Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

77 серия

Диего се опитва да успокои Каролина след скарването й с Виктория.

Мария открива Виктория разплакана. Тя разказва на Мария какво се е случило и че Каролина й е казала, че я мрази.

Мигел и Патрисио спорят и Патрисио му напомня, че той е изпълнител на завещанието на Дон Грегорио и ако поиска, може да застане на страната на Алекс или да превърне Херардо в наследник. Неговите заплахи имат въздействие върху Мигел и той пита Патрисио дали могат да продължат с плановете си без да включват Макарио в тях, тъй като те нямат нужда от него. Патрисио моли Мигел да не се притеснява за Макарио, защото той вече е извън плановете им. Мигел е изненадан.

Гонсало се среща с Макарио и му казва, че знае, че той, Патрисио и Мигел се опитват да отмъкнат цялото семейно богатство. Макарио се опитва да отрече, но Гонсало му казва, че иска да престане да работи с Патрисио и Мигел и да се присъедини към Гонсало.

Мигел показва, че е щастлив, че Макарио вече не е с тях, защото никога не му е вярвал. Патрисио му казва, че е обещал на Макарио да му платят след като вземат парите, но се заклева, че не вярва на Макарио, защото той е способен да прибере всичко и да ги остави без нищо.

Гонсало казва на Макарио, че иска той да застане на негова страна и му предлага пари в замяна на помощта му. Накрая, Макарио се съгласява и Гонсало му казва, че трябва да открият последното завещание, за да го унищожат и да открият онова завещание, в което Гонсало е определен като наследник. Гонсало го съветва да не се опитва да го удари в гръб и му казва, че иска да разкаже на Алекс истината, че е заложил капан, за да го убеди, че Каролина го мами с него. Мислейки, Макарио разбира, че Гонсало знае всичко, много повече, отколкото той е мислел, че знае. Той се съгласява да каже на Алекс истината. Гонсало отбелязва, че това означава, че Каролина е казала истината. Макарио осъзнава, че Гонсало не е знаел и това е било капан. Гонсало потвърждава, че не е знаел истината до момента. Той го предупреждава отново да не го предава.

Диего говори на Каролина за Виктория. Каролина смята, че майка й не я обича и никога не я е обичала. Лукресия влиза и Каролина излиза. Лукресия говори лошо за нея пред Диего, казвайки му, че тя е била с Алекс и Макарио едновременно. Той я моли да не говори за нещо, за което не знае абсолютно нищо. Той й обяснява, че това е било капан на Макарио и че в действителност Каролина обича Алекс.

Гонсало се сбогува с Макарио.

Ренато се среща с Гладис, която му казва, че има прекалено много проблеми и не може да му помогне в момента. Ренато предполага, че е настъпил момента да говори с Алекс и да го убеди да се ожени за Исабела.

Алекс открива Макарио и му нарежда да му каже какво точно се е случило. Той му казва, че ще му каже истината, но преди това иска да се увери, че Алекс ще удържи на думата си. Алекс му казва, че той го познава много добре и знае, че винаги изпълнява дадената дума. Макарио признава истината. Алекс се ядосва и го пита дали се е опитал да ги раздели, за да може той да остане с нея. Макарио му отговаря, че го е направил, защото Дон Грегорио му е наредил.

Виктория отива в колибата си и открива Гонсало на леглото й. Той й казва, че иска да говори с нея и я пита дали осъзнава колко неща е готов да направи заради нея. Той й ги изброява - да се разведе с Гладис и по този начин да нарани сина си. Тя му казва, че никога не го е молила за нищо. Той й казва, че тя го е омагьосала. Той хваща косата й в ръката си, а след това я увива около врата й и я заплашва да я убие, ако му изневери с Диего. Той затяга хватката около врата й и тя му казва, че мрази много Диего за това, че я е предал. Гонсало отбелязва, че когато Диего е влязъл в хола и ги е открил заедно, тя не го е гледала с омраза, а с любов. Той я пита дали ще продължи да отрича, че все още има чувства към Диего.

Лукресия казва на Диего, че Каролина е същата като Виктория - опортюнистка, която е способна да си играе с чувствата на мъжете, за да получи това, което иска. Те се скарват заради Каролина.

Алекс отказва да повярва, че Дон Грегорио е наредил на Макарио да съблазни Каролина и да му я отнеме. Макарио настоява на своята версия.

Херман и Амалия се натъкват на Каролина. Херман пита какво става, а Амалия я пита дали Алекс най-накрая е открил, че тя наистина е била с Макарио. Каролина й се развиква, настоявайки да престане и му казва, че не е имала връзка с Макарио. След това избягва ядосана. Те се чудят дали Каролина не се е скарала с любимия. Амалия му казва, че започва да разбира какво е любовта и смята, че е открила какво е любовта с него. Те се усмихват един на друг.

