Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

23 серия

Ромина успява да се отърве от Химена?!

Рейес Елисондо присъстват на празненство в селото и се забавляват, но появата на Ромина проваля плановете на Оскар, който измисля извинение, за да се върне в къщата.

Това, обаче, не спира Ромина, която е решена да се отърве от Химена, дори да трябва да превърне сина в убиец. На следващия ден, Ромина нарежда на Дуван да изсипе съдържанието от шишенцето в храната на съпругата на Оскар.

Изплашен от заплахите на майка си да го пребие, ако не направи каквото тя иска, Дуван следва напътствията на Ромина и трови Химена, която се оказва в болницата. В началото, семейството приема, че става дума за инфаркт, но лекарите потвърждават, че става дума за интоксикация. Какво е имало в кафето?!

Когато Дуван се връща, за да продължи да трови Химена, открива, че приятелката му е в болницата и незабавно съобщава това на майка си. Тя, както може да се очаква, се радва от развитието на плана си, въпреки че е изненадана, че има резултата след много малка доза.

Къде е Адела Кареньо?!

Преди проблема със здравето на съпругата му, Оскар търси Феликс Кареньо, за да го разпитва за сестра му Адела, но предпочита да обсъди въпроса в друг момент. Очевидно, синът на учителя не смята да чака и посещава магазина на Химена, която припада в този момент припада и прекъсва разговора.

По-късно, Феликс посещава полицията, за да разкаже какво му е казал Оскар. Къде е Адела?! Защо се крие?!

Хуан Давид и Муриел – все по-близки!

Всеки път, когато Хуан Давид и Муриел са близо един до друг, между тях прехвърчат искри. Това не остава незабелязано от Норма, както и прекомерния интерес на Росарио Монтес към първородния ѝ син.

Въпреки упоритите опити на певицата да е близо до обекта на желание, съдбата се постарава да постава Муриел на същото място като Хуан Давид. След като се срещат в болницата, двамата се уговарят да се опознаят по-отблизо и да се видят в скоро време. Как ще реагира Росарио?!