Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

78 серия

Лукресия се разплаква, докато Диего й обяснява колко много обича Виктория и как никога няма да изпита нещо към Лукресия. Той й казва, че всичко, което тя прави, за да го накара да я обикне, е безполезно и я моли да му даде свободата.

Клаудио и Бианка не се отделят един от друг. Тя му казва, че след като мине рождения й ден, тя ще бъде свободна да прави всичко, което иска. Тя забелязва кое време е станало и му казва, че трябва да си ходи, защото баща й ще се ядоса.

Констанса се прибира в дома и Рубен й се развиква за това, че е напуснала ранчото без негово позволение. Херардо се втурва в стаята и казва на баща си да не наранява майка му. Рубенс е развиква и на двамата. Констанса си доставя удоволствието да му каже, че Патрисио е новия изпълнител на завещанието на Дон Грегорио.

Патрисио казва на Флоренсия, че се е видял с Диего и е сигурен, че Диего знае нещо за дъщеря й, което не иска да й каже.

Диего си мисли за целувката между Виктория и Гонсало, на която е станал свидетел. Той казва на Мария и Херман, че има нужда от нещо, което да заема мислите му или ще се побърка от мисли за положението, в което се намира. Той решава да се качи и да си почине. Те се притесняват за Диего. Херман пита къде е Еделмиро. Мария му отговаря, че Еделмиро е отишъл в ранчото на Монтеро, защото е изпитал ревност, след като е видял Росио да разговаря с друг мъж. Те се притесняват, че много скоро могат да заловят младежа.

В ранчото на Монтеро, Еделмиро преследва Сантос, но се спира край офиса на Макарио. Той наблюдава, докато Макарио и Гонсало разговарят. Гонсало дава ясно да се разбере, че той ще следи из късо Макарио, за да се подсигури, че няма да му забие нож в гърба. Макарио му казва, че трябва да му има доверие и разкрива, че знае една от тайните му, която никога не е разкрил. Гонсало го пита дали става дума за Амалия, а Макарио му казва, че знае, че той е убил брата на Диего. Еделмиро подслушва всичко. Макарио казва на Гонсало, че знае причината, поради която Дон Грегорио толкова много е държал да купи ранчото на Диего - за да принуди Диего да се махне от там и никога да не се върне.

Алекс отива в „Дъбовете" и разказва на Диего какво е научил от Макарио. Диего му казва, че срамота това, че е трябвало да стигне до такива крайности, вместо просто да повярва на Каролина, когато тя му е казала истината. Алекс приема, че той е прав и осъзнава, че е трябвало да й повярва.

Макарио отбелязва, че Гонсало би трябвало да му вярва след като не е разкрил пред никого неговата тайна - че е убил брата на Диего. Гонсало продължава да го заплашва, ако посмее да го предаде. Еделмиро продължава да ги шпионира.

Каролина е в леглото, когато Алекс пристига. Тя е шокирана да го види и го пита какво прави там. Той й казва, че е там, за да я помоли за прошка, защото е научил, че тя никога не му е изневерявала с Макарио.

Диего ляга в леглото и си мисли за Виктория. Някой чука на вратата и той казва, че ако е Лукресия, той ще я удуши. Еделмиро се втурва вътре и му казва, че знае кой е убил брат му. Диего е шокиран да научи, че е бил Гонсало Монтеро. Еделмиро му разказва как е разбрал.

Гонсало казва на Макарио, че трябва да отиде в офиса на адвоката и да унищожи завещанието на Дон Грегорио. В това време, адвокатът на Дон Грегорио преглежда видео-касетата. Дон Грегорио му нарежда да се погрижи за развода на Гонсало и Гладис като направи ДНК-анализ на Алекс, с който ще докаже, че Гладис му е изневерила. Той казва на Гонсало да остави Гладис на улицата, защото не смята да оставя нищо на Гладис. Адвокатът паузира касетата и си спомня за срещата си с Гладис по-рано следобеда, когато тя се опитала да го съблазни.

Гладис си мисли за вечерта, в която Дон Грегорио й е разкрил,че знае, че Алекс не е син на Гонсало. Тя се надява адвоката да й помогне, защото тя не иска да изгуби всичко.

Мария посещава Виктория и се опитва да й повдигне духа. Виктория й казва за признанието на Макарио и за бременността на Исабела. Тя моли Мария да говори с Каролина за нея.

