Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

29 серия

Хуан спасява кмета, но какво ще се случи с брака му?!

Докато въоръжения мъж обикаля кабинета на кмета, Хуан и Норма се наслаждават на хубавата вечер, докато един от земеделците извиква Хуан, за да поговорят по работа.

Албин Дуарте не се бави и се появява. Той се възползват от отсъствието на Хуан, за да покани Норма на танц. Когато съпругът ѝ се връща и вижда тази сцена, той не може да контролира своята ревност и решава да си тръгне, но бързо се връща, когато чува изстрели.

Съпругът на жената, която е убита в гората, иска да си отмъсти на кмета заради това, че е пренебрегнал случилото се и продължил с празненствата. След като напада съпругата на Хувенал Корея, заплашва всички присъстващи и не би се спрял, ако някой реши да се прави на герой.

Хуан спасява кмета!

Хуан успява да изненада нападателя и да го разоръжи. Малко след това пристига полицията и задържа мъжа като помага за освобождаване на заложниците.

В това време, Сара и Габи се събират с Андрес, който е много притеснен за семейството. Норма се появява в компанията на Албин, но пита за съпруга си.

След като се разправя с близнаците и лудия им купон, Хуан Давид пристига на мястото. Освен, че пита за семейството, той се притеснява за Муриел, която, също като Хуан, не е там.

Какво става с Норма и Хуан!?

След като излиза от кметството, Хуан наблюдава от близо какво се случва между съпругата му и Албин. Още веднъж, той решава да си тръгне. Когато накрая се появява, той се държи дистанцирано с Норма, която се притеснява за него.

Като се връщат у дома, Норма отбелязва странното му поведение и се опитва да поговори за това с него, но Хуан предпочита да излезе на разходка. За успокоени, той търси съвет от Дон Мартин, който го моли никога да не се съмнява във внучката му.

От друга страна, Хуан Давид кани Муриел на едно романтично бягство, което събужда ревността на Росарио. Тя е готова на всичко, за да не загуби любимия мъж, дори това да означава да се отърве от дъщеря си.