Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

79 серия

Диего казва на детектива, че Гонсало е убил брат му и за това той иска случаят да бъде отворен отново.

Клаудио и Еделмиро разговарят. Клаудио е щастлив от връзката си с Бианка, а Еделмиро смята да се конфронтира със Сантос, защото той си мисли, че Сантос и Росио има нещо общо.

Росио и Сантос разговарят. И двамата се чудят кой ли ще заеме мястото на Дон Грегорио сега, когато той е мъртъв. Сантос кани Росио да излязат заедно, но тя му отказва, защото тя и Еделмиро са двойка.

Виктория казва на Мария, че се чувства много зле след всичко, което се е случило и я уверява, че няма намерение да се омъжва за Гонсало.

Гонсало казва на Гладис, че вече няма кой да я предпазва и той смята да я изхвърли на улицата. Тя му казва, че той няма да направи това, защото тя знае една тайна, която ще го накара да прави каквото тя иска от него. Той й се присмива, но тя го кара да замълчи като му казва, че знае, че той е убил брата на Диего.

Виктория отива при Дон Чема и го пита какво би направила баба й (Доня Ленча, която е била приятелка на Дон Чема), ако беше на нейно място. Тя му казва, че има много неща, които тя трябва да направи. Тя иска да види Алекс и Каролина женени и не иска Каролина да разкрие никога, че тя не е нейна майка.

Амалия се приближава към Каролина и й казва, че иска да говори с нея. Каролина се чуди за какво би искала тя да говори с нея, след като я мрази толкова много заради това, което си мисли, че е направила. Амалия й казва, че Исабела я търси и иска да я посъветва. Исабела използва този момент, за да се появи и да ги прекъсне. С много добро настроение, тя моли Каролина да й помогне с Алекс.

В Калифорния, Ренато получава документите, върху които е подписа, който той е накарал да подправят, за да може да поеме контрола над състоянието на Виктория. Той обяснява, че тя иска да му предаде всичко, защото тя и дъщеря й напускат страната.

Виктория казва на Дон Чема, че ако той й помогне да събере Алекс и Каролина, тя ще напусне града и ще се върне в ранчото си в Калифорния. Той й казва, че няма какво да направи за Каролина и Алекс и в момента тя трябва да се притеснява за своите финанси. Тя му отговаря, че парите са последното нещо, за което се притеснява в момента. Той я предупреждава, че може да изгуби всичко. Той продължава с опитите да я убеди да обърне внимание на това, което се случва с парите й и й казва, че вече е много късно да ги запази.

Планът на Ренато има успех и той поема контрола над всичко.

Виктория продължава да игнорира предупрежденията и иска помощ за Алекс и Каролина.

Каролина казва на Исабела, че Алекс е свободен и й предлага да отиде и да се види с него, защото тя не може да й помогне. Исабела й казва, че тя трябва да й помогне или Ренато ще я убие. Те са шокирани от това, което чуват и я пита какво иска да каже. Осъзнавайки грешката си, тя им казва, че тя трябва да се омъжи за Алекс, защото „чичо" й е много стриктен и държи тя да се омъжи за бащата на детето й.

Алекс мисли за Каролина и как тя е скъсала с него. Херардо влиза и научава какво се е случило с Каролина.

Исабела продължава да умолява Каролина да й помогне да се омъжи за Алекс заради детето. Каролина й отговаря, че не може да направи нищо за нея и настоява да я остави на мира. Тя тръгва, а Амалия я последва. Исабела се чуди какво ще прави сега.

Диего разговаря с детектива с надеждата да го убеди да отвори отново случая.

Гонсало пита Гладис защо тя си мисли, че той е убил брата на Диего. Тя го заплашва и му казва, че тя го притежава сега.

Виктория отива при Мария и й казва, че тя и Диего са имали право. Най-накрая тя е решила да се откаже от своето отмъщение и да се върне в ранчото си в Калифорния, тъй като Дон Чема я е предупредил, че нещо ще се случи с нейните финанси. Тя признава, че има и друга причина - тя се страхува от Гонсало.

Гладис казва на Гонсало, че сега той трябва да прави всичко, което тя му каже. Той й казва, че не е убил брата на Диего и дори това да е истина, тя трябва да го докаже. Тя заплашва да отиде в полицията. Той й казва, че разследването е приключило и случаят е затворен от години.

Диего казва на детектива как е открил, че Гонсало е убил брат му. Той обяснява, че това е била причината Дон Грегорио да се опитва да купи земите му - той е искал Диего да напусне района, за да не открие кой е истинския виновник за смъртта на брат му. Детективът обещава да направи нещо по случая.

