Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

17 серия

Хуан Давид става причина за нов спор между Росарио и Муриел!

Какви са намеренията на Деметрио?!

Деметрио се меси в живота на семейство Елисондо. Той следи Габи и не спира да показва, че се интересува от Сара. Както изглежда зад това си има цел: да измъкне пари от Габриела Асеведо. Но как ще го направи?! Показват как той разговаря с някого по телефона и уверява своя събеседник, че планът ще се позабави повече, отколкото е предполагал.

Преди това, мъжът следи Габи и се опитва да ѝ разкаже за другия живот, който води Нино – годеника ѝ. Когато разбира, че младежът работи със Сара в имението, той веднага се обажда на Габриела, за да се опита да я настрои срещу дъщеря ѝ. Дали ще успее?!

Хуан Давид – между Росарио и Муриел!

Хуан Давид отива с Бар Алкала, за да посети Муриел. Това става причина майка и дъщеря да се изправят една срещу друга още веднъж. Росарио не иска дъщеря ѝ да се среща със сина на Хуан Рейес и се опитва го избегне, но без успех. Когато накрая успяват да се срещнат, флиртът и романтиката между тях взема връх. Всичко приключва, когато певицата си дава сметка какво става и независимо че не прави нищо, очаква удобен момент, за да поговори с него.

След срещата между Муриел и Хуан Давид, той тръгва с Росарио. Певицата вярва, че въпреки че той е дошъл да види дъщеря ѝ, може да бъде там и заради нея. Той признава, че е искал да я види, но не е имало подходящ момент. Положението се напряга, когато Монтес прави безвкусен коментар за случилото се. Хуан Давид не е в настроение да си играе и заявява на певицата, но нищо няма да излезе от това.

Хуан Давид се чувства обиден от думите на Росарио, поради което певицата му се извинява за това и настоява да не си тръгва. Но синът на Хуан Рейес е решен да си тръгне, но преди това ѝ казва, че причината да отиде там е дъщеря ѝ и това не е било претекст да се види с нея. Накрая изтъква, че ще се срещне с нея, когато му е удобно.

Дуван и Ромина – на едно място с Химена!

Ромина и сина на Оскар се разхождат из града. Жената търси ново място, където да живее, защото рано или късно ще се наложи да напусне къщичката, още повече ако истината излезе наяве. Това, в действителност, е последното нещо, което я интересува, тъй като е обсебена от най-малкия брат Рейес. Когато се засичат в градчето около салона за красота на Химена, Оскар решава да влезе.

Дуван, който придружава майка си, я последва, когато слиза от колата, но се срещат с Химена. Най-малката сестра Елисондо се опитва да поговори с него, но когато тръгва да го търси, малкия изчезва. В това време, Ромина е в помещението и нещата са на път да излязат извън контрол. Нещата не се влошават, но през нощта, жената се навърта около къщата на Химена и Оскар. Както ли е замислила Ромина?!