Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

80 серия

Лукресия е развълнувана от новината за заминаването на Виктория. Виктория се сбогува с тях и отива при Мария и Каролина, за да им съобщи, че заминава. Като остават сами, Лукресия се приближава до Диего и му казва, че вече няма причина да я отблъсква. Тя му казва, че след като Виктория замине, той ще бъде изцяло неин. Той отбелязва, че съвместният им живот се влошава с всеки изминал ден. Тя му отговаря, че тя все още е негова съпруга и той трябва да бъде съпруга за нея. Тя настоява той да я направи своя и смята, че след като Виктория замине, нещата ще бъдат много по-лесни за двамата. Диего й обяснява, че няма значение къде е Виктория, защото той ще я обича винаги.

Гонсало казва на Макарио, че Лукресия е негова съучастница и че трябва да открият първото завещание на Дон Грегорио, в което Гонсало е определен за наследник. Той също ката казва, че трябва да наблюдават изкъсо Патрисио и Мигел. Макарио му казва, че знае къде е завещанието - то е при него.

Мигел няма търпение да дойде деня, в който адвоката ще прочете последната воля на баща му и се разстройва, че той и Патрисио не са предприели нищо, за да обърнат положението в тяхна полза. Патрисио го моли да се успокои и да бъде търпелив. Мигел се страхува, че някой може да на прави нещо, за да им попречи. Патрисио е спокоен, защото той е изпълнител на завещанието, но предупреждава Мигел, че трябва да бъдат внимателни с Макарио. Мигел не се притеснява, докато той не отбелязва, че Макарио може да се съюзи с някой против тях, като например Рубен или някой друг от семейството.

Гонсало нарежда на Макарио да му предаде завещанието. Макарио се възползва от ситуацията и му казва, че не е толкова глупав, че да скрие завещанието в офиса си. Той му казва, че иска да му плати 100 000 долара за него.

Алекс отива в дома на Ренато и е посрещнат от Криста, която му казва, че Ренато не е в дома. Той я моли да предаде на Ренато, че би искал да говори с него, когато се върне. Криста го пита дали смята да се ожени за Исабела. Той й казва, че няма да се жени за нея и уточнява, че това е причината да иска да се види с Ренато. Криста му казва, че не може да причини това на Исабела. Тя го моли да го направи заради детето и предлага да се ожени за Исабела, а след това да се разведе, ако поиска. Алекс й отговаря, че вече живеят в различно време и родителите на едно дете не е задължително да бъдат женени. Той я уверява, че ще обича и ще се грижи за детето. Той вярва, че ще успее да постигне някакво споразумение с Исабела. Криста го пита какво ще направи, ако Исабела не иска да сключва споразумение с него. Той й отговаря, че просто ще наеме адвокат. Той й заявява, че независимо дали на Исабела ще й хареса или не, но тя ще трябва да приеме, че той ще се ожени за Каролина, стига тя да му прости.

Клаудио казва на Каролина, че много обича Бианка, когато Виктория пристига. Клаудио тръгва, а Виктория й казва, че е там, за да се сбогува с нея, защото ще се върне в ранчото им в Калифорния.

Алекс казва на Криста, че не иска тя или Исабела да се появяват в ранчото. Обидена, тя го пита как е способен да изгони майката на детето си на улицата. Тя му казва, че Ренато е много взискателен и ще настоява той и Исабела да се оженят заради детето. Той никога не би приел Исабела да бъде самотна майка.

Каролина е щастлива, че Виктория заминава и я моли за прошка. Тя се озадачава, когато Виктория й казва, че тя няма да замине с нея.

Флоренсия отива да се види с Диего и Лукресия. Тя ги пита какво знаят за дъщеря й. Те й отговаря, че не знаят нищо. Тя им казва, че е наела частен детектив. Лукресия настръхва, когато Флоренсия й казва, че детективът иска да говори с нея. Флоренсия им казва, че дъщеря й и Луиса не са умрели и че е открила, че Луиса е променила името си. Флоренсия спори с Диего и Лукресия.

Каролина казва на майка си, че иска да тръгне с нея и да се върне в Калифорния. Виктория тя иска да остане и да прости с Алекс, с когото да бъде щастлива завинаги. Каролина й казва, че Исабела очаква дете от него и тя не иска да се намесва в отношенията им. Виктория я уверява, че въпреки детето, тя и Алекс могат да бъдат щастливи заедно. Тя я моли да не позволява истинската любов да си тръгне, както е направила тя с Диего.

Флоренсия настоява Диего и Лукресия да й кажат истината. Тя се чуди защо те крият от нея онова, което знаят за дъщеря й. Тя дава всичко от себе си, но така и не научава нищо от тях.

