Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

82 серия

Каролина предлага да попита майка си Виктория дали Флоренсия може да отседне в дома им в Калифорния. Алекс е любопитен как така те все още разполагат с дома си, след като са изгубили всичко. Каролина му казва, че това е дълга история и обещава да му я разкаже по-късно. Флоренсия смята, че това е прекрасна идея. Каролина казва на Флоренсия, че може да замине за Калифорния заедно с Виктория. Алекс пита как така Виктория ще заминава, след като той е мислел, че тя ще се жени за Гонсало. Гладис се намесва и им казва, че Виктория никога няма да се омъжи за съпруга й, защото тя никога няма да се разведе с него. Тя казва, че ако Виктория иска мъж, тя трябва да бъде с Диего. Лукресия не е съгласна с нея.

Диего моли Еделмиро да разкаже на детектива какво е видял и чул, когато е открил, че Гонсало е убил барата на Диего. Флора подслушва.

Гонсало не вярва, че Виктория ще му позволи да каже на Каролина истината, че тя я е осиновила. Виктория му отговаря, че може да каже каквото си иска, но без нея. Гонсало й казва, че тя се страхува да се изправи пред Каролина.

Гладис казва на Алекс, че единственият начин Виктория да бъде с Гонсало, е като негова любовница, но не й като съпруга, защото тя никога няма да се разведе с нея. Каролина спори с нея. Лукресия се присъединява към спора, а Алекс се опитва да ги успокои. Гладис отива да търси Гонсало след като казва на Каролина, че тя никога няма да се омъжи за Алекс, защото тя ще попречи на тази сватба. Алекс моли Каролина да не я слуша, защото без значение какво ще се случи, той ще се ожени за нея.

Диего потвърждава пред Флора, че това, което е чула, е истина - Гонсало е убил брат му. Детективът моли Флора да успокои Диего, за да не извърши нещо необмислено и да провали разследването.

Мигел обвинява Патрисио за това, че не прави нищо по въпроса със завещанието. Патрисио му казва, че не е негова вината и се заклева, че Макарио, за когото вярва, че има нещо общ, да си плати за това, че го е предал отново.

Макарио пита Сантос къде е Амалия и научава, че е отишла в „Дъбовете". Той не е доволен от това и иска да разбере защо. Той предполага, че тя е там, за да търси Каролина. Той се заклева, че Амалия ще бъде негова отново, особено сега, когато е изгубил Каролина. Сантос му казва, че Амалия ходи в съседното ранчо, за да се учи да работи с компютър. Макарио не е щастлив да научи това и се чуди дали Амалия си е намерила друг любовник в съседното ранчо.

Херман, Амалия и Клаудио научават от Бианка какво се случва в ранчото на Монтеро. Те се притесняват заради бащата на Бианка и неговия темперамент, но все още смятат да отидат до града.

Диего решава да не казва на Мария, че Гонсало е убил брат му, защото смята, че колкото по-малко хора знаят, толкова по-добре. Той моли Мария да замине за Калифорния заедно с Виктория, защото се страхува, че Гонсало може да я последва и да се опита да я нарани.

Гонсало хвърля Виктория върху леглото и й казва, че ще я накара да прави каквото той иска. Виктория му се противопоставя, когато Гладис пристига и го извежда, крещейки на Виктория. Виктория й казва, че не е нейна вината и че тя мрази Гонсало. Тя казва, че никога няма да му позволи да я изнасили отново. Гладис пита Гонсало дали е изнасилил Виктория, но той й казва, че никога не е, но е планирал да го направи сега. Той се опитва да стигне до Виктория, но Гладис го дръпва назад. Виктория им казва, че тя е Луиса Домингес. Те не могат да повярват. Виктория им казва, че тя е същата, която Гонсало е принудил да прави секс с нея, същата, която Гладис е нападнала и се е опитала да навреди на бебето й и същата, чиято баба е била изгорена жива от семейството им.

Мария се съгласява да отиде в Калифорния с Виктория. Тя пита Диего дали мисли, че Гонсало може да излее гнева си върху Каролина, когато Виктория замине.

Алекс разпитва Каролина за къщата им в Калифорния. Тя му казва, че не са изгубили всичко, както си е мислела преди. Тя също така му казва, че Виктория никога не е искала да се омъжва за Гонсало.