Клаудио и Бианка чистят църквата и така имат причина да прекарват повече време заедно. Двамата се навеждат, за да вдигнат една кърпа и докосват ръцете си. Те се поглеждат, а след това се целуват. Когато целувката свършва, преди Клаудио да каже нещо, Бианка му казва, че той не трябва да я моли да му стане годеница/гадже, защото тя иска това от първия ден, в който са се видели. Той хваща ръцете й и й казва, че независимо от всичко, което се говори, любовта от пръв поглед съществува. Те се целуват отново. Свещеникът ги прекъсва. Те си тръгват, а отец Сиприано желае всички двойки да бъдат толкова щастливи, колко са Клаудио и Бианка. Той си мисли за Диего и Виктория. Той моли Бог да не позволява Лукресия да се връща при него, защото тази жена го ужасява.

Диего и Лукресия се карат заради Каролина и Виктория. Той й казва да престане да говори за Каролина, защото тя е като дъщеря за него и той винаги ще я защитава. Лукресия му казва, че той обича Каролина, защото е дъщеря на Виктория и му напомня, че тя ще се омъжва за Гонсало. Тя му напомня на какво са станали свидетели следобеда и Диего й казва, че те все още не са женени и докато сватбата не стане факт, той все още ще има надеждата, че това няма да се случи.

Гонсало блъсва Виктория на леглото. Виктория признава, че все още има чувства към него. Тя се приближава до него и го умолява да й помогне да забрави Диего. Тя си мисли, че трябва да е много по-внимателна с Гонсало. Той й отговаря, че ще й помогне. Той й напомня, че за сега няма да каже на Каролина, че тя не е истинската й майка.

Амалия отива да види Каролина. Каролина не й обръща внимание, но я пита какво иска. Амалия отбелязва, че тя никога не се е държала така и й казва, че иска да разбере какво е станало. Каролина й отговаря, че не смята да строи и да търпи повече нейните обиди. Амалия сяда и я пита дали е разстроена заради Алекс и Макарио. Каролина й напомня, че тя е отказала да й бъде приятелка, защото е повярвала в лъжите на Макарио. Тя казва на Амалия, че колкото и да иска да я мрази, не може.

Алекс все още си мисли, че Макарио лъже относно това, че Дон Грегорио му е наредил да съблазни Каролина. Ядосан, Алекс го сграбчва и заплашва да го убие, ако продължи да обвинява дядо му.

Гладис казва на Ренато, че той не може да каже на Алекс истината, че е негов син, а не на Гонсало. Той й отговаря, че ако тя не успее да убеди Алекс да се ожени за Исабела, тогава той ще има цялото право да вземе цялото състояние на Монтеро, използвайки други методи. Тя го пита какви други методи смята да използва. Той й обяснява, че след като не може да даде на Алекс съпруга, чрез която да му вземе парите, ще даде на Алекс биологичен баща, който ще му вземе парите.

Алекс обвинява Макарио за това, че е преспал с Исабела, защото ако не беше се опитал да му отнеме Каролина, той никога не би погледнал друга жена. Макарио му отговаря, че не може да го обвинява за собствените си грешки. Той й казва, че сега, след като му е казал истината, той иска парите, които Алекс му е обещала. Алекс му казва, че няма да му даде нищо. Макарио го спира, когато той се кани да си тръгне. Той настоява Алекс да изпълни обещанието си, но Алекс побеснява и му казва, че не само е разрушил живота му, но е наранил и Каролина. Той го хваща за ризата и го нарича нещастник за това, че е наранил Каролина.

Амалия признава пред Каролина, че тя иска да я мрази, но не може. Тя казва, че се чувства зле, когато вижда Каролина разстроена, както сега. Каролина я моли да не си играе с нея, а Амалия я уверява, че е сериозна. Каролина не й вярва и й казва да не се притеснява, защото тя никога няма да се върне в ранчото на Монтеро, а Амалия няма да се налага да я вижда отново. Амалия я пита за работата. Каролина казва, че ще напусне и се надява, че сега, тя най-накрая ще осъзнае, че тя не иска Макарио и никога не е. Тя й казва, че си тръгва сама.

Макарио маха ръцете на Алекс от себе си и му казва, че няма да се кара със сина на шефа. Алекс му казва да не си търси извинения и да го удари. Алекс го удря и му се развиква да стане и да е бие като мъж. Макарио става, избърсва лицето, където Алекс го е ударил и му казва, че ако не беше сина на шефа, щеше да го довърши. Алекс посяга да го удари отново, когато Херардо го хваща и го издърпва далеч от Макарио. Макарио отново му казва, че Дон Грегорио му е наредил да съблазни Каролина. Алекс прави опит да се освободи, но Херардо продължава да го държи здраво.

