Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

27 серия

Докато Сарита сънува моментите, които е изживяла с Франко, Деметрио търси начин да я покори.

Борбата между Росарио и Муриел заради един мъж не се бави много.

Близнаците на Хуан и Норма продължават с разкритията от деня, в който е изчезнал Хенаро Кареньо. Оскар внимателно изслушва версията на Ерик и Леон. След като завързали и оставили мъжа под палещото слънце, както е правел той с децата си, са се върнали в селото за Адело, но по пътя решават да се върнат в изоставеното училище, но учителят не е бил там. Изплашени, те са избягали и не са чули повече за него. Какво в действителност се е случило с учителя?!

Докато Оскар Рейес търси отговори за смъртта на Кареньо, той се сблъсква и с друг сериозен проблем: Химена Елисондо е била отровена, но не се знае кой го е направил. Въпреки всичко, той подозира, че зад случилото се стои Ромина – майката на сина му. Това, което мъжът не знае е, че жената е убедила Дуван да се включи в плана ѝ. Какво ще направи Оскар, когато научи, че собственият му син е наранил съпругата му?!

Далеч от всичко случващо се, Хуан Давид и Муриел прекарват деня заедно, споделяйки подробности от животите си. Магията на деня се изпарява, когато младата жена се прибира у дома и трябва да обясни на майка си къде е бил. И не само това – Росарио иска да знае с кого е била, тъй като подозира, че е била в компанията на сина на Хуан и Норма. Наближава ли буря между майка и дъщеря?!

Франко Рейес липсва на Сара Елисондо, а сънищата ѝ напомнят за хубавите моменти, които са изживели заедно. И от тази уязвимост се възползва Деметрио Хурато, който на всяка цена иска да я спечели.

Е това време, Хуан Давид се оказва между Росарио Монтес и Муриел. Борбата между майка и дъщеря за един и същи мъж не се бави много.

А Норма Елисондо се противопоставя на певицата и защитава семейството си.