Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

89 серия

Криста казва на Виктория, че може да й помогне да си върне част от собствеността, но Виктория е подозрителна.

Ренато се скарва с Исабела за това, че тя не иска да изгуби бебето и отстоява своя авторитет пред нея. Тя продължава да настоява на своето - няма да убива детето си. Той я хваща грубо и й казва, че ще я накара да изгуби бебето, ако тя не се погрижи сама за това.

Виктория все още е подозрителна и казва на Криста, че няма нужда от нейната помощ и ще си върне всичко без нея.

Исабела все още не иска да убива бебето си, но Ренато продължава да я заплашва. Той й дава избор - тя може да отиде с Криста до някоя клиника за аборти или той ще я бие, докато не изгуби бебето си.

Криста казва на Виктория, че иска да й помогне, защото иска тя да стои далеч от Ренато. Виктория разбира, че тя ревнува.

Исабела се предава и го пита какво ще правят, ако Алекс продължава да я отблъсква. Ренато й казва, че той ще се погрижи Алекс да се ожени за нея.

Алекс разговаря с Бианка и Херардо за всичко случило се с Каролина.

Флоренсия и Констанса упрекват Лукресия за това, че е изнудвала Диего с това, че Каролина е Мариана. Лукресия се опитва да оправдае своите действия и казва, че тя го е направила, защото е искала да бъде щастлива с мъжа, когото обича. Флоренсия й напомня, че Диего не я обича.

Клаудио, Диего и Херман разговарят за Бианка, когато пристигат Амалия и Каролина. Амалия им казва, че има план. Диего спира Каролина, която се кани да си тръгне и й казва, че Виктория й е дала храна, подслон, дрехи, закрила и образовани и я е взела, когато Дон Грегорио най-вероятно е щял да я убие, въпреки че тя е неговата собствена внучка.

Виктория се забавлява на ревността на Криста и й казва да предаде на Ренато, че тя не е от неговите малки глупави играчки и скоро ще бъде обвинен за измама, оставайки без нищо.

В полицейския участък, помощникът на детектива му докладва, че Ренато е издирван от Интерпол и му съобщава, че го разследват в Париж. Тъй като този случай е извън техните правомощия, детективът смята да разследва обвиненията на Виктория против Ренато. Той казва, че е много заинтригуван от любовната история между Виктория и Диего и смята да им помогне без да им казва за това.

Флоренсия пита Лукресия дали пазенето на тайната си е струвало и дали наистина е щастлива с Диего. Лукресия е била щастлива, че вече не е сама в страданието и е щастлива, че Флоренсия се е присъединила към нейното страдание. Лукресия изпада в истерия и им казва, че животът й е бил много отвратителен и тя просто е искала малко щастие. Лукресия избягва от стаята и се натъква на Гонсало. Тя му казва, че мрази всички и че иска да умре. Той се опитва да я успокои и тя му казва, че Диего ще я напусне, защото сега тя няма с какво да го изнудва след като Флоренсия е научила истината. Гонсало я моли да се успокои. Тя му заявява, че не може да живее без Диего. Тя го умолява да направи нещо, за да й помогне. Той й казва, че единственото решение в нейното положение е да убие Виктория. Тя признава, че се е опитала, но не е успяла да натисне спусъка. Тя умолява Гонсало да убие Виктория вместо нея.

Каролина смята, че Диего е излъгал за това, че Дон Грегорио е би могъл да я убие и той й препоръчва да попита Флоренсия, ако не му вярва.

Виктория разказва на Мария за срещата си с Криста.

Каролина не разбира и Диего й казва отново да попита Флоренсия.

Гонсало се съгласява да помогне на Лукресия да убие Виктория, но в момента те трябва да помислят за завещанието.

Останалите от семейство Монтеро са заедно, очаквайки пристигането на адвоката. Мигел се опитва да се подмажи на Алекс, когато Гонсало и Лукресия пристигат. Гонсало носи в ръка първото завещание. Патрисио и адвокатът влизат след това. Гонсало решава, че завещанието не се е появило и връчва на Окампо старото завещание. В този момент пристига Дон Чема с видеокасетите със завещанието на Дон Грегорио, които е получил от него. Гладис веднага протестира, настоявайки че това завещание най-вероятно е фалшиво.

Виктория и Мария разговарят за Диего и Лукресия, когато Каролина пристига. Когато Мария ги оставя сами, Виктория я моли за пришка. Каролина все още я нарича по име. Тя отказва да й прости и я пита дали това, което Диего е казал, е истина. Тя я моли да не се ядосва на Диего, защото това не е негова вина. Каролина отбелязва, че единствената грешка на Диего е, че се е влюбил в нея. Виктория отбелязва, че каквото й да каже няма да промени мнението на Каролина за нея и не я обвинява, защото вярва, че сама е заслужила начина, по който сега Каролина се отнася с нея.

