Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

76 серия

Патрисио казва на Диего, че според него, Диего знае нещо за дъщерята на Флоренсия.

Лукресия казва на Гладис да не се бърка в работите й, а Гладис й казва, че Диего обича Виктория. Лукресия настоява, че това не е вярно, защото сега Диего е неин съпруг, а Виктория мрази Диего. Гладис разказва на нея и Гонсало как е заварила Диего и Виктория в леглото. Гонсало не е знаел това и се ядосва, но Лукресия го уверява, че това се е случило преди много време и отново казва на Гладис, че Виктория е намразила Диего след като той се е оженил за Лукресия. Гонсало й казва, че ще се ожени за Виктория. Лукресия й заявява, че най-накрая Гладис ще получи това, което е заслужила заради всички обиди към нея и сестрите й.

Рубен научава, че Констанса е излязла от дома без неговото позволение и не е доволен.

Флоренсия открива Констанса да я чака в дома й. Флоренсия й казва, че отчаяно иска да открие дъщеря си и се надява баща й да е оставил някаква информация за дъщеря й, защото е обещал, че до месец тя ще научи къде е дъщеря й.

Диего уверява Патрисио, че не знае нищо за дъщерята на Флоренсия и само е искал да я накара да се почувства по-добре, когато й е обещал, че ще открие дъщеря й. Патрисио се заклева да стигне до дъното на това и си тръгва. Флора пита Диего дали наистина не знае нищо за дъщерята на Флоренсия.

Росио се опитва да убеди Каролина да не напуска ранчото. Каролина й отговаря, че нищо не я задържа там и че тя смята да напусне ранчото на Монтеро завинаги.

Херман дава на Амалия уроци на компютъра, докато тя се вглежда в него и си мисли за тяхната целувка. Тя си мечтае след уроците тя и Херман да се сближат, казвайки му, че иска да го изучи от главата до петите. Херман прекратява мечтата на Амалия и я пита дали иска да отменят урока за следващия ден. Тя му казва, че иска той отново да я целуне, за да тества неговата теория. Те се целуват.

Росио пита Каролина какво ще прави с парите. Виктория пристига и пита какво става. Каролина й отговаря, че си тръгва. Виктория открива, че Каролина знае за бременността на Исабела и се опитва да я прегърне. Каролина не иска Виктория да я докосва и й казва да не я докосва и че не иска да знае нищо за нея.

Алекс казва на Херардо, че той ще припознае и ще се грижи за детето си, но няма да се ожени за Исабела, защото не я обича. Херардо го пита за Каролина и Алекс му отговаря, че ще накара Макарио да му каже истината. Сантос пристига и съобщава, че Макарио се е върнал в ранчото. Алекс моли Херардо да му пожелае късмет, защото неговото бъдеще с Каролина зависи от това.

Виктория моли Росио да я остави насаме с Каролина. Виктория казва на Каролина, че разбира нейния гняв и се надява един ден тя да разбере защо тя прави това, което прави. Виктория отбелязва, че ако тя смята да замине, ще има нужда от пари. Тя иска Каролина да се върне в ранчото им в Калифорния и да учи в близкия колеж. Каролина й казва, че може да си задържи парите, защото тя ще замине без тях. Виктория я моли да не бъде толкова упорита и настоява, че ще има нужда от тях. Каролина й отговаря, че знае как да си изкарва прехраната и ще си намери работа, с която да се издържа. Виктория й казва, че няма да й е лесно да си намери работа, но Каролина я уверява, че Диего ще й помогне.

Флора пита Диего дали дъщерята на Флоренсия има нещо общо с неговия брак с Лукресия, когато Виктория пристига. Флора ги оставя сами. Диего я пита защо е там и дали нейният бъдещ съпруг знае, че е при него. Тя му отговаря, че не иска да говорят за това и му казва, че иска той да изгони Каролина от ранчото. Диего не може да повярва, че тя го моли за това. Виктория го умолява. Той отказва и й казва, че ако Каролина отиде при него за помощ, той ще й помогне.

Росио пита Каролина какво се е случило с майка й и тя й казва, че двете с майка си са се дистанцирали.

Виктория настоява пред Диего. Той й казва, че няма да й помага, защото тя вече е наранила Каролина прекалено много и той й е задължен. Виктория му казва, че Каролина не му е дъщеря и го пита за какво задължение говори. Той й обяснява, че става дума за морално задължение, защото Каролина само страда след като Виктория я е завела там.

Каролина казва на Росио, че майка й полудява.

Гонсало казва на Лукресия, че трябва да контролират Диего и Виктория, защото дори тя да отрича, те знаят много добре, че Диего и Виктория все още се обичат. Лукресия му отговаря, че той трябва да се притеснява за Гладис, защото не смята, че разводът му с нея ще е лесен.

Гладис се среща с адвоката на Дон Грегорио и се опитва да го съблазни, за да й каже какво е написано в завещанието на Дон Грегорио. Той е впечатлен от краката й, но й казва, че не може да разкрие това, което тя иска да научи. Гладис продължава със съблазняването.

