Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

105 серия

Диего и Виктория имат една емоционална среща по времето за посещения в затвора. Тя забелязва белезите му, а той я моли да не го разпитва. Той й казва, че много му липсва и двамата се целуват. Тя му обещава да го изкара от затвора, а той й отговаря, че не иска тя да се притеснява и да не прави нищо, защото е сигурен, че рано или късно, истинският убиец ще бъде заловен. Тя го пита какво му се е случило, а той си мисли за това, че животът му е в опасност.

Гонсало съветва Гладис да не привиква много към положението си, защото изнудването й няма да трае дълго. Гладис продължава да го заплашва, че ще го издаде на полицията за убийството на Рамон Ибара, ако не започне да я уважава поне малко.

Росио се оплаква на Сантос от новото положение на Мартина в къщата. Тя се надява Каролина скоро да поеме контрола на нещата в ранчото. Сантос се възползва, че тя е разстроена и се опитва да я прегърне, но тя го отблъсква.

Диего моли Виктория да не се притеснява за него и й обяснява, че сбиванията са нещо нормално в затвора. Той й обещава, че това няма да се повтори. Тя все още е притеснена и му казва, че той трябва да говори с полицаите, за да им разкаже какво става. Той не смята, че това е добра идея и я умолява да не се притеснява.

Вердуго научава от Буфон, че посетителят на Диего е жена на име Виктория. Той планира да използва това, за да дразни Диего.

Съобщават на Диего и Виктория, че времето за посещения е приключило. Те се целуват на сбогуване. Диего решава да не казва на Виктория, че са поръчали да го пребият и че е сигурен, че зад това стои Гонсало.

Ренато казва на Криста, че съжалява, че е убил Исабела, защото тя е била много добра в бизнеса. Той й казва, че трябва да забрави картината с мъртвата Исабела и нарежда на Криста да отиде при него в спалнята, за да му помогне да забрави.

В Ню Йорк, полицаите разпитват разстроената леля на Исабела. Те я питат дали Исабела е имала врагове и тя им дава името на Ренато.

Валентин е на работа, когато му се обаждат и му съобщават, че Флоренсия се е събудила. Той излиза незабавно.

В болничната стая, страданията на Флоренсия са очевидни и Каролина се опитва да я успокои като й казва, че няма да казва името на човека, който се е опитал да я убие, защото забелязва колко я разстройва това. Флоренсия е разстроена, но все още не може да говори. Тя не иска Диего да бъде съден за опит за убийство, тъй като тя знае, че той е невинен.

Алекс казва на Херардо, че Каро и полицията крият нещо от него. Те си мислят, че Диего и Виктория може да са невинни и се чудят кой може да е убил Флоренсия и какъв мотив би имал да го извърши.

В офиса си, Патрисио и Мигел се чудят колко време ще отнеме на Рубен да открие чековете. Патрисио казва на Мигел, че скоро ще отидат в офиса на Дон Грегорио и ще се престорят, че търсят нещо, за да проверят какво става.

Рубен претърсва офиса на Дон Грегорио за чековете. Той ги открива в едно чекмедже и открива, че единият е на името на Бианка за сумата от 100 000 долара.

Бианка се среща с майка си. Констанса й казва, че Лукресия е много луда и споделя, че се съмнява някога да излезе от клиниката.

Рубен е бесен от разкритието, че тъст му не му е оставил нищо, а е оставил на Патрисио, Мигел, Бианка и Херардо една и съща сума – по 100 000 долара. Той смята да обвини Констанса за това, че е настроила Дон Грегорио против него.

Констанса разказва на Бианка, че Лукресия иска да бъде арестувана, за да я затворят заедно с Диего.

Лукресия се държи много добре, когато лекарят отива да провери как е. Той й отбелязва, че посещението на сестра й й е подействало много добре. Когато той си тръгва, тя признава, че само си играе с лекаря и иска да го убеди, че се е излекувала, за да може да напусне болницата и да отиде при Диего.

Виктория се връща в „Дъбовете“ заедно с Дон Чема. Флора и Мария питат как е Диего. Тя започва да плаче и се страхува, че нещо много лошо ще се случи.