Гладис се чуди какво би казал Диего, ако тя му каже какво знае. Гонсало я предизвиква да каже на Диего или каквото си иска. Той й казва, че ако тя стои далеч от работите му, той може да бъде мил с нея и да й даде малко пари след като се разведат с нея. Гладис му казва, че Алекс ще наследи всичко и тя ще разполага с парите, за които толкова е мечтала, защото Алекс няма да остави майка си на улицата.

Алекс казва на Херардо, че не иска да се отказва от Каролина и смята да се бори за любовта им. Херардо му предлага да се възползва от това, че Дон Грегорио вече го няма, за да изгони Исабела от ранчото. Алекс казва, че Исабела е много по-лоша, отколкото Херардо може да си представи. Той отбелязва, че дори да я изгони от ранчото, тя няма да напусне живота му. Херардо му казва, че трябва да направи нещо, за да я държи на разстояние от себе си. Алекс споделя, че Исабела е лош човек, способен на всичко, дори да нарани Каролина, за което той най-много се притеснява.

Амалия хваща Каролина. Каролина я пита защо е отишла да я предупреди, че Исабела я търси. Амалия й казва, че го е направила, защото са били приятелки. Каролина разказва на Амалия какво е признал Макарио на Алекс. Амалия се разстройва, откривайки че Макарио е извършил нещо толкова долно.

Макарио прониква в офиса на адвоката на Дон Грегорио и търси последното завещание на стария мъж. Той открива една от касетите и се чуди къде е другата. Той открива камерата на адвоката.

Гладис се среща с Окампо (адвоката на Дон Грегорио) и той й казва, че Дон Грегорио е дал позволението си Гонсало да се разведе с нея и да я остави в нищета.

Макарио изважда касетата от видеокамерата.

Лукресия и Гонсало се срещат. Тя му казва, че Макарио трябва да се увери, че нито Дон Грегорио, нито адвоката му са оставили други копия. Те са въодушевени, че най-накрая те ще сложат ръка върху всичко.

Гладис е бясна да научи каква е последната воля на свекъра й. Тя казва на адвоката, че никой не бива да открива, че Алекс не е син на Гонсало. Той й намеква, че цената за неговото мълчание е тя. Тя не е много склонна да му плати.

Рубен открива Херардо и Алекс заедно и казва на Алекс, че той от години работи в компанията и е направил много. Той иска да разбере какво ще стане с неговата работа. Алекс му отговаря, че не смята, че ще има някакви промени. Рубен му казва, че неговата работа е била на ниво и настоява, че трябва да му се плати това, което заслужава. Той заплашва ги съди, ако откажат.

Каролина казва на Амалия, че тяхното приятелство е било много важно за нея, но я е заболяло, когато тя не й е повярвала. Тя се кани да тръгне, когато Амалия я спира и й казва, че тя иска да бъдат приятелки отново. Каролина й отговаря, че тя не иска да бъде приятелка с нея повече, защото не иска нищо и никой да й напомня за Алекс или Макарио, или някой от семейство Монтеро. Тя й казва, че ще напусне ранчото и ще замине далеч.

Диего и Херман разговарят, когато Виктория пристига и моли да говори с Диего насаме. Тя му съобщава, че най-накрая е решила да си тръгне и да се върне в ранчото си в Калифорния.

Гонсало и Макарио разговарят по телефона. Когато Гонсало затваря, той казва на Лукресия, че Макарио ще отиде при тях. Лукресия е доволна и му казва, че трябва да си тръгва, защото иска да е близо до Диего в случай, че Виктория реши да се срещне с него. Гонсало й казва, че е предупредил Виктория, че ще убие и нея, и Диего, ако го направи.

Виктория казва на Диего как Гонсало се е опитал да прави секс с нея. Тя му казва, че ще замине и иска от него да убеди Каролина да прости на Алекс, за да може да бъдат щастливи двамата. Той се радва, че тя се е вразумила, но й казва, че няма значение колко далеч ще отиде, ако Флоренсия открие, че Каролина е нейна дъщеря, тя ще трябва да се изправи срещу това. Виктория благодари на Диего за помощта му. Той й казва, че иска тя знае колко силно я обича и винаги ще я обича. Отбелязва, че има неща, което тя не може да разбере или прости, но е сигурен, че един ден тя ще разбере защо е направил всичко. Той настоява тя помни винаги, че той никога няма да престане да я обича. Те се целуват. Лукресия влиза точно в момента, в който Диего и Виктория се целуват. Тя я пита как смее да целува съпруга й. Те се обръщат към нея. Диего й казва, че Виктория не е била виновна, тъй като той я е целунал. Той отбелязва, че тя знае какво изпитва той към Виктория. Лукресия е бясна, че той е с друга жена в собствения й дом и му напомня, че той е неин съпруг. Тя не се интересува какво изпитва той към Виктория и настоява да я уважава. Той й напомня, че той не й е съпруг, защото го е искал. Тя му казва, че знае какво щеше да се случи, ако беше отказал да се ожени за нея. Виктория я пита за какво говори. Тя признава, че е знаела, че Лукресия е принудила Диего да се ожени за нея. Тя иска да разбере с какво го изнудва.