Гонсало казва на Лукресия, че той не се страхува от Гладис. Лукресия му казва, че трябва да открият оригиналното завещание на Дон Грегорио, в което той е посочен като наследник и да откраднат и унищожат по-новото завещание.

Адвокатът на Дон Грегорио се опитва да не попадне във властта на съблазняването на Гладис, но тя не се отказва. Тя го моли да помисли над предложението й, а той я наблюдава, докато излиза.

Гонсало казва на Лукресия, че трябва да намерят някой, който да свърши мръсната работа вместо тях и да открие завещанието на Дон Грегорио. Гонсало предлага да използват Макарио, а Лукресия му напомня, че Макарио е заедно с Патрисио и Мигел. Гонсало е убеден, че може да привлече Макарио на тяхна страна.

Макарио е в офиса си, когато пристига Алекс и му казва, че е там, за да чуе истината за това, което се е случило между него и Каролина. Той му казва, че ако не признае, той ще открие начин да го принуди.

Каролина и Росио се притесняват за Виктория.

Виктория казва на Диего, че тя не е луда. Той отбелязва, че идеята да се омъжи за Гонсало е истинска лудост. Тя му напомня, че прави всичко това, за да си отмъсти. Въпреки това, той смята, че е лудост. Той я предупреждава, че ако не спре това, което прави и не си тръгне, Каролина ще открие, че тя е дъщеря на Флоренсия.

Патрисио се среща с детектива на Флоренсия и го пита какво е открил за дъщерята на Флоренсия. Детективът все още не е открил нищо. Мигел се появява и казва на Патрисио, че трябва да говори с него. Патрисио иска да го остави да приключи разговора с детектива. Мигел чува как детектива казва на Патрисио, че според Флоренсия, Лукресия знае нещо за дъщеря й. Детективът си тръгва.

Лукресия съветва Гонсало да не се доверява прекалено на Макарио.

Макарио казва на Алекс, че той не е залагал капан на Каролина и я нарича амбициозна. Алекс го пита щом това е така, защо тогава Дон Грегорио му казал преди да умре, че Макарио е заложил капан на Каролина, за да изглежда така, че двамата имат връзка. Алекс настоява да му каже истината или ще го изгони незабавно от ранчото.

Каролина благодари на Росио за това, че й е приятелка и я моли да я посещава в ранчото на Диего, защото смята да поиска работа от него. Те разговарят за Амалия и са щастливи, че тя се е заинтересувала от някой друг, освен Макарио.

След целувката, Херман казва на Амалия, че може би трябва да оставят ученото за друг ден, защото нито един от двамата ще могат да се концентрират след тази целувка. Той я пита какво означава целувката за нея и какво означава той за нея. Тя признава, че и целувката, и той означават много за нея. Той й казва, че я обича и я пита дали знае колко силно я обича. Тя му казва, че никой не й е казвал това преди и той е изненадан. Той я пита дали Макарио никога не й е казвал, че я обича. Тя му признава, че Макарио й е казвал само колко силно я желае и колко му харесват нещата, които тя прави за него, но никога не е говорил за любов. Двамата се усмихват един на друг.

Макарио казва на Алекс, че ако иска да го изгони от ранчото, трябва да го направи, защото не смята да признава нещо, което не е направил. Алекс го пита как може да му вярва. Макарио му отговаря, че е негов проблем дали му вярва или не. Той може да вярва в каквото си поиска. Алекс казва на Макарио, че има възможност той да е наследника на Дон Грегорио. Макарио му напомня, че никога не се е интересувал от парите. Алекс потвърждава, че това е истина и че той може да му даде много пари, за да му каже истината. Макарио го пита какво ще стане, ако излезе, че не той е наследника. Алекс му казва, че ако това се случи, той просто ще му даде парите, които притежава и го уверява, че става дума за много пари, тъй като Дон Грегорио винаги е искал той да е финансово независим. Макарио му казва, че предложението е много привлекателно, но трябва да си помисли. Изражението на Алекс не излъчва нищо, докато той се вглежда в Макарио, мислейки си, че току-що Макарио му е доказал, че той е заложил капан на Каролина, за да ги раздели и че Каролина е невинна. Той казва на Макарио да не мисли прекалено дълго, защото той има нужда от отговор до час. Той си тръгва.

Исабела казва на Гладис, че е ходила да се види с Ренато, но той не си е бил в дома. Пита я дали е говорила с Алекс. Тя й казва, че Алекс все още отказва да се ожени за нея. Исабела я пита дали просто ще си стои без да прави нищо. Гладис я пита какво иска от нея да направи - да насочи пистолет към главата му и да го принуди ли? Тя казва на Исабела, че не може да направи това. Исабела й казва да изчакат, за да видят какво ще каже Ренато. Гладис й отговаря, че може да каже на Ренато, че тя не може повече да помага и че той трябва да намери друг начин, за да прибере богатството на Дон Грегорио, защото тя не може да се кара повече със сина си, защото той е единственият, който я подкрепя. Исабела се чуди какво ще каже Ренато.

