Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

71 серия

След като й казва, че все още я обича, Диего и Виктория се целуват. Тя го пита защо я е целунал и му признава, че когато той я целува, тя има усещането, че двамата са единствените хора на света. С очи, изпълнени със сълзи, тя се пита защо все още го обича след всичко, което й е причинил. Тя му казва, че е сигурна, че той все още я обича и че вече разбира, че той се е оженил за Лукресия само заради детето, което тя чака. Тя го пита дали ако той се разведе с Лукресия и ако тя се откаже от своето отмъщение, дали ще могат да бъдат заедно отново. Той я моли да спре, а тя му казва, че дори и да се разведе, детето ще бъде законно. Той й отговаря, че не може. Тя се ядосва и го пита защо той продължава да я търси и защо я е целунал. Той й отговаря, че го е направил, защото е егоист.

В църквата, Гонсало казва на Лукресия, че с нея или без нея, той ще продължи с плановете си да вземе богатството на баща си.

Диего казва на Виктория, че той е искал да разбере дали тя все още го обича. Той иска тя да престане с това, което прави с Гонсало, защото той е сигурен, че тя не го обича и само го използва, за да си отмъсти. Тя побеснява от мисълта, че той може да повярва, че тя е способна да се влюби в мъжа, който я е изнасилил. Тя го пита за каква жена я смята. Той я умолява да стои далеч от Гонсало, защото той може да я убие. Тя настоява да я остави сама.

Лукресия уверява Гонсало, че те ще продължат заедно по плана да вземат богатството на баща им и връзката й с Диего няма да им попречи. Лукресия го пита дали е открил първото завещание, според което той е единственият наследник, но той не е.

Свещеникът казва на Рубен, че трябва да поговори с Бианка и я завежда в сакристията, за да се срещне с Клаудио. Рубен казва на Констанса, че трябва да се приберат в дома, за да може той да продължи да убеждава Дон Грегорио, че Херардо е най-подходящ за негов наследник.

Свещеникът завежда Бианка при Клаудио. Те са щастливи да се видят отново. Свещеникът ги оставя сами.

Диего и Виктория продължават да спорят. Тя го обвинява, че той иска от нея да му стане любовница. Той й отговаря, че никога не би й причинил това. Тя го пита ако не е това, тогава какво иска от нея, какво наистина иска и защо толкова се притеснява за това, което може да й се случи. Той я моли за прошка и й казва, че така е смятал, че е редно да постъпи.

Гонсало и Лукресия се чудят къде може да е завещанието и тя му казва, че трябва да се види със свещеника. Те не могат просто така да чакат Дон Грегорио да умре.

Амалия казва на Дон Грегорио, че тя не може да му обещае нищо. Той пита дали Амалия знае къде е Салвадор, защото това е другият човек, който може да издаде Гонсало. Тя му отговаря, че няма идея къде може да е. Той иска да се види със Салвадор, защото иска да го помоли за прошка.

Алекс, Гладис и Херардо се прибират в ранчото и откриват Рамон там. Те го питат за Дон Грегорио и той им дава обещаващи новини за здравето на възрастния мъж. Амалия влиза и Гладис я пита какво е търсила при Дон Грегорио, след като тя не е от семейство Монтеро. Амалия казва на Алекс и Херардо, че Дон Грегорио иска да ги види. Гладис се дразни, че той не е питал за нея. Амалия си доставя удоволствието да й напомни, че тя също не е от семейство Монтеро.

Дон Грегорио уверява внуците си, Алекс и Херардо, че и двамата са много силни. Той съжалява, че не им го е казвал и преди. Херардо му благодари за думите.

Свещеникът упреква Лукресия. Лукресия го изненадва, когато му казва, че иска да се изповяда.

Виктория умолява Диего да й каже причината, за да постъпи по този начин. Той я уверява, че не става дума за бебето и че той просто не може да се разведе с Лукресия. Той отново я предупреждава за Гонсало. Тя го пита дали обича Лукресия, но той си тръгва без да й отговори. Тя му се развиква, въпреки че той вече си е тръгнал. Тя заявява, че няма да престане с това, което е запознала, особено сега, когато Алекс и Каролина ще се съберат.

Ренато дава на Мартина подписа на Виктория и й казва да го предаде на приятеля си, за да го фалшифицира. Когато Мартина тръгва, Ренато казва на Криста, че ще направи Виктория беднячка.

