Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

20 серия

Росарио Монтес – още по-силно обсебена от Хуан Давид!

Деметрио се представя като герой след нападението на Сара Елисондо, но истинският му план е да отстрани Нино, младежът, в когото е влюбена Габи Рейес, тъй като той е препятствие пред неговите планове: да измъкне пари от Габриела Асеведо. Но нещата не вървят добре за него и той търси други начини да приключи с работата.

И наред всичко, като че ли не са си научили урока, близнаците на Хуан и Норма отново се забъркват в проблеми с Росарио Монтес. Този път, те иска да се сближат с Муриел. За щастие, ситуацията приключва добре за тях и те са освободени. От друга страна, Ерик и Леон се чувстват отхвърлени, тъй като след смъртта на Хенаро Кареньо, родители им ме разчитат на тях за семейните дела. Те, обаче, успяват да се включат.

Какво ще прави Деметрио с Нино?!

Деметрио не се спира в желанието си да се отърве от Нино. Младежът е тежко ранен и иска да го довърши. За това търси начин да научи къде е настанен. Още повече, той убеждава Габриела и ѝ дава да разбере, че съжалява за това как дъщерите ѝ и семейството се отнасят с нея. Да бъде жертва му помага и той отново получава подкрепа от майката на сестрите Елисондо. Така може лесно да я манипулира.

В това време, Габи страда за Нино. Отива на мястото, където го е открила и плаче за него. Близнаците не се подчиняват на Хуан и Норма да останат в имението и отиват при братовчедка си, за да я утешат. Габи споделя с тях, че изпитва нещо специално към младежа. За това Леон и Ерик са готови да ѝ помогнат и я закарват в болницата, където е Нино.

Плановете на Ромина!

От друг страна, обсебването на Ромина Клементи да бъде с Оскар и да го раздели с Химена, я отвежда в дома им. Но плановете ѝ се провалят, поради което тя измисля нов, много по-опасен, в който замесва сина си Дуван. Тя иска от малкия да влезе в дома им и да спечели доверието на Химена, а когато това стане, иска от него да използва субстанцията от малко шишенце, за да я довърши.

По-късно, Хитана – кръстницата ѝ, е притеснена от това, което може да направи Ромина. Тя я предупреждава, че ако нещата се объркат, може да изгуби всичко.

Сарита се дистанцира от майка си!

Сара и Габи са притеснени от положението и възниква нов проблем. Габриела пристига в дома им, за да ги упрекне от начина, по който се отнасят към Деметрио и не са го поканили на среща на земевладелците от района. Освен това настоява да му се извинят – нещо, което нито дъщеря ѝ, нито внучката ѝ, имат намерение да правят.

След като критикува Габи, баба ѝ се опитва да ѝ удари шамар, но Сарита се намесва преди това да се случи. Тя отбелязва дистанция с майка си и ѝ заявява, че няма да ѝ позволи да намесва в делата, още повече да се отнася зле с дъщеря ѝ, както е правила с нея и сестрите ѝ.

Хуан Давид отблъсква Росарио Монтес!

Хуан Давид пристига в Бар Алкала, за да види Муриел, но нея я няма. Росарио пристига и го кани да влезе. Насаме, певицата се опитва да го съблазни и го моли да остане с нея през нощта. Обсебването на жената не спира до тук и тя признава всичко, което изпитва към него. Младият Рейес не ѝ дава шанс и незабавно изяснява ситуацията. След като ѝ казва, че не мисли да остава, ѝ заявява, че не изпитва нищо към нея и това между тях е било само за една нощ.

Росарио не може да повярва на ушите си и не вярва, че Хуан Давид не е влюбен в нея. Нещо, което младежът повтаря няколко пъти. След отказа му да остане, певицата го целува. В този момент се появява Андрес и ги вижда заедно. На излизане от бара, синът на Хуан и Норма се среща с Муриел, се случва това, което винаги се случва с тях, когато са заедно.