Вердуго е в леглото си, а Буфон дразни другия затворник. Когато Диего пристига, те се обръщат към него и започват да говорят за Виктория. Вердуго отбелязва, че тя е точно от типа жени, по които си пада брат му. Той смята да разбере къде живее тя, за да може брат му да я намери. Диего не е щастлив. Вердуго му казва, че брат му ще принуди Виктория да бъде с него, а Диего не може да направи нищо по въпроса, защото е затворен, докато братът на Вердуго е на свобода. Диего му казва, че той има приятели отвън и заплашва Вердуго. Буфон се намесва и блъсва Диего. Диего го сграбчва за врата и започва да го клати.

Виктория е разстроена заради това, което се случва с Диего. Чема, Мария и Флора се опитва да я успокоят. Тя пита Чема какво могат да направят, за да помогнат на Диего. Той й отговаря, че трябва да му намерят добър адвокат. Той предлага Окампо, но Виктория е против, защото Окампо има връзка със семейство Монтеро. Тя му казва, че имат нужда от пари и силно се съмнява, че Каролина ще направи нещо, за да помогне за защитата на Диего.

Диего казва на Вердуго да не се забърква с Виктория и му заявява, че има свои хора, които се грижат за нея. Вердуго не изглежда изплашен.

Констанса разказва на Гонсало за посещението си при Лукресия. Той смята, че те трябва да я изкарат от болницата. Констанса не е съгласна и започва да подозира, че нещо се крие зад неговото желание да я измъкне от там. Той й казва, че много му липсва сестра му. След това й казва да забрави за това, което е казал, защото Лукресия е безполезна за нея сега. Констанса се чуди какво иска да каже с това, че сестра му повече не му е нужна.

В лудницата, Лукресия е посетена от Бианка, но не я разпознава. Бианка й казва, че е нейната племенница. Тя е искала да я види и да разбере дали има нужда от нещо. Лукресия я пита дали ще може да й каже нещо за Диего. Тя бързо се променя, когато Бианка й отговаря, че не знае нищо и че е там, просто за да я види. Тя изплашва Бианка, когато й казва, че иска да влезе в затвора и да бъде затворена при Диего, за да може най-накрая да са двамата заедно. Бианка осъзнава, че майка й е била права като й е казала, че Лукресия е напълно луда.

Чема се опитва да убеди Виктория да наемат Окампо да защитава Диего, но Виктория не смята, че Каролина ще му позволи да помогне на Диего. Тя казва на Чема, че Каролина смята, че тя е наредила на Диего да убие Флоренсия. Той й казва, че тя също трябва да говори с Каролина и да я убеди, че това не е истина. Тя му отговаря, че вече е говорила и е сигурна, че Каролина няма да позволи Окампо да защитава Диего.

Разплакана, Каролина влиза в офиса на Алекс и му казва, че Диего е убил майка й. Той я пита защо си мисли така и тя си спомня, че не може да казва на никого, че Флоренсия е жива.

Валентин разговаря с лекаря на Флоренсия и научава, че тя все още не може да говори и че лекарят не е сигурен, че някога ще може.

Чема, Флора и Мария не мислят, че Каролина смята Виктория и Диего за отговорни за случилото се с Флоренсия, за разлика от Виктория, която е сигурна.

Алекс се опитва да изкопчи още информация от Каролина, но тя не може да му каже, че Флоренсия е жива и как е реагирала на споменаването на името на Диего. Тя му обяснява, че просто има такова предчувствие и смята, че Диего наистина е нападнал Флоренсия по нареждане на Виктория.

Виктория и Флора мислят да продадат бижу, за да съберат пари за добър адвокат на Диего. Чема и останалите се опитват да убедят Виктория да позволи на Чема да поговори с Окампо преди да потърсят друг адвокат за Диего.

Мигел иска да види какво прави Рубен, но Патрисио го спира. Патрисио се ядосва, че не е написал чек на името на Рубен, който може да приеме ситуацията за много странна. Той смята, че след като Рубен открие, че няма чек за него, той може да направи нещо глупаво с останалите чекове или да заподозре нещо. Той нарежда на Мигел да напише още един чек – на името на Рубен, но Мигел отказва, защото давайки пари на Рубен, той може да нарани Констанса. Патрисио го притиска да подпише още един чек.