Лукресия казва на свещеника, че всички смятат, че тя е бременна, а Диего все още обича Виктория. Тя се заклева да разруши Виктория.

Флора казва на Диего, че трябва да забрави за Виктория след като е женен за Лукресия. Той й отговаря, че винаги ще обича Виктория и никога няма да я забрави.

Росио казва на Виктория, че Алекс и Каролина са е прегръщали. Виктория й казва, че много скоро Алекс и Каролина ще бъдат заедно и Алекс ще научи цялата истина.

Каролина работи, когато пристига Амалия и я пита какво е казала на Дон Грегорио, за да го убеди, че няма нищо общо с Макарио. Каролина е изненадана, че Дон Грегорио й е казал това.

Дон Грегорио казва на Херардо, че иска от него да бъде по-силен и му дава съвет. Той оставя Дон Грегорио насаме с Алекс. Дон Грегорио казва на Алекс, че иска да говори с него за Каролина, но Алекс не иска да говори за нея, особено сега, когато се опитва да я забрави. Дон Грегорио му казва, че той греши и му казва, че Каролина никога не го е предавала и че всичко е било капан на Макарио. Той вярва, че внукът му ще разбере истината на следващия ден. Алекс го моли да му каже какво знае. Дон Грегорио му отговаря, че той сам ще открие всичко и му напомня, че винаги го е обичал и той винаги е бил любимия му внук. Той иска Алекс да се ожени за Каролина.

Флоренсия пита Алекс как е Дон Грегорио. Той й отговаря, че изглежда по-добре. Когато той тръгва, Флоренсия отива да се види с баща си с намерението да му каже, че има дъщеря.

Амалия разказва на Каролина какво й е казал Дон Грегорио и иска да разбере какво му е казала Каролина, за да й повярва. Тя признава, че все още не й вярва. Виктория пристига и й казва, че на следващия ден тя ще открие, че Каролина никога не е предавала нея или Алекс.

Флоренсия посещава баща си и му признава, че е родила дъщеря от Роберто. Той е шокиран. Той я пита къде е дъщеря й и тя му отговаря, че не знае това, но че я търси. Тя го пита дали си спомня Луиса Домингес. Той научава, че тя е предала дъщеря си на Луиса и осъзнава, че Каролина е дъщерята на Флоренсия. Той й казва, че винаги я е смятал за най-силната си дъщеря и е изненадан, че тя се е страхувала да му разкаже историята си.

Диего си припомня разговора с Флоренсия и се чувства зле, защото не може да й помогне. Херман пристига и двамата отбелязват колко е спокойно положението в ранчото, когато Лукресия не е там. Диего желае никога повече да не я вижда. Той не знае колко дълго ще я издържи.

Лукресия казва на свещеника, че ще унищожи Виктория, ако тя не стои далеч от Диего. Той е много разочарован от нея, но не може да каже на никого това, което Лукресия му е изповядала, защото е свещеник.

Каролина не разбира за какво говори Виктория и я пита. Амалия не й вярва, но Виктория настоява, че на следващия ден те ще научат истината. Амалия си тръгва, а Каролина я пита за какво е говорила с Дон Грегорио. Виктория я моли да не се притеснява и че още на следващия ден, тя и Алекс отново ще са заедно.

Алекс е с Исабела, но си мисли за думите на Дон Грегорио за това, че Каролина никога не го е предавала и винаги го е обичала. Исабела го пита какво му е казал Дон Грегорио, но той не й казва. Тя е убедена, че те са говорили за нещо много важно. Той й казва, че след като той не разбира какво му е казал Дон Грегорио, едва ли тя ще разбере. Тя опитва да се приближи до него, но той я спира. Тя го пита защо я отблъсква. Той й отговаря, че не иска тя да се надява на тяхната връзка. Тя се чуди дали Дон Грегорио е говорил с него за нея.

Каролина разпитва Виктория и научава, че Дон Грегорио вече знае коя е в действителност Виктория и защо се е върнала в ранчото.

Докато Флоренсия плаче, Дон Грегорио не знае как да каже на Флоренсия, че Каролина е нейна дъщеря без да й разкрива, че Алекс не е син на Гонсало. Тя моли баща си да й помогне в откриването на дъщеря й.