Гладис се съгласява да се опита отново да убеди Алекс да се ожени за Исабела, но в замяна иска Ренато да не казва на Алекс, че е негов баща. Ренато й отговаря, че не може да й обещае нещо такова и смята, че разкритието, че той е бащата на Алекс, може да е в негова полза. Той й казва, че ако каже на Алекс, че е негов баща, той ще се справи с Гладис и останалите си жени, защото неговият син ще бъде мултимилионер и Ренато ще може да изиграе своята карта като баща.

Херардо продължава да държи Алекс, а Макарио още повече го вбесява като му казва, че се е наследил при изпълнението на заповедта на Дон Грегорио, защото му е харесало да целуне Каролина пред него. Херардо успява да изведе Алекс и се обръща към Макарио, за да му каже да стои далеч от Алекс. Той го съветва да се помоли Каролина да прости на Алекс, защото ако не го направи, Макарио ще разбере на какво е способен Алекс.

Каролина пита Амалия защо не си е тръгнала все още, след като няма за какво да говорят. Амалия казва на Каролина, че тя смята, че може би трябва да й поиска прошка. Каролина й отговаря, че вече е прекалено късно, тъй като сега тя не иска да има нищо общо с нея. Амалия научава от нея, че Исабела очаква дете от Алекс.

Исабела пита Криста дали Ренато й се е ядосал много след като са се видели последния път. Криста й казва, че Ренато иска да говори с нея и то спешно. Исабела моли Бог да не позволява на Ренато да нарани бебето й.

Мартина се появява при Ренато за своето наказание. Криста се присмива на двамата.

Ренато казва на Гладис, че е много щастлив от мисълта, че синът му е много богат. Гладис му казва, че без значение какво ще стане, Алекс никога няма да приеме Ренато като баща, защото обича прекалено много Гонсало. Тя го ядосва и той я хваща за врата.

Херардо казва на Алекс, че може би Макарио е излъгал, но Алекс отбелязва, че и двамата знаят, че Дон Грегорио е бил способен на всичко и той смята, че дядо им наистина е наредил на Макарио да съблазни Каролина. Той казва на Херардо, че има нужда да се види с Каролина. Херардо му съобщава, че Каролина е напуснала ранчото. Алекс се чуди къде може да е. Херардо също не знае. Алекс решава да открие Виктория, убеден, че тя знае къде е Каролина.

Гонсало прегръща Виктория и й напомня, че ако не иска Каролина да разбере, че тя не е истинската й майка, тя ще трябва да се омъжи за него. Той й казва, че не би й позволил да му изневерява с Диего. Виктория му отговаря, че не смята да му изневерява с Диего или някой друг. Гонсало я предупреждава, че когато е добър, наистина е много добър, но когато е лош, няма равен. Той заплашва да убие и двамата, ако я види с Диего отново. Той я целува, а тя едва се сдържа. Тя се чуди дали ще може да го държи на разстояние преди да се оженят. Той започва да целува врата й. Гонсало пита Виктория дали се страхува от него и й казва, че знае, че Виктория е била в леглото си с Диего, тъй като Гладис му е казала. Той се заклева да я направи своя на всяка цена и я целува отново. Той спира и й казва, че няма да спи с нея за сега, но не знае дали ще има достатъчно търпение да изчака сватбата. Той си тръгва.

Лукресия казва на Диего, че той не може да попречи на Гонсало да не се ожени за Виктория. Той приема, че тя може би има право, но дори да се омъжи за Гонсало, той няма да престане да я обича. Тя го нарича беден идиот и го пита как може да обича жена, която ще се омъжва за друг мъж. Той пита как може тя (Лукресия) да е влюбена в някого, който не я обича. Тя няма какво да отговори. Той я пита дали разбира какво иска да й каже. Той й обяснява, че това, което има между него и Виктория не е в ума му, а в сърцето и душата му и това е нещо, което той не може да контролира. Той я пита дали разбира какво й казва.

Гладис казва на Ренато, че той няма да каже нищо на Алекс, защото ако го направи, Гладис ще изгуби сина си завинаги, а ако тя изгуби, тогава и Ренато ще изгуби, защото тя ще го завлече със себе си.

Алекс открива Виктория в колибата й и й казва, че той никога няма да я приеме за съпруга на баща му.

Гонсало се среща с Макарио и го пита дали е направил това, което му е казал. Той му отговаря, че е и Гонсало е щастлив за сина си. Той отбелязва, че той е единствения член на семейството, за когото го е грижа. Той казва на Макарио, че най-накрая Алекс ще може да изпълни мечтата си да се ожени за Каролина и той смята да подкрепи сина си.

