Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

30 серия

Напрежението и разногласията между Норма и Хуан растат!

След инцидента в кметството, ревността на Хуан Рейес, събудена от приятелството между Албин Дуарте и Норма Елисондо, продължава да застрашава брака им. Мъжът се страхува да не изгуби любимата жена, но съмненията заплашва спокойствието и дори могат да го накарат да си изпусне нервите.

От друга страна, Хуан Давид и Муриел се наслаждават на любовта си зад гърба на Росарио Монтес, която е лудо влюбена в младия Рейес и е готова на всичко, за да бъде с него, дори да се противопостави на дъщеря си. Какво ще стане, когато научи, че Муриел и Хуан Давид са заедно!?

Какво измъчва Муриел!?

Хуан Давид и Муриел избягват рано и се наслаждават на любовта си далеч от всички. Двамата отиват в имението на негови приятели, които ги оставя сами. Младежите се възползват от момента и се наслаждават на романтичен момент. Всичко се променя, когато Муриел се оказва заключена в една стая и си спомня трудни мигове от миналото си.

Дъщерята на Росарио Монтес е ужасена от тъмната стая. Хуан Давид се опитва да я изведе от там, но спомените на Муриел я карат да се изнервя още повече. Когато най-накрая младежът успява да влезе, я открива припаднала на земята. През нощта, когато идва на себе си, Муриел разкрива колко много се страхува да остане сама и заключена. След всичко това, страстта взема връх.

Далеч от там, певицата е ядосана от изчезването на дъщеря ѝ. Каква ще е реакцията ѝ, когато разбере, че Муриел и Хуан Давид са влюбени един в друг?!

Норма разговаря със синовете си!

Норма Елисондо е притеснена от случващото се със синовете ѝ. Но близнаците са се заблудили още повече, след като са били обвинени за смъртта на Хенаро Кареньо. След като всичко е излязло наяве, те са започнали да пият алкохол, държат се странно и отсъстват от работа, като предизвикват скандали в имението. След сериозен разговор, близнаците искат прошка от майка си.

Химена се сближава с Дуван!

Дуван се връща в дома на баща си. Химена се опитва да изкопчи информация за родителите му и той ѝ казва някои неща. Целта на малкият е да отмъкне ключовете за къщата и да ги занесе на Ромина. Но не успява да изпълни мисията, но разбира, че съпругата на баща му не е лош човек. А когато се прибира при майка си, тя се опитва да го убеди, че съперницата ѝ е много лош човек.

Напрежението между Хуан и Норма!

Последните часове, Хуан се държи много странно и Норма забелязва това. Когато тя се опитва да поговори с него, той ѝ отвръща доста грубо. Освен това, Хуан е разстроен от думите на Оскар, който отбелязва пред брат си, че не се държи като добър баща с близнаците. Въпреки че съпругата му се опитва да омаловажи думите на Оскар, Хуан усеща, че дори тя е отнела авторитета му пред децата.

Но не само Ерик и Леон са причина за караница между двамата. Отсъствието на Хуан Давид също притеснява Хуан, който научава, че първородния му син се среща с едно момиче. Вечерта, по време на вечерята, семейството отново обсъжда последните събития. Хуан иска да организира празненство, за да усети, че все още са заедно.