Мигел и Гонсало разговарят за Гладис и Лукресия. Мигел го предупреждава за Виктория и Каролина. Гонсало все още смята да се ожени за Виктория, независимо дали е опортюнистка или не. Той се заклева да убие Диего, ако отново се приближи до нея.

Херман и Диего се надяват да открият решение на проблемите на Диего, защото и двамата се притесняват, че един ден Диего ще изгуби контрол и ще удари Лукресия. Херман смята, че това може да стане в деня, в който Каролина научи истината относно чия дъщеря е. Диего не се притеснява за това. Той се притеснява, че Виктория може да влезе в затвора.

Каролина е изненадана, че Дон Грегорио е научил коя е в действителност Виктория и се притеснява, че Гонсало може да нарани Виктория, когато открие истината. Виктория й казва, че Дон Гонсало знае, че е най-добре никой да не разбира коя е тя в действителност.

Дон Грегорио и Флоренсия продължават да разговарят. Дон Грегорио отбелязва, че единствено Флоренсия не чака с нетърпение момента, когато той ще умре. Той коментира, че въпреки нетърпението на семейството му да го види мъртъв, близките му не подозират каква голяма нужда имат от него, за да оцелеят.

Исабела казва на Алекс, че тя все още го обича, а той й отговаря, че не би трябвало, защото той все още обича Каролина, а не нея. Тя е убедена, че един ден той отново ще я обикне. Той й отговаря, че това няма да стане и й казва, че дон Грегорио го е уверил, че Каролина наистина го обича. Исабела се разстройва и казва, че Дон Грегорио е голям манипулатор. Алекс й отговаря, че това не го интересува. Той иска да изчака момента, в който сам ще се убеди в това, както му е обещал дядо му.

Дон Чема е посетен от Амалия. Той я пита как се е отнесъл Дон Грегорио с нея. Амалия го пита дали наистина Дон Грегорио ще умре. Той й отговаря, че някой ще отнеме живота на Дон Грегорио преди той да умре от естествена смърт.

Макарио казва на Гладис, че той ще даде чека на отец Сиприано. Когато Макарио тръгва, Гонсало казва на Гладис да не си мисли, че ще успее да убеди свещеника да не му помогне да се разведе. Гладис тръгва ядосана, а Патрисио, Мигел и Гонсало пият. Мигел пожелава щастие на Гонсало и се надява един ден да получи развод, но знае, че това няма да стане преди стареца да умре. Те пият за скорошната смърт на Дон Грегорио.

Флоренсия умолява баща си да й помогне да открие дъщеря си. Тя моли да го направи в името на майка й. Дон Грегорио й казва да не споменава името й, напомняйки й че Тереса е умряла, защото е научила, че той има извънбрачно дете. Той смята, че майка й не би била щастлива от това, че Флоренсия е направила същото като него. Флоренсия отбелязва, че има разлика между тях - той е бил неин съпруг, докато тя е нейна дъщеря.

Рубен и Констанса чакат пред стаята на Дон Грегорио. Той няма търпение да влезе вътре.

Дон Грегорио казва на Флоренсия, че ще й помогне да открие дъщеря си и й казва, че до месец тя ще научи коя е дъщеря й. Флоренсия го пита дали знае нещо за дъщеря й, а той й казва, че тя скоро ще разбере. Той й обещава, че до месец тя ще разбере коя е дъщеря й. Тя му благодари и му казва, че му прощава за всичко, което й е причинил в миналото и го моли за неговата прошка. Рубен се втурва вътре, издърпвайки Констанса след себе си. Той казва, че Констанса се е притеснявала за Дон Грегорио. Щастлива, Флоренсия благодари на баща си и той повтаря обещанието си да открие дъщеря й.

Дон Чема казва на Амалия, че няма значение кой ще убие Дон Грегорио и я пита за какво иска да говорят. Тя му казва, че Дон Грегорио е питал за него и иска да го види. Той не знае дали ще се види с него или не.

Рубен не иска да остави насаме Дон Грегорио и Констанса. Дон Грегорио го изгонва от стаята и му казва, че не е сляп и знае, че Рубен е много лош човек, който се отнася зле с нея. Тя го пита защо позволява на Рубен да я наранява и да я унижава. Той й казва, че тя трябва да бъде по-силна и че бъдещето й зависи от нея самата. Ако тя не иска да живее в ад до края, тя трябва да сложи край. Констанса го пита дали смята, че тя е способна да се разбунтува.