Гладис „плаща" на адвоката за услугите. Когато те се обличат, тя му казва, че трябва да види завещанието веднага. Той се забавлява, че тя все още не е свършила с плащането и й напомня, че той знае нейната тайна и смята да се възползва то това, за да бъде често с нея в леглото. Тя не изглежда щастлива, докато той й се присмива.

Гонсало казва на Макарио, че не разполага със 100 000 долара, за да му плати за завещанието. Макарио е съгласен да изчака, докато той влезе във владение на богатството, но иска да формализират договора си. Гонсало няма друг избор, освен да се съгласи.

Дон Чема казва на Амалия, че той няма какво да направи, за да й помогне да стане приятелка с Каролина отново. Тя вижда касетите (завещанието на Дон Грегорио) и го пита какви са тези касети. Той ги дръпва настрана и й казва, че това не я засяга. Той й казва, че ако тя иска да бъде отново приятелка с Каролина, ще трябва да намери начин да поправи вредата, която й е нанесла. Тя му казва, че вече е разговаряла с Каролина, но тя е отказала да бъдат приятелки. Той й казва, че Каролина иска да бъде нейна приятелка толкова много, колкото и тя.

Каролина казва на Виктория, че няма да може да бъде щастлива с Алекс и че Исабела винаги ще застава между тях с детето, което очаква. Виктория й казва, че тя трябва да се бори за тяхната любов и да говори с Диего. Тя й казва, че Лукресия е изнудил Диего да се ожени за нея и се чуди как ще се оправи.

Флоренсия умолява Диего и Лукресия да й кажат всичко, което знаят за дъщеря й. Те не й казват нищо и тя си тръгва ядосана. Лукресия пита Диего какво ще се случи сега и той й казва, че както изглежда е настъпил момента да кажат на Флоренсия истината, защото така или иначе тя ще я открие, рано или късно.

Каролина казва на Виктория, че тя обича Алекс, но не може да му прости. Тя й казва, че ако не може да му прости, това означава, че не го обича достатъчно.

Алекс се връща в ранчото и заварва Исабела седнала на дивана да разглежда някакво списание. Исабела го пита дали е добре и отбелязва, че той е закъснял от работа. Той й казва, че трябва да говори с нея. Тя се усмихва самодоволно и го пита дали става дума за тях двамата. Той й отговаря, че става дума за тях и за бебето. Тя го пита дали ще се ожени за нея. Алекс й отговаря, че не смята да се жени за нея, защото не я обича, но обещава да се грижи за детето им. Той настоява тя да напусне ранчото незабавно.

Каролина казва на Виктория, че не знае какво да прави с Алекс и обещава да си помисли. Виктория се съгласява да се видят отново преди да замине. Те се прегръщат. Виктория й се извинява за всички лъжи.

Очите на Исабела се изпълват със сълзи на гняв. Тя казва на Алекс, че той не може да й причини това и го обвинява, че изхвърля на улицата майката на детето му. Той й казва, че не я изхвърля на улицата. Съветва я да отиде и да живее при чичо си и сестра си, защото те сигурно ще се погрижат добре за нея. Той я моли да не обвинява него за всичко, което се е случило. Тя му казва, че детето им не бива да страда заради техните грешки. Той й отговаря, че детето ще страда повече, растейки в семейство, в което родителите не се обичат и са принудени да се оженят. Алекс се засилва да излезе, а Исабела му заявява, че никога няма да му позволи да види детето си.

Гонсало и Макарио написват своята уговорка. Гонсало научава, че завещанието е било в ранчото на Монтеро през цялото време. Макарио му признава, че е взел завещанието преди Дон Грегорио да умре. Той е бил убеден, че той ще му потрябва някой ден. Гонсало казва, че много иска да види физиономията на Окампо, когато открие, че завещанието е изчезнало.

Алекс казва на Исабела да не се опитва да го изнудва и я пита дали е забременяла нарочно, за да го хване. Тя му казва, че той може да вярва в каквото си поиска, защото тя никога няма да му позволи да види детето си. Той й отговаря, че това не е нейно решение, защото има съдилища и съдии, и закон, който ще я принудят да му позволява да вижда детето си. Когато той тръгва, Исабела е бясна, защото нейните заплахи не са проработили и се чуди какво ще прави.

Лукресия казва на Диего, че тя не смята да допусне Флоренсия да открие истината. Той й казва, че тя ще открие истината, но той не иска да вижда Виктория в затвора. Лукресия не се притеснява дали Виктория ще влезе в затвора и го уверява, че не е в неин интерес Флоренсия да открие истината. Диего я предупреждава, че когато Флоренсия открие истината, той ще се разведе с нея и ще дойде края на нейното изнудване.

