Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

24 серия

Кой е записал видеото, което може да унищожи Леон и Ерик?!

Докато Химена се възстановява от интоксикацията, Ромина се навърта около къщата и търси Оскар под претекст, че трябва да помага за издръжката на детето.

За да се отърве от нея, Оскар обещава да я посети по-късно и да ѝ занесе парите, които заслужава. Когато това става, Ромина се опитва да го съблазни. Преди да си тръгне моли Дуван да се разходи с него. Възползва се от този момент, за да говори хубави неща за Химена.

Малкият стига до извода, че тя е добра жена, но също така иска да защити майка си и пита баща си дали не може да бъде с нея. След като Оскар обещава да бъде по-добър баща, Дуван споменава хоспитализирането на Химена, което привлича вниманието на Оскар. Преди да продължи с въпросите, малкият побягва.

Планът на Деметрио срещу Нино!

Изпаднала в отчаяние и изпълнена с желание да научи как е Химена, Габриела посещава Сара в компанията на Деметрио Хурадо, който се възползва от възможността да спечели доверието на Сарита и Габи, като подхвърля, че очаква Нино да се подобри.

На следващия ден, Деметрио отива в полицията, за да подаде жалба срещу Нино, което привлича вниманието на полицая, който го пита как така след като е предложи пари за възстановяването на младия мъж, сега се опитва да го нападне.

Въпреки че планът му да затвори Нино няма резултат, все пак успява да посее семената на съмненията в Сара, която обсъжда с Габи възможността да са сгрешили по отношение на Деметрио.

Още един спомен с Франко Рейес!

След романтичните спомени на Сара, Франко се появява в спомен на Оскар. В тази сцена, най-малкият от братята Рейес се радва на обичта от страна на племенниците си и моли, ако нещо лошо се случи, да се грижи за тях и да ги защитава. Явно, Оскар се притеснява заради тези думи и го моли да му се довери, ако има някакъв проблем. Но Франко е сменил темата...

Видеото, което може да унищожи близнаците!

По предложение на чичо им Оскар, близнаците обсъждат варианта да отидат в полицията и да разкажат за обажданията от изнудвача. Но когато получават видео, на което се вижда как удрят и връзват учителя Хенаро Кареньо, двамата си променят решението и решават да не казват нищо. Но кой е записал това видео?! В началото, Ерик и Леон вярват, че става дума за Адела, но се разубеждават – ако е била тя, защо  не е излязла да го защити. Близнаците нямат време да мислят кой може да е човека или за мотивите му, тъй като трябва да съберат голяма сума пари за изнудвача. Въпреки предложението на Осакр и баща им да им помогнат с проблемите им, двамата младежи решават да не казват нищо и да се опитат да решат проблемите си сами.