Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

28 серия

Ревността на Хуан и едно празненство може да приключат с трагедия!

След като полицията открива тялото на друга жена в гората, както властите, така и жителите на Сан Маркос са притеснени от вероятността сериен убиец да наруши спокойствието им и да изплаши туристите, които са дошли специално за празненствата.

Когато Оскар обсъжда темата с Химена, Сара и Габи. Габи е много изплашена, защото всеки път, когато се спомене за преследвач, тя си мисли за Деметрио Хурадо, който въпреки своята вежливост, вдъхва само недоверие.

В това време, полицай търси Феликс Кареньо, за да поговори за сестра му Адела, която все още е в неизвестност. По-късно, от полицията разпитват Оскар Рейес, който отрича да знае нещо – той иска да защити близнаците.

Ревността на Хуан Рейес!

След появата на Албин Дуарте – приятел на Норма от Испания, Хуан се опитва да прикрие своята ревност, но вниманието на мъжа към съпругата му само задълбочава проблема.

Когато Албин кани Норма да отидат на конен парад, Хуан предлага най-големият му син да ги придружи, докато другите се занимават с проблемите в имението. Освен, че се наслаждават на слънчевия ден, Норма се възползва от тази възможност да поговори с Хуан Давид за Росарио Монтес.

Хуан Давид уверява майка си, че няма никаква връзка с певицата и споделя, че е влюбен в друга жена. Обещава да я представи на семейството, когато му дойде времето.

Празненството на кмета и на близнаците!

Въпреки случващото се, кметът Хувенал Корея продължава с подготовката на годишните танци, дори кани Росарио Монтес, която обещава да отиде с дъщеря си. От друга страна, Муриел Кабайеро се съгласява да придружи майка си, с тайната мисъл, че ще види там Хуан Давид.

Докато родителите им присъстват на празненството в кметството, Ерик и Леон решават да организират собствен купин и канят различни жени в имението. Дали близнаците ще се забъркат в още проблеми?!

По време на танците, Сара и Габи се срещат с Габриела, която коментира, че Деметрио е заминал извън селото заради проблеми със здравето на майка му. Истината е, че жената, която е нападнал, е оставила белези по лицето му, които трябва да крие, за да не събуди подозрения.

Един загадъчен мъже се появява на празненството на кмета с явното намерение да нападни Хувенал Корея.