Алекс казва на Каролина, че Макарио е получил заповед от Дон Грегорио да я раздели с Алекс. Каролина отбелязва, че това е била причината той никога да не поиска да изгони Исабела от ранчото - защото я е подкрепял през цялото време. Тя му обяснява, че връзката им в момента е невъзможна, защото Исабела очаква дете от него. Той я умолява да го изслуша, но тя настоява, че неговото недоверие към нея е разрушило връзката им и нейния живот.

Криста се подиграва на Исабела и Мартина, защото те скоро ще се изправят срещу гнева на Ренато, когато той се прибере. Ренато се прибира в дома и заварва и трите там. Криста му налива питие, докато той обръща внимание първо на Исабела. Той иска да разбере защо тя не му е казала истината за това колко напреднала е бременността й.

Алекс казва на Каролина, че няма да се ожени за Исабела. Каролина го обвинява за това, че се опитва да избяга от отговорност. Той й казва, че няма да се ожени за Исабела, защото не я обича. Той казва на Каролина колко много я обича.

Ренато казва на Исабела, че ще трябва да изчака преди да се разберат, защото той иска да се погрижи за Мартина първо. Той казва на Мартина, че ще й даде последна възможност да го разубеди - тя трябва да стане част от тяхната група или завинаги да забрави за него. Мартина решава да остане. Той й показва с жест да отиде в спалнята му и да го чака в леглото. Той сваля ризата си и я последва в спалнята, оставяйки Криста и Исабела сами. Исабела се просълзява, когато Криста й казва, че Ренато може би ще се опита да направи така, че тя да изгуби бебето си.

Каролина казва на Алекс, че няма значение дали той я обича или не, защото тя никога няма да се омъжи за него. Тя му казва, че той би трябвало да се ожени за Исабела и да припознае детето си. Той й казва, че ще припознае детето като свое, но няма да се ожени за Исабела, само защото е бременна. Той й казва, че не иска да има брак като този на родителите си и няма да се ожени за жена, която не обича. Той отново й казва колко много я обича и я обича прекалено много, за да допусне да се ожени за някоя друга. И двамата плачат, когато той я умолява да му прости. Той й казва, че никога не е спирал да мисли за нея. Те се целуват.

Диего вече разбира защо Дон Грегорио толкова много е искал да купи ранчото му - за да не позволи на Диего да бъде наоколо, да разследва и да открие кой в действителност е убил брат му. Диего излиза ядосан. Малко по-късно, той се втурва в спалнята на Лукресия и й казва да се обади на Гонсало и да го покани. Тя иска да разбере защо и си мисли, че иска Гонсало да отиде, защото най-вероятно ще бъде с Виктория. Диего й казва да направи това, което й казва и я уверява, че тя ще бъде много заинтригувана от това, което той иска да каже на Гонсало.

Виктория моли Мария да разговаря с Каролина за нея и да я убеди да прости на Алекс. Мария не мисли, че нещо, което тя би казала, може да накара Каролина да си промени решението. Разговорът се обръща към Диего и Виктория й казва, че най-накрая е започнала да разбира, че Диего не е този, за когото го е мислела. Виктория смята, че той подкрепя Каролина, само защото иска да си отмъсти на нея (Виктория).

Диего крачи из хола, припомняйки си колко настойчиво Дон Грегорио го е обвинявал, че е убиец. Херман казва на Диего, че Еделмиро му е разказал всичко, което е открил и той се притеснява от това, което може да извърши Диего. Диего изважда пистолета си и казва на Херман, че ще накара Гонсало да признае пред полицията истината и ако не го направи, ще го убие.

Гонсало и Макарио се съгласяват Макарио да отиде и да открадне последното завещание на Дон Грегорио, след което да го унищожи, а после да открие онова завещание, в което Гонсало е определен като единствен наследник. Когато той си тръгва, Макарио си казва, че ще използва първото завещание (с което вече разполага), за да изкопчи повече пари.

Диего казва на Херман колко е ядосан - въпреки че Дон Грегорио и Гонсало са знаели, че той е невинен, но не са преставали да го обвиняват за смъртта на брат му. Херман се опитва да му покаже къде е логиката и го пита дали очаква, че полицията ще повярва на Еделмиро, ако не успее да накара Гонсало да говори.

