Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

9 серия

Хуан Давид пада в мрежите на Росарио Монтес!

След пристигането на Хуан Давид Рейес и братята му в бар Алкала, Росарио Монтес се захваща да напие големия сина н Хуан и Норма, за да го вкара в леглото си. След като се събужда, се опитва да се измъкне, но певицата го съблазнява и го убеждава да прекара нощта с нея.

Докато децата му не са у дома, Хуан не може да спи спокойно, освен всичко това, Ерик и Леон все още са заподозрени за смъртта на учителя Хенаро Кареньо. Норма се опитва да го успокои като настоява, че Хуан Давид ще се погрижи за тях.

На следващия ден, Хуан разпитва големия си син защо не се е прибрал заедно с братята си. Хуан Давид отказва да отговори, защото това е личния му живот. Разговорът им е прекъснат от Норам, която има новини за дядо им.

Росарио не спира да мисли за големия син на Норма и Хуан. Тя споделя плановете си за бъдещето. В началото, приятелката на певицата си мисли, че става дума за шега, но Монтес я уверява, че не става просто за една авантюра.

Вечерта Хуан Давид не отива в бар Алкала, но това не му попречва да мисли само за Росарио. Дори когато братята му се шегува по този повод, той се ядосва и удря Леон. Както изглежда, Росарио продължава да разделя членовете на семейство Рейес Елисондо.

Заради влошаването на здравето на Дон Мартон, Сара не може да отиде за дъщеря си. Габи се опитва да се свърже с най-добрия си приятел, но се оказва, че той е бил задържан несправедливо и не може да помогне.

Без друг избор, дъщерята на Франко Рейес решава да върви до дома си. По пътя се среща с Деметрио Хурадо, който отново ѝ предлага да я закара. Както може да се очаква, Габи отказва и се обръща за помощ към полицаи, за да я закарат при Химена.

Ужасена от своя преследвач, Габри разказва на леля си за мъжа, който я преследва. Химена предлага да я откара до дома и я уверява, че ще я защити.

Сестрите Елисондо са притеснени за здравето на дядо си, който пада и чупи ребра. Въпреки че се налага операция, животът му не е в опасност.

От друга страна, Ромина Клементе не иска повече да чака и планира да използва сина си, за да изкопчи пари от Оскар. Кръстницата ѝ я съветва да бъде по-проницателна.