Виктория казва на Гладис и Гонсало, че се е върнала, за да им отмъсти. Гладис и Гонсало все още се опитват да осмислят информацията. Гонсало отбелязва, че винаги си е мислел, че тя му напомня на някого.

Каролина иска да разкаже на Алекс за майка си, но той не иска да я слуша. Той й казва, че се интересува само от нея. Тя продължава с опитите си, но той не смята да я слуша. Той й казва колко много я обича и двамата се целуват.

Рубен се ядосва на Констанса. Той я разтърсва и й казва, че е едно от децата на Дон Грегорио и трябва да направи нещо за откриването на завещанието. Тя се опитва да му покаже, че няма какво да се направи. Той вдига ръка да я удари, но Флоренсия го спира и извежда сестра си от стаята. Тогава Рубен се развиква на Херардо, обвинявайки съпругата и децата, че са се обърнали срещу него. Херардо отбелязва, че той е накарал семейството си да се страхува от него и да го мрази. Сега не може да очаква те да се притесняват за него.

Констанса благодари на Флоренсия. Флоренсия й казва, че тя трябва да продължи с развода. Тя се съгласява, но все още се страхува от Рубен. Флоренсия й предлага да замине с нея в Калифорния, за да й помогне при издирването на дъщеря й.

Алекс все още не иска да позволи на Каролина да му разкаже за майка си. Той я уверява, че каквото и да се случи, той винаги ще я обича.

Диего казва на Мария, че той и Алекс ще пазят Каролина. Мария решава да отиде и да събере багажа си. Флора казва на Диего, че Клаудио и Херман са излезли с Бианка и Амалия.

Херман моли Клаудио и Бианка да го оставят насаме с Амалия за кратко. Той казва на Амалия, че се е влюбил в нея от първия миг, в който я е видял и я моли да му стане гадже/годеница. Тя приема и двамата се целуват.

Макарио иска да разбере какво прави Амалия в другото ранчо.

Херман и Амалия продължават да се целуват. Тя казва на Херман, че вече знае какво е истинска любов и не смята да я изпусне. Той й казва, че за него няма значение това, че е била любовница на Макарио, а и нейното минало не го притеснява. Те се целуват отново.

Сантос казва на Макарио, че може би Росио знае какво става с Амалия. Макарио отива да търси отговори от Росио.

Амалия казва на Херман, че е много щастлива и че единственото нещо, което иска в момента, е прошката на Каролина. Той й казва, че трябва да внимават с Макарио, защото не знаят как ще реагира. Амалия му казва, че Макарио няма да я нарани, защото Гонсало ще я пази от всеки, който реши да я нарани. Той я пита защо Гонсало би го направил. Тя обещава да му разкрие това някой друг път.

Виктория казва на Гладис и Гонсало, че те ще си платят за всичко, което са направили. Гонсало я пита какво иска и тя му отговаря, че тя иска само да страдат, както тя е страдала от деня, в който ги е срещнала. Гладис смята, че трябва да вкарат Виктория в затвора за това, че се представя с фалшиво име. Виктория им обяснява, че смяната на името й е законно и те не могат да направят нищо. Тя пита Гонсало дали все още иска да се жени за нея.

Диего казва на Флора, че Купидон е зает (Клаудио и Бианка, Херман и Амалия) и й казва, че се надява Купидон да не забрави него и Виктория. Флора иска да разбере по какъв начин Диего е бил принуден да се ожени за Лукресия след като се знае, че не е имало бебе. Той й отговаря, че не може да й каже, но че скоро всички ще научат.

Констанса и Флоренсия казват на Лукресия, че ще заминат за Калифорния, за да търсят Мариана и Луиса. Те планират да открият какво е новото име на Луиса. Те питат Лукресия дали иска да се присъедини към тях.

Алекс казва на Каролина, че може да се премести в една от свободните стаи в голямата къща след като вече е негова годеница. Тя не иска да бъде толкова близо до Гладис и настоява да остане в ранчото на Диего до сватбата им. Тя му признава, че все още смята да открие по какъв начин Лукресия е принудила Диего да се ожени за нея.