Мария казва на Диего, че Виктория и Каролина разговарят с кухнята. Те разговарят за Каролина. Мария смята, че с времето Каролина ще успее да прости на Виктория. Диего си мисли, че може би Флоренсия говори лошо за Виктория на Каролина.

Гладис отчаяно се опитва да попречи завещанието на Дон Грегорио да бъде видяно. Гонсало се съгласява с нея и като нея смята, че завещанието трябва да е фалшифицирано и само това, което е в негова полза, е валидно. Мигел, Рубен, Патрисио, Гонсало и Гладис спорят за това кое завещание е валидно. В това време, Дон Чема ги наблюдава и си мисли, че Дон Грегорио може би се наслаждава на тази сцена.

Диего и Мария продължават да разговарят за Флоренсия, Каролина, Виктория и останалите от семейство Монтеро. Диего е разстроен заради Каролина и не иска Виктория да страда.

Каролина все още е много ядосана на Виктория и пита дали Диего й е казал истината за Дон Грегорио.

Алекс и Лукресия наблюдават как останалите от семейството се карат заради завещанието. Гладис издърпва Окампо настрана и му казва, че той не може да позволи някой да види завещанието. Дон Чема я прекъсва по време на заплахата й и й казва, че всички трябва да научат какво съдържа завещанието.

Виктория казва на Каролина, че трябва да попита Флоренсия и й казва, че тя не винаги е знаела коя е майка й. Каролина не й вярва. Виктория й разказва, че трите сестри Монтеро са отишли, за да й предадат бебето и трите са отказали да посочат коя е майката на бебето.

Констанса и Флоренсия наблюдават как семейството им се кара. Гладис се хваща като удавник за сламка и обвинява Дон Чема, че е променил завещанието, за да изглеждат всички членове на семейството лоши. Тя се опитва да вземе завещанието от ръката му, но Алекс я издърпва. Тя продължава да се бори за завещанието и казва на Алекс да стои настрана. Настоява, че той трябва да е на нейна страна. Тя се опитва да вземе завещанието отново, но Алекс отново се намесва и настоява да не му говори по този начин. Той я издърпва извън стаята.

Семейството продължава да вдига шум и да спори. Гонсало казва, че неговият развод ще бъде много по-лесен, тъй като за него остава само да каже пред съда, че съпругата му е луда. Мигел и Гонсало се навеждат един към друг, но другите ги разделя.

В това време, Алекс се опитва да успокои Гладис. Тя няма търпение да се върне в стаята и да попречи да пуснат касетата. Той я пита защо толкова настоява, че той не бива да вижда касетата. Тя му казва, че прави това, защото може би тези касети са капан да се настрои цялото семейство срещу тях, защото всички ги мразят и им завиждат. Той й казва да се успокои. Той я уверява, че няма значение какво има на тези касети, това няма да му попречи да я обича. Те се прегръщат.

Гонсало пита как ще докажат кое завещание е валидно. Окампо изважда писмо от Дон Грегорио, в което той споменава, че е оставил копие от завещанието на Салвадор (Дон Чема) и нарежда на Окампо да потвърди, че касетите са последната му воля. Той е предвидил, че завещанието ще изчезне и за това тайно е оставил копие на Чема. Гонсало се надява, че Дон Грегорио се пържи в ада. Той отбелязва, че старецът продължава да руши живота му. Лукресия допълва, че Дон Грегорио е разрушил живота на всички.

Виктория разказва на Каролина, че сестрите Монтеро са се договорили да не споменават на никого коя от тях е истинската майка на Мариана/Каролина. Каролина все още се опитва да осмисли всичко, което се случва. Виктория й казва, че не иска да продължава с това, защото не иска да влияе на нейното мнение за Флоренсия. Каролина се чуди още колко тайни ще излязат наяве. Тя смята, че може да се побърка.

Гладис продължава с опитите да убеди Алекс, че завещанието е подправено. Тя не иска никой да научава, че Алекс е син на Ренато. Алекс я уверява, че без значение какво се казва във завещанието, той няма да повярва, защото се съмнява, че Дон Грегорио може да говори зле за нея. Той отбелязва, че е отегчен от цялата тази ситуация.

Мигел обвинява Гонсало. Те спорят, а Патрисио се опитва да ги спре преди да започнат да си разменят удари. Херардо и Мигел отиват да намерят телевизор и видео-плеър, за да могат да видят касетите. Окампо казва, че трябва цялото семейство да се събере. Бианка казва на Рубен, че майка й няма да допусне той да я вкара в манастир. Той й казва, че ще говорят за това по-късно. Той казва, че Констанса ще трябва да му се подчини. Бианка му напомня, че те са в процес на развод и също така му напомня, че той не е един Монтеро. Това още повече го ядосва.