Каролина казва на Амалия, че Исабела очаква дете от Алекс и сега тя няма никаква надежда да бъде щастлива. Подозрително, Амалия я пита защо е толкова сигурна, че това дете е от Алекс.

Ренато казва на Гладис, че той няма да каже истината на Алекс за сега, но тя ще му помогне с Алекс, за да го хареса и така Ренато да може да го контролира, когато настъпи времето. Ренато отново я заплашва и си тръгва.

Алекс казва на Виктория, че той никога няма да я приеме като съпруга на Гонсало и ще попречи на брака им с каквото може. Виктория му казва, че с или без нея, Гонсало ще се разведе с Гладис и го уверява, че не е нейна вината, че Гонсало никога не е обичал съпругата си. Алекс й казва, че разводът ще се осъществи, но това не означава, че той ще позволи Гладис да бъде жертвата. Тя му казва, че майка му не е това, за което се представя. Той признава, че Гладис е допуснала много грешки, но всичко, което е извършила, е било от любов към Гонсало, докато Виктория преследва само неговите пари.

Макарио казва на Гонсало, че Дон Грегорио сам е поискал от него да съблазни Каролина и да го отдалечи от Алекс. Гонсало се надява баща му да се пържи в ада. Макарио казва на Гонсало, че Алекс го е ударил, но той не му е отвърнал, защото той е сина на шефа. Гонсало го предупреждава да не посяга никога сина му и му казва, че нараняването на Алекс е нещо, което той никога не би простил. Той казва на Макарио, че Алекс е свещен и никой в ранчото не бива да го докосва или наранява.

Алекс продължава да вярва и обвинява Виктория за това, че преследва само парите на баща му. Виктория му казва, че той си няма и идея какво прави тя, но много скоро всички ще научат. Той е объркан и иска да разбере за какво говори. Виктория му казва, че той ще открие всичко скоро и го уверява, че Каролина никога не го е мамила. Алекс й отговаря, че знае това, защото той е накарал Макарио да му признае истината и така е научил, че Каролина е невинна.

Каролина смята, че Амалия има право да се съмнява, че бебето, което очаква Исабела, е от Алекс, но казва, че това няма значение, защото Алекс вярва в това и сигурно ще се ожени за нея. Амалия се съгласява и казва, че Гладис ще го накара да се ожени за Исабела. Каролина й казва, че Алекс трябва да поеме отговорност за своите действия и й казва, че всички мъже са еднакви. Малко колебливо, Амалия я пита дали е имало нещо между нея и Макарио. Каролина я уверява, че не е имало нищо и си тръгва, казвайки че се надява тя наистина да е напуснала Макарио, защото той не я заслужава. След това тя разкрива плана си да напусне ранчото, защото нищо не я задържа там. Тя отбелязва, че нейната най-добра приятелка (Амалия) вече не й е приятелка, Алекс я мрази, но проблемите с майка й са станали причина тя да реши да си тръгне. Тя признава, че е щастлива, че е срещнала Диего и го приема като баща.

Диего си мисли за първия ден, в който Виктория се е появила в ранчото му.

Лукресия сяда до Диего с очи, изпълнени със сълзи. Той я пита какво иска тя. Тя му отговаря, че иска само една възможност да му покаже колко много го обича.

Виктория казва на Алекс, че е щастлива, че той е научил истината за Каролина, но отбелязва, че е прекалено късно, защото Исабела вече го е вкарала в капан си. Той й казва, че греши, заклевайки се, че ще се погрижи за детето си, но не смята да се жени за Исабела, само защото е бременна. Той й казва, че иска да говори с Каролина и я моли за помощ. Виктория му отговаря, че съжалява много, но не може да направи нищо за него, защото тя и Каролина са се скарали. Но му казва, че ако иска да говори с нея, сега Каролина живее в ранчото на Диего. Той изглежда изненадан да разбере къде е тя.

Сълзи се стичат от очите на Лукресия, когато Диего й казва, че тя си губи времето, защото неговите чувства към Виктория са дълбоки и нищо, което Лукресия направи, може да го накара да я обикне. Той й казва, че няма никакъв начин да контролира чувствата си към Виктория. Лукресия отново му напомня, че тя ще се омъжи за брат й. Той й отговаря, че ще се опита да попречи това да се случи, но ако не успее, няма никакво значение, защото той никога няма да престане да обича Виктория. Той й обяснява, че е било безполезно да се омъжва за него, защото той винаги ще обича Виктория. Той я моли най-учтиво да му даде свободата.