Флоренсия казва на Констанса, че вече е сигурна, че Диего и Лукресия знаят нещо, но не искат да й кажат. Те се чудят какво може да ги кара да пазят тайната. Флоренсия й казва, че Патрисио също смята, че Диего крие нещо. Тя няма търпение завещанието да бъде отворено и прочетено, надявайки се в него да се споменава нещо за дъщеря й. Констанса има усещането, че завещанието ще унищожи цялото семейство.

Окампо е в офиса си с Гладис и търси завещанието. Те са шокирани от факта, че то е изчезнало и някой го е откраднал.

Макарио предава на Гонсало завещанието и двамата са доволни от сделката. Когато Гонсало си тръгва, пристига Амалия и се противопоставя на Макарио за това, което е причинил на Каролина.

Диего изпраща Каролина да потърси Клаудио. Тя се втурва да го търси, когато се появява Клаудио и пита Диего дали е проработило. Диего му казва, че се е получило и се надява Каролина да прости на Алекс.

Каролина отива да търси Клаудио, когато пристига Алекс с цветя, скрити зад гърба му. Той й казва, че Клаудио не е там и че той е помолил Диего да я изпрати там под фалшив предлог, защото е знаел, че тя не би се срещнала с него. Тя му заявява, че не иска да го вижда и че вече са си казали всичко, което е трябвало. Той й казва, че я обича и е отишъл там, за да й поиска пришка, защото не може да живее без нея. Той й поднася цветята.

Лукресия е в спалнята си и се чуди какво може да направи, за да попречи на Флоренсия да открие истината. Тя се чуди дали да не намери заместник, някой, който да се представи за дъщерята на Флоренсия. Виктория се втурва в стаята й и й казва, че ще си тръгне веднага след като й каже с какво изнудва Диего. Лукресия я съветва да приеме факта, че Диего е с нея и я гони от дома си. Виктория й отговаря, че няма да ходи никъде, докато не чуе истината. Лукресия й казва, че това не е нейна работа и че това е нещо между нея и Диего, между съпрузи. Виктория отбелязва, че техният брак е само на думи и настоява да й каже истината. Тя продължава да отказва. Виктория й казва, че ако не й каже какво е, тя ще го разбере от Диего.

Диего казва на Клаудио, че Виктория заминава и се надява Флоренсия да не открие. Клаудио го пита какво не иска Флоренсия да открие.

Флоренсия и Констанса продължават да разговарят. Флоренсия се притеснява как ще реагира дъщеря й, когато се срещнат. Констанса я подкрепя.

Алекс дава на Каролина цвете и й казва, че я обича. Той й заявява, че смята да се бори за нея. Тя го моли да не казва нищо повече, защото не може да понася повече това положение. Той й казва, че неговата любов към нея е прекалено силна и ако тя не му прости, той просто ще продължи да се бори за нея. Тя му отговаря, че е безполезно и го моли да си върви и да бъде с Исабела. Той й казва, че никога няма да го направи, защото не обича Исабела и тя не означава нищо за него.

Амалия се ядосва на Макарио за това, което е причинил на нея, Каролина и Алекс. Той й казва, че го е направил, защото Дон Грегорио му е наредил така. Тя му отвръща, че няма оправдание за това, че е разрушил приятелството й с Каролина и е разбил сърцето й. Тя смята, че нещата са се обърнали към по-добро, защото тя вече знае какъв човек в действителност е той и вече е научила какво е истинска любов. Той я сграбчва, а тя го отблъсква и побягва.

Алекс казва на Каролина, че тя е единствената му любов, въпреки че Исабела чака дете от него. Той признава, че е допуснал много грешки, но е готов да направи всичко, за да я накара да му прости. Херман пристига и ги прекъсва. Той се извинява за това, че е чул разговора им, но убеждава Каролина, че никога не е чувал друг мъж да говори толкова искрено както Алекс в този момент. Той отбелязва, че е очевидно, че Алекс я обича.

Констанса и Флоренсия разговарят. Констанса я пита какво ще стане с Луиса и тя й казва, че няма да направи нищо на Луиса, защото е обещала пред Бог, но иска Луиса да й върне Мариана. Констанса предполага, че Мариана може би вижда нещата различно и може би Луиса се е отнасяла с дъщерята на Флоренсия като към собствена дъщеря през всички тези години и може би Мариана не знае, че тя не е истинската й майка. Флоренсия смята, че тя има право. Тя мисли, че не е трябвало да дава това обещание, защото смята, че Луиса трябва да влезе в затвора.

