се забавлява, че Флора нарича Лукресия змия, но на Лукресия не й е приятно. Диего отбелязва, че няма никакво съмнение какви са чувствата на Флора към Лукресия.

Гонсало продължава с опитите да изнуди Виктория и й казва, че Диего просто си играе с нея. Той отново се ядосва и я пита как е била способна да се обедини с Гладис против него. Той й казва, че тя ще си плати за това, че го е направила за смях.

Диего казва на Лукресия да направи каквото е нужно за сватбата, а той иска само да разбере къде ще трябва да подпише. Тя му казва, че трябва да побързат с приготовленията за сватбата.

Херман слуша оплакванията на Флора от Лукресия.

Диего и Лукресия започват да си викат. Лукресия много бързо превключва и прегръща Диего, казвайки му че това е бил първото им любовно скарване. Той я поглежда, все едно е луда.

Виктория се изпуска, като обвинява Гонсало за това, че я е изнасилил, но много бързо се поправя.

Росио утешава Каролина.

Дон Грегорио и Ренато са все още заедно, когато пристига Алекс. Те разговарят за бизнес. Дон Грегорио се шегува за тяхната бизнес спекулация и казва, че се надява всичко да се получи както трябва, защото не би искал да види Ренато разорен. Ренато се усмихва, но си помисля, че всъщност Дон Грегорио ще бъде разорен накрая.

Рубен научава от Херардо какво се е случило с Алекс, Каролина и Макарио. Той не харесва новината, защото знае, че Дон Грегорио ще остави Алекс за свой наследник, ако той се ожени за Исабела. Рубен се опитва да принуди Херардо да притисни Дон Грегорио, но Херардо не иска да бъде наследник на Дон Грегорио и му напомня, че именно Рубен е нарушил договора им.

Оставайки насаме, Алекс казва на Дон Грегорио да не си мисли, че той ще се ожени за Исабела, само защото ще правят бизнес с Ренато. Дон Грегорио му казва, че Ренато ще изгуби в тяхното бизнес сътрудничество. Алекс е объркан.

Пред стаята на Дон Грегорио, Ренато и Исабела се надяват нещата да се обърнат в тяхна полза. Изведнъж, Исабела припада и Ренато вика за помощ.

Когато Росио оставя Каролина сама, се появява Амалия. Каролина й казва, че има нужда от приятелка, но Амалия я обижда и минава покрай нея.

Гонсало и Виктория продължават да спорят.

Диего и Лукресия отиват в болницата, за да си направят кръвни тестове.

Криста казва на Гладис, че ще й помага с Гонсало, защото така ще се подсигури, че Гладис няма да се навърта около Ренато.

Флора се опитва да разбере от Херман каква е тайната на Диего, но Херман й казва, че той не знае какво става.

Виктория се чуди какво ще прави. Тя казва на Гонсало, че ако той се разведе с Гладис, тя ще се омъжи за него, но не иска да му бъде любовница, докато той е женен, най-вече заради Каролина.

Амалия отива при Херман. Тя му казва, че има нужда от приятел. Тя го прегръща и му казва, че има нужда от него, защото Макарио я е изоставил заради Каролина. Диего прекъсва Херман и Амалия и казва на Херман, че трябва да се подготвят, защото той и Лукресия ще се оженят на следващия ден.

Гонсало обещава да помисли върху предложението на Виктория.

Лекарят влиза в стаята и съобщава на Исабела и Ренато, че Исабела е бременна. Когато лекарят излиза, Ренато иска обяснение от Исабела и най-вече, иска да разбере дали детето е от Алекс.

Алекс си мисли, че Ренато е добър човек, защото се държи добре с племенниците си и иска да разбере защо Дон Грегорио смята, че Ренато крие нещо. Алекс му казва, че ако Дон Грегорио има някакви проблеми с Ренато, то е по негова вина, защото е отказал да се ожени за Исабела. Дон Грегорио мисли, че Ренато се страхува от него и от силата му. Дон Грегорио казва на Алекс, че единственият му недостатък е, че вижда само доброто в хората. Алекс се съгласява с него. То допълва, че е така само докато не го убедят в друго. Мислите му се връщат към Каролина и ядосано се заклева да не й вярва никога повече.

Каролина разговаря с Росио и научава, че Исабела и Макарио са се срещали няколко пъти. Те решават, че Исабела и Макарио са измислили всичко това.

Ренато казва на Исабела, че има начини да се определи бащинството на бебето и я пита отново чие е детето. Разстроена, Исабела признава пред Ренато, че това дете не е от Алекс, а от Патрисио. Ренато побеснява. Той я удря и й се развиква, докато тя плаче в леглото.