Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

12 серия

За какво пристига Муриел и напряга силно Росарио Монтес!

След като се среща с Хуан Давид, Росарио го пита какво изпитва към нея. Младежът признава, че не знае какво изпитва, но смята, че тя е най-красивата жена, която е виждал. Романтиката се изпарява в мига, в който се появява баща му. Певицата си тръгва след обещание от негова страна, че ще отиде в Бар Алкала.

Хуан осъзнава, че първородният му син се среща тайна с Росарио Монтес, но избягва разговаря с него. Докато се хранят, засягат тази тема и близнаците уверяват, че брат им има тайна, която добре пази, което съвпада и с мнението на баща им. По-късно, Хуан разказва какво е видял на земята си: певицата е успяла да се появи там и да говори с Хуан Давид.

За Норма е много странно това, че жената се навърта в техните земи. Тя си мисли, че си търси проблеми с Леон и Ерик. Хуан, обаче, е убеден, че не става дума за това, а че е замесен големият им син – вярва, че Монтес замисля нещо, както е казала преди няколко дни Габриела Асеведо. Рейес смята да изчака следващия ход на певицата.

Проблемът с преследването на Габи се разплита. Деметрио Хурадо признава, че е преследвал дъщерята на Сара и Франко.  Габриела Елисондо смята, че е най-добре дъщеря ѝ и внуците ѝ трябва да чуят версията на приятеля ѝ. За това тя го завежда у дома си, за да говори с тях. Сара и Габи са решени да повдигнат обвинение, но той има какво да каже.

Лице в лице, той обяснява причините да следи Габри, но нито младата жена, нито майка ѝ, искат да слушат. Деметрио обяснява, че е следил момичето, защото улиците на Сан Маркос са опасни и е искал да я защитава, след като е разбрал, че е дъщеря на Сара Елисондо. Той се извинява като допълва, че не е мислел, че това ще предизвика проблеми.

Но жените не искат да слушат и го молят да се оттегли. Габриела го защитава и обръща гръб на семейството си. Габи, Сара и Андрес го канят да излязат и настояват на позицията си да повдигнат обвинения в полицията. Мъжът приема, но преди това издава повече подробности за девойката и за кръга от приятели, които има.

Докато Росарио очаква нетърпеливо Хуан Давид, пристига дъщеря ѝ Муриел Кабайеро и преобръща живота ѝ. Младата жена е в Сан Маркос само с една единствена цел: да отведе майка си в дома им при баща ѝ на всяка цена, дори да се наложи да приложи сила. Когато певицата я вижда, веднага се напряга и сблъсъкът между тях не се забавя.

Първото нещо, което Росарио Монтес пита е дали Самуел Кабайеро (съпруга ѝ) е пристигнал. Муриел отговаря, че не са заедно. Певицата не иска да напуска селото, но дъщеря ѝ е решена да я убеди. Не мисли да си тръгва без нея. Двете се разгорещяват и се налага Гюнтер да се намеси и да ги успокоява.

Росарио разбира, че е била предадена и именно Гюнтер е извикал Муриел. Ситуацията излиза извън контрол. Муриел заплашва да се обади на баща си, ако я изгони от дома си. По-късно, когато Панчита обикаля бара, вижда как младата жена се среща с Андрес...