Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

3 серия

Леон и Ерик в нов проблем, който изправя Хуан срещу Норма!

Тайната между Оскар и племенниците му – оказва се, че когато Леон и Ерик са били по-млади, са открили Хенаро Кареньо да интимничи с дъщеря си. След това започват проблемите между учителя и момчетата. Тогава Оскар се намесва и заплашва Кареньо като по-късно купува мълчанието му срещу много пари.

Оскар Рейес подозира, че зад смъртта на Хенаро Кареньо стои сина му Феликс Кареньо, който може да го е убил след като е бил тормозен от него. За това, съпругът на Химена решава да помогне на синовете на брат си и да търси обяснения. След една дискусия, Рейес заявява, че ще направи всичко, за да научи истината и за целта разполага с много оръжия.

Когато Хуан Давид се среща отново с Росарио Монтес, певицата иска да научи повече за него и открива, благодарение на Панчита, че младежът е син на Хуан Рейес и Норма Елисондо. След това решава да посети имението, в което отглеждат коне, за да се срещне с младежа, който е нарушил съня от мига, когато се е върнала в селото. Но не подозира какво я чака на мястото.

Когато пристига, Росарио се среща с близнаците, която заподозират и гледат на нея като на крадец, без да знае коя е тя. След като се скарват, Леон и Ерик повалят певицата на земята, докато тя моли за помощ. Когато работниците научават за проблема, те заварват младежите върху жената.

Проблемът не спира тук, тъй като Росарио Монтес е разпозната от местна работничка. След като певицата открива, че младежите са синове на Хуан Рейес и Норма Елисондо, решава да си тръгне от там и ги заплашва да ги съди.

Ситуацията се усложнява, когато Хуан, Норма, Хуан Давид и близнаците обсъждат случилото се. Свикнали да лъжат, Ерик и Леон разказват само половината от случилото се. Баща им, разбира се, се съмнява в тях и ги пита дали са малтретирали жената. Те отричат, но след като разговора продължава, Норма се намесва. Тогава патриарха на Рейес-Елисондо моли жена си да не се меси, заради което получава шамар от нея.

За да предотврати повече конфликти, Хуан решава да ги тръгне и след него тръгва и Норма. Близнаците се обвиняват, че родителите им се карат. Пада нощта, жената открива, че леглото е празно. Хуан седи в стаята и упреква жена си, че му е ударила шамар пред децата. Моли я да го остави да поеме ролята си на баща.

Докато родителите им се карат, близнаците се сблъскват с бра си, който се опитва да ги принуди да отидат при Росарио Монтес да я помолят за прошка заради случилото се. Те неохотно се съгласяват.

На следващия ден, тримата пристигат в дома на певицата и това е първата среща с Хуан Давид. Чувственият поглед на Росарио и усмивката на младия Рейес, докато двата си стискат ръцете...