Флоренсия се среща с детектива, който е наела. Той й казва, че той трябва да говори с Лукресия. Той й съобщава добра новина - научил е, че Луиса е сменила името си. Тя е въодушевена, но той й казва, че не знае как е новото й име. Надява се скоро да разбере. Тя благодари на Бог, мислейки си че много скоро тя ще си върне дъщерята.

Каролина и Клаудио разговарят за Бианка и Алекс. Каролина го пита с какво може да помага в ранчото.

Алекс изгубва търпението си с Рубен и оставя него и Херардо в офиса си. Херардо отбелязва, че поведението на Рубен не им е от особена полза. Рубен насочва яростта си към него. Преди Херардо да излезе, той казва на Рубен, че ще подкрепи Констанса, когато се разведе с него. Рубен се смее и му казва, че тя няма да посмее да се разведе с него. Рубен е убеден, че майка му няма да може да живее без него. Херардо смята точно обратното и се заклева да подкрепи майка си в това решение.

Бианка разговаря с майка си за чувствата си към Клаудио. Констанса си мисли, че трябва да си наеме адвокат, за да може да се разведе. Тя смята, че Окампо като адвокат на баща й не би й помогнал. Бианка й казва, че те могат да намерят друг адвокат. Бианка настоява майка й да се разведе с Рубен.

Виктория настоява за отговор, а Лукресия й казва, че това не е нейна работа и тя няма да позволи да й отнеме съпруга. Диего казва на Лукресия да си затвори устата. Виктория й съобщава, че тя заминава. Лукресия не може да повярва на късмета си и е много щастлива да научи, че Виктория няма да е наблизо, за да привлича вниманието на Диего. След това тя си спомня за брат си и пита Виктория какво ще каже Гонсало за това. Виктория й отговаря, че тя никога няма да се омъжи за Гонсало. Лукресия им казва, че тя трябва да каже на Гонсало какво планира да прави Виктория.

Гладис казва на Окампо, че тя знае, че всичко си има цена и смята да му я плати, но иска преди това да види завещанието. Тя му казва, че иска да види дали един професионалист може да промени някоя част от завещанието, в която се споменава за нея и Гонсало. Тя иска преди да му „плати", той да я увери, че Гонсало няма да се разведе.

Макарио показва на Гонсало касетите, които е взел от офиса на адвоката и започва да ги разкъсва на парчета. Гонсало му се ядосва, защото е искал преди това да види какво е имало записано на касетите. Той го предупреждава да не се опитва да прави нещо без негово позволение в бъдеще.

Диего казва на Лукресия, че тя не може да каже нищо на Гонсало, но Лукресия настоява да го направи. Виктория й казва, че Гонсало ще я убие и пита дали иска да превърне брат си в убиец. Диего им казва, че Гонсало вече е убиец. И двете са шокирани.

Дон Чема разполага с копие от завещанието на Дон Грегорио (Дон Грегорио му е дал копие на касетата в случай, че с оригиналната се случи нещо). Той си говори на гласи и казва, че семейството ще се самоунищожи и ще бъде много изненадано, че той притежава копие от завещанието. Амалия чува думите му. Амалия го пита за какво говори и му казва, че е отишла да го помоли за помощ, тъй като тя иска да си върне приятелството с Каролина, защото вече е разбрала, че Макарио е заложил капан на Каролина. Той я успокоява като й казва, че проблемът ще се разреши от само себе си. Той я предупреждава, че трябва да се притеснява за това, което ще се случи със семейство Монтеро. Тя го пита какво ще се случи. Той й отговаря: „Убийство. Разрушение".

Гонсало и Макарио са убедени, че техният план ще проработи. Гонсало признава на Макарио, че Лукресия му е съучастница.

Лукресия пита Диего защо е нарекъл брат й убиец. Диего разбира, че не бивало да споменава това. Той се прикрива бързо. Лукресия разбира, че тя не бива да казва на Гонсало, защото иска Виктория да замине далеч. Тя казва на Виктория, че тя е щастливка, че няма да каже нищо. Виктория й казва, че просто иска да е сигурна, че ще си държи устата затворена. Тя се съгласява да го направи и казва на Виктория да изчезне.