Амалия разказва на Херман и Клаудио своя план за спасяване на Бианка. Те се забавляват. Еделмиро им предлага да отиде в другото ранчо, за да види какво става със завещанието. Диего не иска той да ходи там. Еделмиро иска, защото се притеснява, че Сантос се опитва да му отмъкне Росио.

Росио, Сантос и останалите от работниците на Монтеро са нетърпеливи да открият какво пише във завещанието. Всички се надяват, че Алекс е новия наследник.

Макарио има копие от завещанието и иска да види какво има записано на касетите.

Членовете от семейство Монтеро продължават да се карат. Чема им казва да замълчат и да се успокоят. Той включва видеото. Дон Грегорио се появява на екрана и малко ги стряска. Отново се заражда спор, но нещата бързо се успокояват. Дон Грегорио им казва, че всички ще трябва да изчакат още малко, защото преди да започне, трябва да дойдат Амалия, Каролина, Виктория и Макарио. Чема съобщава, че четиримата скоро ще пристигнат, тъй като е изпратил за тях. Семейството се чуди защо другите трябва да присъстват. Флоренсия казва на Констанса, че според нея Дон Грегорио ще каже нещо за дъщеря й.

Макарио се кани да гледа касетите, когато Сантос се втурва и му казва, че го очакват в голямата къща, за да присъства на четеното на завещанието.

Амалия прекъсва Виктория и Каролина, за да им съобщи, че ги очакват в ранчото на Монтеро.

Макарио се появява точно на време, за да предотврати ново сбиване в семейството. Гонсало му казва, че те са на път да изгубят всичко. Виктория, Каролина и Амалия пристигат. Гонсало обвинява Виктория, че го е накарала да повярва, че Каролина е негова дъщеря. Той започва да я блъска. Макарио и Алекс хващат Гонсало и го дръпват далеч от нея. Каролина се втурва да види как е Виктория. Гонсало настоява Алекс да стои настрана от това, защото Виктория не заслужава да живее след това, което е направила. Алекс го пита да не би да е луд. Гонсало отново му казва да стои на страна и блъска отново Виктория. Макарио и Алекс отново го издърпват, а Каролина му казва да не е посмял да нарани Виктория. Гонсало казва на Алекс да изведе Каролина от стаята преди да се е прехвърлил върху нея. Алекс скача пред Каролина и Виктория и се развиква на Гонсало. Той го предупреждава, че ако не се успокои, той ще е този, който ще си тръгне от там. Каролина казва на Гонсало, че Виктория не е лъжкиня, но дори да е, той е последния човек, който може да я съди. Той започва да крещи на Каролина, но Алекс му нарежда да млъкне и заплашва да го удари, ако не го направи. Гонсало е шокиран от поведението на Алекс. Алекс му обяснява, че просто се опитва да му попречи да извърши някоя глупост. Той му заявява, че е изморен да се грижи за Гонсало все едно той е детето. Казва му, че той не е негов баща. Гонсало посяга да го удари, но Макарио го спира. Флоренсия им казва да престанат и казва, че тя няма да позволи на никого да нарани Виктория.

Диего, Херман и Клаудио се забавляват на плана на Амалия за спасяването на Бианка. Диего настоява да отиде с Клаудио в ранчото на Монтеро. Той смята да вземе Лукресия със себе си, защото това е единствения начин да избегне проблеми с Гонсало.

Лукресия не може да повярва, че Флоренсия защитава Виктория и й напомня, че Виктория е Луиса Домингес. Мигел си я спомня, а Макарио заявява пред всички, че Виктория е имала връзка с Гонсало преди много време. Бианка пита коя е Луиса Домингес. Флоренсия й отговаря, че това е истинското име на Виктория. Тя се кани да каже, че Виктория е жената, която е откраднала детето й, но поглежда към Каролина и казва, че Луиса/Виктория е жената, която й е направила услугата да се погрижи за дъщеря й, защото се е страхувала, че Дон Грегорио може да я убие. Лукресия не е никак доволна.

Диего, Херман и Клаудио решават да отидат до града и да купят някои неща, които ще са им нужни при спасяването на Бианка. Диего също така решава да посети Ренато и им разказва как Ренато е откраднал състоянието на Виктория.

Каролина казва, че майка й е много добра (имайки предвид Флоренсия). Флоренсия я представя пред всички като нейната дъщеря. Тя казва, че е много горда с нея и че много я обича. Двете се прегръщат. Гладис казва на Алекс, че Каролина е негова братовчедка и за това не може да се ожени за нея. Виктория й казва, че тя много добре знае, че те могат да се оженят. Мигел се намесва и казва на Виктория и всички останали, че са там по една причина - да научат последната воля на Дон Грегорио. Всички са съгласни с него. Виктория казва на Алекс, че когато всичко приключи, те трябва да си поговорят насаме. Гладис е много нервна и се чуди как ще попречи на Виктория да каже на Алекс истината - че той не е син на Гонсало.