Рубен се развиква на Констанса за това, че не му е казала по-рано, че Дон Грегорио го е заменил с Патрисио като изпълнител на завещанието му. Телефонът звъни, докато той продължава да й крещи. Той й казва, че заслужава да я накаже. Констанса се обръща към него и му казва, че е изморена и й е писнало от него. Тя му заявява, че ще се разведе.

Горе, Гладис отговаря на телефона, а Лукресия казва на Гонсало, че ще го чака на вечеря и му обяснява, че е много важно той да отиде. Когато те затварят, Гладис е убедена, че Гонсало ще се опита да заведе Виктория на вечерята. Тя е твърдо решена тя да бъде онази, която ще отиде с него на вечерята.

Алекс и Каролина се целуват. Тя се отдръпва и му казва, че това е последната им целувка, защото те никога няма да бъдат щастливи заедно. Тя му казва, че всичко е приключило и го моли да не я търси отново. Той я умолява да не си тръгва и й се заклева, че я обича и иска да бъде с нея. Той се опитва да я целуне отново, но тя го отблъсква и му казва, че тя го обича, но те не могат да бъдат заедно. Той е наранен и я пита защо не може да му прости след като хиляди пъти й е казал, че съжалява и колко много я обича. Тя му отговаря, че може би ще е способна да му прости за това, че повярвал на Макарио, а не на нея, но не би позволила детето му да израсне без баща. Той й казва, че смята да се погрижи за детето си. Тя отбелязва, че това означава, че Исабела винаги ще присъства в живота им. И двамата плачат. Тя го моли да я забрави.

Херман убеждава Диего да премисли много добре какво ще прави. Диего приема, че той има право. Херман му казва, че ще е най-добре Гонсало да не идва вечерта. Диего се съгласява с него, но му казва, че Лукресия вече му се е обадила и го е поканила. Диего се чуди какво да каже на Гонсало след като е решил да крие това, което е разбрал, докато не получи сериозни доказателства. Лукресия слиза по стълбите, приготвена за вечерята. Тя казва на Диего, че Гонсало ще дойде и може би ще доведе годеницата със себе си. Херман отива да търси Мария и й казва да сложи два прибора повече на масата за вечеря. Диего предполага, че тя споменава Виктория, само защото знае колко го боли да я вижда с Гонсало. Лукресия му отговаря, че тя се чувства по същия начин, знаейки че Диего обича Виктория, а не нея.

Виктория и Мария се притесняват за Каролина.

Гонсало и Гладис пристигат в ранчото на Диего за вечерята. Диего поглежда Гонсало, докато си спомня какво му е казал Еделмиро. Гонсало благодари за поканата, но не е доволен от придружителката си - Гладис. Той я обижда и казва, че се надява вечерята да не продължи дълго. Гладис и Лукресия си разменят обиди. Когато Гладис излиза, Лукресия пита Гонсало защо не е с Виктория. Гонсало й отговаря, че не е негова вината, че е с Гладис и не е било възможно да го предотврати. Диего и Херман се чудят какво ще прави Диего след като е решил да не се конфронтира с Гонсало, въпреки че знае, че именно той е убил брата на Диего. Гладис подслушва разговора им и научава, че Гонсало е убил брата на Диего. Гладис разбира, че е открила златна мина и планира да използва тази информация, за да накара Гонсало да си плати за всичко, което той й е причинил. Диего се чуди кой още може да знае истината и решава да отиде в полицията, за да ги накара да отворят случая отново. Гонсало и Лукресия се чудят защо Диего е настоял той да присъства на вечерята.

Гладис влиза в хола и казва, че това трябва да е приятелска вечеря. Диего влиза и им казва, че не е никаква приятелска вечеря и казва, че причината да ги покани там е да поговорят за Алекс. Той им казва, че Алекс е в стаята на Каролина и разговаря с нея и че младежът вече е научил истината - че Макарио е накарал всички да повярват, че Каролина изневерява на Алекс с него.

Алекс и Каролина спорят за това, че той трябва да обърне внимание на Исабела и бебето. Тя му напомня колко зле се е отнесъл с нея и как не й е повярвал, а това много я е наранило. Тя настоява той да си тръгне и да се върне при Исабела.

