Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

18 серия

Разкритието на Андрес и планът на Росарио срещу близнаците!

Когато Оскар излиза, за да провери, не открива никого и си мисли, че всичко това е плод на въображението на съпругата му. Всъщност това е план на Ромина: тя изпраща сина си, за да изплаши тази, която смята за своя съперница, като дори планира да нахлуе в къщата същата нощ.

Но не успява, защото семейството се е събрало за празника на Химена – Оскар ѝ поднася серенада и всички се събират. Ромина си тръгва, но се заканва да се върне и да довърши това, което е започнала.

Муриел и Андрес се оказват затворени!

След караницата с майка ѝ по вина на Хуан Давид, Муриел иска да заглади нещата и заедно с Андрес Рейес отива да купи подарък – парфюм, за Росарио.

Всичко върви добре, докато двамата се казват блокирани в асансьора на мола. Въпреки опитите на Андрес да успокои приятелката си, Муриел изпада в криза на клаустрофобия.

За да се успокои, Муриел го моли да я прегърне и да сложи устни върху нейните. Андрес отказва да го направи и признава, че е гей.

Габриела Асеведо посещава Сара, за да я предупреди, че новият работник в имението – Нино, е опасен. Въпреки това, майката на Габи предпочита да не я слуша и да поговори с приятеля на дъщеря ѝ.

Планът на Росарио против близнаците!

Докато семейството празнува рождения ден на Химена, близнаците отиват в бар Алкала, за да посетят Муриел, по която си падат. Дали това ще стане причина за нова караница между братята Рейес Елисондо?!

След като не откриват дъщерята на Росарио, те решават да намерят начин да влязат в къщата, за да я видят. Когато певицата ги открива, тя им позволява да влязат и дори извиква дъщеря си, за да ги приеме.

В действителност, Росарио планира да обвини Ерик и Леон за навлизане в нейната собственост, но всичко се проваля, когато става ясно, че те са приятели на дъщеря ѝ. Когато пристига полицията, няма друг вариант, освен да се престори, че не разбира какво става.