Криста наблюдава, докато Ренато казва на Мартина да си върви и да се върне вечерта. Тя пита защо и той й казва, че ще бъде наказана заради това, което се е случило по-рано с приятеля й Самуел. Тя се опитва да го убеди, че не е нейна вината, но той продължава да я обвинява. Той й казва, че сега тя е част от кръга му с жени и ако тя си върши добре работата, той ще я награди, но ако се провали, ще бъде наказана.

Каролина пита Мария дали смята, че Диего ще й даде работа, защото има нужда от пари, за да може по-скоро да си замине.

Диего и Виктория продължават да спорят. Каролина влиза и дочува Виктория да казва на Диего да не помага на Каролина и да я изгони от ранчото си. Каролина е шокирана да чуе това. Виктория се обръща и я вижда. Каролина я нарича егоистка и умолява Диего да не се вслушва във Виктория. Тя казва на Виктория, че сега разбира, че тя никога не я обичала и за това иска да си замине, да отиде далеч.

Ренато казва на Мартина да се върне вечерта или никога повече да не се появява. Той й казва, че той всъщност няма нужда повече от нея, защото той знае къде живее Самуел. Тя приема да се върне вечерта. Когато тя си тръгва, Ренато пита Криста какво се е случило с Исабела и колко напреднала е бременността й. Криста му отговаря, че е по-напреднала, отколкото му е казала. Въпреки това смята, че съществува възможността да принудят Алекс да се ожени за Исабела, а след като се оженят, Исабела може да изгуби бебето. Ренато се съгласява с нея и иска да притисни повече Гладис, за да принуди Алекс да се ожени за Исабела.

Гладис казва на Исабела да не я заплашва и излиза от стаята. Исабела се чуди какво ще стане, когато Макарио влиза и й казва, че трябва да поговорят. Тя му казва, че не иска да ги виждат заедно отново. Той й казва, че няма значение дали някой ще ги види или не и й казва, че той все повече е убеден, че Алекс не иска да има нищо общо с нея.

Алекс казва на Херардо, че Макарио не е признал, но по поведението му е започнал да мисли, че Макарио наистина е заложил капан на Каролина. Той разказва на Херардо какво се е случило.

Каролина се противопоставя на Виктория. Диего се опитва да успокои Каролина, а Виктория се опитва да обясни. Каролина не иска да я слуша и казва на Виктория, че я мрази и че е по-лоша отколкото всички Монтеро. Виктория се разплаква.

Макарио и Исабела отиват в офиса му и той й казва, че ще разкаже на Алекс какво е направил с Каролина.

Херардо е изпълнен със съмнения и ги споделя с Алекс. Алекс му казва, че е сигурен, че Виктория иска той да се събере с Каролина заради парите му и няма да има нужда от Каролина след като се омъжи за Гонсало. Той казва на Херардо, че мрази Виктория и че смята да се противопостави на брака й с баща му.

Гонсало пита Сантос за Макарио и вижда някакви документи. Той поглежда и разбира, че това са финансовите сметки на ранчото. Той е щастлив да види, че ранчото се развива добре. Той казва на Сантос, че иска да говори с Макарио.

Патрисио съветва Мигел да промени поведението си или ще провали всичко. Мигел му напомня, че само той е истински Монтеро. Патрисио му напомня, че Алекс също е Монтеро и след като той (Патрисио) е изпълнител на завещанието, той може да се настрои против Мигел, ако поиска. Мигел изглежда изплашен.

Еделмиро отива в ранчото на Монтеро и вижда Росио да разговаря със Сантос. Сантос и Росио се чудят какво ще се случи в ранчото след като Дон Грегорио е мъртъв и се надяват Алекс да е наследника.

Алекс казва на Херардо, че Виктория ще стане богата жена след като се омъжи за Гонсало и няма да има нужда да продължава с опитите да омъжи Каролина за него. Херардо му казва, че ако Каролина е невинна, Виктория няма да е проблем. Сега може Каролина да не поиска да се върне при него, знаейки че Исабела е бременна от него.

Макарио казва на Исабела, че той ще трябва да разкаже на Алекс истината. Тя му казва да не го прави, защото Алекс ще се ожени за нея заради бебето. Макарио й казва, че той знае, че бебето, което тя чака, е от Патрисио и й казва, че Алекс му е предложил много пари в замяна на истината. Тя осъзнава, че Алекс подозира, че всичко е било лъжа. Той й казва, че ще разкаже на Алекс всичко, освен ако тя няма по-добро предложение за него. Макарио й казва, че той няма да каже на Алекс, че тя е била част от плана, но я уверява, че Алекс няма да се ожени за нея и ще иска да си върне Каролина.

Каролина моли Диего за помощ и той приема, но я моли да не говори по този начин на майка си. Виктория настоява Каролина да замине далеч, но Каролина я моли да стои далеч от нейните работи, защото тя вече не е нейна дъщеря. Диего казва на Виктория, че той ще помогне на Каролина и й казва да си върви. Тя казва на Каролина, че един ден тя ще разбере защо прави всичко това и я моли да си спомни, че я обича. Тя си тръгва, а Диего се опитва да утеши Каролина, която му казва, че обича майка си, но не разбира защо се държи по този начин и защо иска тя да си тръгне. Тя пита Диего дали крие нещо от нея.