Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

14 серия

Хуан Давид и Муриел се запознават, какво ще прави Росарио!

Полицията продължава да разследва убийството на Паскуал Кареньо, който е бил убит малко след като е разкрил пред пленника си Феликс, че знае кой е убил брат му Хенаро. Когато Оскар иска да се намеси, за да помогне на любимите си племенници, Химена го съветва да не усложнява ситуацията.

Докато, Росарио Монтес брои часовете, за да се отърве от дъщеря си и да се види отново с Хуан Давид, Муриел Кабейеро моли Гюнтер да ѝ помогне да убеди майка ѝ да се върне при Самуел.

От своя страна, Хуан Давид не е ходил в Бар Алкала заради проблемите с братята му, което успокоява певицата, която е притеснена малко заради слабия интерес от негова страна.

След като е принудена да присъства на скучна вечеря, Муриел се възползва от появата на Андрес Рейес, за да избяга от там. Тя го моли да ѝ организира обиколка на селото в последния ѝ ден там.

Муриел се запознава с по-голяма част от семейство Рейес Елисондо. Това включва и Хуан Давид, който не може да спре да я гледа, дори когато разбира, че е дъщеря на Росарио Монтес. Дори и без думи става ясно, че между двамата съществува силно привличане. Муриел решава да остане известно време.

Габриела Асеведо още веднъж постъпва грешно като се доверява на грешния човек и застава против своите дъщери. Под влияние на Деметрио Хурадо тя решава да вкара баща си, дон Мартин, в санаториум. За щастие, Доминга успява да предупреди Норма, която заедно с Хуан Давид предотвратяват отвеждането на възрастния мъж. Габриела настоява, че най-доброто за баща ѝ е да бъде настанен в санаториум и дори заплашва дъщерите си, че ще повдигне обвинение срещу тях.

В същото време, Химена не може да избегне любопитството и отива в къщата, която е на границата на земите им. Като чува, че пристига, Ромина се скрива, но като че ли иска да я нападне.