Диего и Клаудио разговарят. Диего се притеснява какво ще се случи с Виктория.

Лукресия казва на Виктория, че ако Диего е искал, вече щеше да й е казал. Виктория й казва, че тя не трябва да й казва нищо, защото тя ще открие рано или късно. Лукресия й напомня, че скоро заминава и няма да е наблизо, за да направи нещо по въпроса. Тя й напомня, че й помага като не казва на Гонсало за плановете й да замине. Тя съветва Виктория да забрави за Диего, защото той е женен за нея. Виктория й отговаря, че тя все още владее сърцето на Диего и си тръгва.

Клаудио пита Диего за кого мисли, че може да нарани Виктория. Той му отговаря, че това е дълга история, но скоро всички ще открият истината.

Каролина настоява Алекс да я остави на мира, защото тя не издържа повече. Той я пита да не би тя вече да не го обича. Тя го уверява, че го обича, но знае, че трябва да мисли за него заради Исабела и бебето. А това я наранява и не издържа повече. Тя й казва, че майка й е казала, че тя може да бъде щастлива само с него. Той е изненадан, когато тя му казва, че майка й подкрепя тяхната връзка. Тя признава, че дълбоко в себе си тя знае, че майка й е вярна. Той й казва, че го обича. Те се прегръщат. През сълзи тя му казва, че много го обича. Тя се отдръпва и го пита какво ще стане сега - освен с Исабела и бебето, те трябва да се справят и с майка му, която едва ли ще я приеме. Той не отговаря веднага.

Гладис е разстроена от изчезването на завещанието и казва на Окампо, че трябва да открие кой го е взел, защото тя не иска някой да го използва срещу нея. Адвокатът казва, че той трябва да съобщи на останалите от семейството какво се е случило. Гладис му казва, че ако не направи това, което тя иска от него, тя ще каже на съпругата му за тяхната малка авантюра в хотелската стая.

Патрисио разговаря с Мигел, когато научава, че Окампо иска да се срещне с него и останалите от семейството в ранчото на Монтеро. Мигел предполага, че може би става дума за завещанието. Те нямат търпение да тръгнат, когато се появява Исабела. Той се отървава от Мигел и е ядосан на Исабела, че е отишла да го види. Тя му казва, че Алекс не иска да се ожени за нея, а Ренато ще направи така, че да изгуби бебето. Тя му напомня, че това е и негово дете и го умолява за помощ. Той й казва, че не е негова вината, че тя не се е предпазвала. Тя го моли за помощ, за да избяга от Ренато, след като неговото дете не означава нищо за него.

Алекс казва на Каролина, че не се интересува какво ще каже майка му и ако не я приеме, това си е неин проблем. Той настоява, че единственото важно за него е, че я обича и обещава да не позволи на никого да я нарани отново. Те се целуват. Тя признава, че не би могла да живее без него и казва, че трябва да опитат. Той е щастлив и я пита дали говори сериозно. Тя му казва, че е и че тя винаги ще го обича. Те се целуват отново. Той казва, че не иска да чака повече и я пита дали ще се омъжи за него. Тя отговаря положително и те се целуват отново.

Патрисио казва на Исабела, че не може да й помогне и не иска да й помага, защото никога не й е обещавал нищо. Тя се ядосва и му казва, че ако не й помогне, тя ще каже на Алекс, че той я е съблазнил и че той е истинския баща на детето. Тя е убедена, че Алекс ще го намрази и ще го изхвърли на улицата. Патрисио се забавлява и й казва, че Алекс ще му бъде много благодарен за това, че го е отървал от Исабела, защото той не я обича. Тя не може да разбере защо той се държи с нея по този начин. Той й казва да не го предизвиква. Съветва я да забрави за него. Той тръгва с думите, че е много зает.

Ренато и Мартина отиват в Маями и той казва, че трябва да се уверят, че бизнесът им в Калифорния върви добре. Тя го пита какво смята да прави, когато Виктория открие. Той й отговаря, че не се притеснява за нея. Той отбелязва, че лъжата на Виктория (за това, че е обедняла) се е превърнала в истина, защото сега тя няма нито цент.

Виктория казва на Мария, че вече се е сбогувала с Диего и Каролина. Тя се надява да замине скоро. Тя също така й казва, че Лукресия е отказала да й разкрие с какво изнудва Диего, но смята, че ще открие рано или късно. Мария я пита дали Каролина ще остане. В този момент влизат Каролина и Алекс, усмихнати и хванати за ръце. Каролина им казва, че ще остане. Алекс допълва думите й и им казва, че ще се оженят. Всички са много щастливи.