Гонсало посещава Лукресия и й съобщава, че няма да я отведе със себе си. Тя се разстройва и му казва, че се е държала точно както той я е посъветвал и се е опитала да убеди лекаря, че е по-добре. Тя му казва, че иска да излезе, за да може да бъде с Диего. Гонсало й обяснява, че се намира в сложно положение и й казва да забрави за Диего. След това й казва, че тя няма да може да направи нищо заради положението, в което се намира и че той няма да може да й помогне да излезе.

Констанса разговаря с отец Сиприано за сестра си и за загубата на сестра си Флоренсия.

Лукресия изпада в истерия и се разкрещява на Гонсало, обвинявайки го, че е паднал в капана на Виктория и за това, че тя го е убедила да предаде сестра си. Тя му казва, че Виктория не го обича и иска само да й отнеме Диего. Той й отговаря, че не се е виждал, нито е говорил с Виктория и й казва, че след като тя е полудяла, тя няма какво да направи по въпроса с Диего и Виктория. Тя настоява да не я нарича луда и го умолява да не я изоставя. Той й казва, че за момента тя не му върши работа и си тръгва. Лукресия се чуди защо брат й не я обича повече и вика Диего, че иска да бъде с него в затвора. Лукресия се свива в ъгъла на стаята.

Констанса все още говори с отец Сиприано. Тя споделя с него притесненията си за възможността да изгуби брат си Гонсало и му разказва как е чула Гонсало да казва, че Лукресия повече не му върши работа. Отец Сиприано се притеснява от коментара на Гонсало и е сигурен, че Гонсало замисля нещо. Той е много притеснен.

Мигел подправя още веднъж подписа на баща си, притиснат от Патрисио, но отказва да му предаде чека. Патрисио трябва да го изтръгне от ръцете му.

Рубен започва да хвърля разни неща в офиса на Дон Грегорио. Алекс го прекъсва, наричайки го „чичо“ и го пита какво става. Рубен му забранява да го нарича „чичо“ след като той не е истински Монтеро. Алекс му напомня, че и той не е и настоява да разбере какво прави в офиса на Дон Грегорио. Рубен му отговаря, че е търсил нещо и случайно е открил чекове, които Дон Грегорио е оставил, но се ядосва, че няма чек за него. Патрисио и Мигел влизат и незабавно застават на страната на Рубен. Те казват, че не е честно това, че Дон Грегорио не е написал чек за него. Мигел казва на Алекс и Рубен, че те са научили за чековете от Чема и той и Патрисио са мислели да ги потърсят заедно. Патрисио успява да извади чека от задния си джоб без никой да го види. Патрисио „открива“ чека за Рубен. Рубен е разстроен, че са му оставили само половината сума. Той осъзнава, че това са достатъчно пари, за да наеме добър адвокат за развода си с Констанса. Алекс не може да повярва на случващото се. Той си мисли, че Дон Грегорио никога не би написал чекове и се опитва да разгледа чека, който Рубен държи. Рубен успява да си върне чека бързо.

Амалия се изненадва, когато Каролина й казва, че смята Диего за виновен в опис за убийство на Флоренсия.

В затвора, Вердуго продължава да дразни Диего като говори с Виктория.

Каролина разказва на Амалия какво се е случило с Флоренсия, как е отворила очи и се е разстроила при споменаването на името на Диего.

Диего настоява Вердуго да престане да говори за Виктория и да го остави на мира. Вердуго се съгласява да го остави на мира за момента, но го уверява, че той ще умре скоро. Диего си мисли, че трябва да предупреди Виктория за брата на Вердуго.

Виктория разговаря с Амалия и споделя с нея притесненията за Диего. Тя се надява Чема да убеди Окампо и Каролина да помогнат на Диего. Амалия й казва, че Каролина не знае в какво да вярва и уверява Виктория, че Диего скоро ще бъде освободен. Виктория става подозрителна и я пита какво крие от нея. Амалия й отговаря, че не може да й отговори, защото е дала обещание на Каролина. Виктория настоява да разбере тяхната тайна. Амалия й отговаря, че не иска да предава доверието на Каролина, но също така не иска да вижда Виктория разстроена. Тя кара Виктория да й обещае, че няма да каже на никого и й разкрива, че Флоренсия все още е жива.