Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

13 серия

Войната между Росарио и Муриел е обявена!

Въпреки че се изнервя от появата на Муриел Кабайеро, Росарио Монтес излиза на сцената в бар Алкала и показва на дъщеря си, че не се страхува.

По-късно, певицата позволява на дъщеря си да отседне в дома ѝ и обещава да изясни всичко на следващия ден. Двете си обявяват открито война...

Скоро стигат до примирие от три дни, време, което се струва цяла вечност за Росарио, тъй като не може да се вижда с Хуан Давид. Муриел я предупреждава, че ако откаже да се върне, Самуел е способен да я унищожи.

Полицията нахлува в имението на Норма Елисондо и Хуан Рейес, за да се уверят, че близнаците са у дома – те са заподозрени и за смъртта на Паскуал Кареньо, който е убит малко след като е казал на племенника си Феликс, че знае кой е убил брат му Хенаро.

Въпреки че Ерик и Леон са били в дома си, смъртта на този мъж усложнява положението за близнаците, които все повече се изнервят. Междувременно, Хуан и Норма отиват в полицейския участък, за да разберат повече за новото престъпление и да се уверяват, че синовете им не са замесени.

Полицията продължава разследването, но няма никакви следи.

След посещението на полицията, Хуан Давид подкрепя братята си и се извинява за поведението си през последните дни. Освен това, Сара пристига и ги уверява, че ги обича и подкрепя. Тя се събира с Норма, за да обсъдят семейните проблеми.

Говори се, че една жена обикаля земите на Химена. Яявно става дума за Ромина, която се среща с един от служителите в имението на Рейес Елисондо.

От друга страна, Деметрио Хурадо, който продължава да се среща с Габриела, след като вижда в какво състояние е Дон Мартин, предлага да влезе в санаториум.