Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

19 серия

Кой стои зад нападението на имението на Сара!

След последните решения на певицата, Гюнтер я предупреждава, че ако постави Муриел в опасност, няма да мисли много и ще се обади на Самуел Кабайеро. Въпреки че Росарио запазва спокойствие, тя се притеснява да не изгуби най-доверения си служител.

На следващия ден, Росарио позволява на дъщеря си да постави шоу в Бар Алкала. Освен това разговаря с Андрес Рейес, за да ѝ помогне да контролира близнаците, които са заинтересовани от Муриел.

Атака на имението на Сара!

Група престъпници на мотоциклети нахлуват в имението на Сара. Въпреки Нино успява да предупреди Гонсало и другите работници, не успява да се скрие и е пребит от тях.

В същото време, работници в имението се противопоставят на бандитите, но получават няколко удара и не успяват да ги задържат. Докато чака помощ от Хуан и Норма, Сара се опитва да защити синовете си, които искат да попречат на нападателите.

Деметрио се появява като спасител, но...

Но не Хуан Рейес спасява положението, а Деметрио Хурадо, който най-случайно се оказват там на посещение при Габриела Асеведо, когато се случва атаката. С помощта на няколко приятели, бизнесменът успяват да се противопостави на престъпниците, които побягват.

По-късно, появява се Хуан и семейството. Те проверяват какви щетите и помагат на ранените. Няма загинали, но Нино изчезва и Габи решава да го потърси из имението. Когато най-накрая го открива, тя се разстройва от тежките му рани.

Когато научава, че Нино все още е жив, Деметрио се изненадва и предлага да го придружи до болницата, където да се убеди, че ще се погрижат добре за него. Габи, обаче, не му позволява, защото му няма доверие.

Това, което наистина цели Деметрио е, да довърши работата, която не са свършили престъпниците. Както изглежда, той стои зад нападението на имението. По телефона, той настоява да отстранят Нино, защото може да провали плановете му.