Лукресия се опитва да разубеди сестрите си от идеята да заминат за Калифорния, за да търсят Мариана. Флоренсия й казва, че когато открият Мариана и Луиса, тя най-накрая ще разбере какво крие от нея. Лукресия осъзнава, че ако те открият истината, тя ще изгуби Диего.

Диего се облича, защото планира да вечеря с Виктория преди тя да замине. Той казва на Мария да хване такси и да се видят по-късно на летището. Виктория казва на Гонсало, че тя никога няма да се омъжи за него. Той заявява, че няма да й позволи да замине и тя ще прави това, което той иска. Виктория го пита как смята да я спре да не замине. Гладис казва, че тя ще умре, за да не разбере никой какво са направили преди години. Виктория им казва, че Диего знае какво точно се е случило и ако нещо се случи с нея, те ще са първите заподозрени. Виктория пита Гонсало какво си мисли, че ще се случи, когато Алекс научи, че той е отговорен за това, че се е влюбил в собствената си сестра. Гонсало разбира, че Каролина е негова дъщеря и това не му харесва. Той е ужасен, че тя е била способна да причини нещо такова на детето си. Гладис осъзнава, че Гонсало не подозира, че Алекс не е негов син. Той е разстроен заради сина си. Виктория го наблюдава как страда. Гладис също показва своя гняв. Гонсало все още не може да приеме факта, че неговата собствена дъщеря се е влюбила в брат си. Виктория продължава да ги убеждава в лъжата си и ги обвинява за положението, в което се намират. Тя нарича Гонсало изнасилвач, а Гладис - убийца. Гонсало се разплаква, мислейки за сина си и казва, че те трябва да разделят Каролина и Алекс.

Каролина и Алекс разговарят за Лукресия и за останалите от Монтеро. Каролина му казва, че Лукресия не е просто луда, тя е зла.

Лукресия продължава с опитите да убеди сестрите си да не ходят в Калифорния. Тя настоява, че Мариана е мъртва. Те не й вярват и искат да знаят какво крие от тях. Лукресия признава, че е излъгала като им е казала, че са мъртви, защото е виждала колко страда Флоренсия и е искала да повярва, че детето й е мъртво, за да престане да се притеснява. Флоренсия й казва, че е излъгала по друга причина и й казва, че е страдала много повече заради нея. Констанса я обвинява, че няма чувства и е прекалено жестока. Флоренсия не смята да се отказва от издирването на дъщеря си.

Макарио разпитва Росио за Амалия и тя му казва, че не е виждала Амалия с никого. Макарио заплашва Еделмиро и казва, че знае, че той се промъква в ранчото, мислейки си че Макарио не знае. Росио се изплашва.

Диего дава на Еделмиро бележка, която да достави на Виктория. Еделмиро се страхува, че този път някой може да го хване.

Виктория казва на Гладис и Гонсало, че си заминава и иска да види как Алекс и Каролина ще реагират, когато открият истината. Гонсало посяга да я удари, заплашвайки да я убие. Гладис хваща ръката му и казва, че последното нещо, което той би искал сега, е да влезе в затвора. Той казва на Виктория, че я мрази и я нарича животно. Той й казва, че тя е разрушила живота на единствения човек, когото някога е обичал и няма да й позволи да каже на Алекс какво е направил. Гладис го моли да се успокои. Той проклина нея и Виктория. Той пита Виктория как е допуснала собствената й дъщеря да се влюби в брат си. Той тръгва, а Виктория пита Гладис какво ще стане, ако той открие, че Алекс не е негов син.

Алекс открива Исабела сама и тя му казва, че не се чувства добре. Той я пита дали да извика лекар, но тя не иска. Тя иска той да я спаси и да се ожени за нея. Тя обещава по-късно да се разведе с него. Той й казва, че няма да изостави детето си. Тя се разплаква, когато той й казва, че не я обича и няма да се ожени за нея, а и вече е предложил брак на Каролина.

Гладис пита Виктория как може да жертва по този начин собствената си дъщеря, а тя й напомня, че тя знае, че не са брат и сестра, защото тя е разкрила, че Гладис е изневерила на Гонсало с Ренато и в действителност Алекс не е син на Гонсало.