Исабела казва на Криста, че не иска да изгуби бебето си и решава да замине, за да не може Ренато да я нарани. Криста я хваща за ръката и й казва, че никъде няма да ходи. Принуждава я да седне. В този момент, виковете на Мартина се разнасят от спалнята. Криста се забавлява, а Исабела е изплашена. Криста я предупреждава, че ако си тръгне, Ренато ще я открие и ще я пребие като по този начин ще предизвика аборт. Криста намеква, че той може да отнеме и живота й.

Ренато приключва с наказанието на Мартина, която плаче и е изплашена от него. Той й казва, че като за първи път е страдала достатъчно, но следващия път ще бъде по-зле, ако тя не изпълнява това, което той й заповяда. Той й казва, че може да си ходи. Тя ляга върху леглото, плаче и го пита кога иска да се върне. Той й се присмива на физиономиите, които прави, докато плаче, и й казва да се върне на следващия ден, за да отидат при Самуел. Той й казва, че след като подписът на Виктория бъде изфабрикуван, ще отидат направо в банката, за да вземат всичките й пари.

Мария пита Виктория какво смята да прави, ако Каролина открие истината за майка си. Тя й предлага да замине далеч с Каролина. Виктория й казва, че не може да замине, защото Каролина може да бъде щастлива само до Алекс. За себе си, тя смята да се изправи срещу последиците, когато Флоренсия и Каролина открият истината. Мария я пита дали ще може да живее с омразата на Каролина. Тя отговаря, че ще може и дори да не влезе в затвора, тя ще живее като в затвор.

Флоренсия и Патрисио се чудят какво знаят Диего и Лукресия за дъщеря й. Флоренсия се заклева, че с или без помощта на Диего и Лукресия, тя ще открие дъщеря си.

Каролина моли Алекс да си върви и да разбере, че двамата никога няма да могат да бъдат заедно. Той я пита дали тя наистина иска той да си тръгне. Тя признава, че сърцето й не иска той да си тръгва, но разумът й казва, че така трябва. Тя му казва да се погрижи за родителските си задължения за детето на Исабела и настоява, че те двамата няма за какво повече да говорят. Той й казва, че иска тя да знае, че той никога няма да престане да я обича. Тя отбелязва, че той е трябвало да помисли за това колко много я обича преди да легне с Исабела. Без да каже нито дума повече, той си тръгва.

Гонсало казва на Гладис, че той знае, че тя винаги е подкрепяла Исабела, но Алекс обича Каролина и тя трябва да каже на Исабела да стои далеч от Алекс.

Ренато казва на Исабела, че си мисли за това как да я накаже. Той й казва, че е мислел да бележи лицето й завинаги и да я изхвърли на улицата, но е решил да не го прави за момента. Той настоява тя да продължи да повтаря на Алекс, че бебето е негово и ако се провали, той ще се погрижи бебето никога да не се роди. Тя му обещава, че ще направи така, че Алекс никога да не открие истината.

Диего казва на Гонсало, че го е поканил, защото е искал да им каже, че той обича Каролина като собствена дъщеря и ако тя реши да прости на Алекс, той ще се бори за любовта на Алекс и Каролина, въпреки че Алекс е Монтеро. Гонсало казва, че това е нещо, за което са единодушни. Гонсало предлага да оставят вечерята им за друг път, защото той трябва да говори с бъдещата и бившата си съпруга насаме. Той казва на Гладис, че той и Виктория ще бъдат нещо повече от съпрузи - те ще бъдат родители на техните деца (Алекс и Каролина). Каролина му казва, че Алекс ще се ожени за Каролина само през трупа й. Той предлага тя да направи точно това - да умре. Той отбелязва, че нейната смърт е прекрасна идея и предпочита тя да направи така, защото само така нещата ще бъдат по-лесни, тъй като няма да му се налага да се развежда.

В дома, Бианка пита Констанса какво става. Констанса й отговаря, че Рубен й е ядосан, защото му е казала, че ще се разведе. Бианка е шокирана от новината и настоява Констанса да спи в нейната стая, за да не може Рубен да я бие отново. Тя споделя, че е влюбена в Клаудио.

Диего отива да се види със следователя и му разказва за смъртта на брат си от преди пет години и как е бил обвинен в убийството му. Следователят го пита защо иска да отворят отново случая. Диего му казва, че сега той знае кой е убил брат му.