Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

34 серия

Признанието на Хуан и Давид и раздялата на родителите му!

След унижението от страна на Хуан Рейес, Росарио Монтес се държи много странно, но отказва да каже какво е станало, въпреки настояванията на Панчита, Гюнтер и Муриел.

Въпреки това, обсебването ѝ по Хуан Давид е по-силно и тя е решена да го спечели отново на всяка цена. Дори се противопоставя на дъщеря си, която все още отказва да разкрие самоличността на мъжа, с когото се среща.

В това време, Ерик и Леон се срещат с чичо си Оскар, за да споделят какво са открили за Адела Кареньо.

Хуан Давид разказва истината на Муриел!

Като чува, че Муриел е много притеснена за майка си, Хуан Давид ѝ разкрива истината, дори с риск това да сложи край на връзката му с дъщерята на Росарио Монтес.

След като изслушва това, което има да каже, Муриел разбира ситуацията и решава да продължи с връзката си с Хуан Давид, който е готов да се бори за тях и защото знае каква е майка му.

По-късно, майка и дъщеря разговарят откровено. Муриел ѝ напомня, че е на страната на баща си, въпреки че той се е отнасял зле с певицата. Росарио ясно казва, че обича друг мъж и не я интересува дали той я обича по същия начин.

Раздялата на Хуан и Норма!

След като вижда как съпругът ѝ целува Росарио Монтес, Норма се затвааря в стаята си и не иска да вижда никого. В това време Хуан отменя всички събития в имението и се скрива в друга стая.

Въпреки че всички в имението забелязват, че се е случило нещо, никой не се осмелява да попита. Когато Габриела пристига и се опитва да поговори с дъщеря си, но без успех. Тя има повече късмет с Хуан, който я приема и ѝ признава, че има проблем с Норма.

Изморени от ситуацията, близнаците решава да се намесят и да разрешат проблема. Но постигат точно обратното – Норма излиза от стаята си, само за да настоява съпругът ѝ да си тръгне от къщата.

Вместо да се бори за любовта на живота си, Хуан отива в къщата на Габриела, обещавайки да се върне, когато Норма пожелае. Освен това той показва, че е изморен от брака им.

Скоро, Норма се оказва в сериозен проблем, след като един от каубоите я следи. Но пък може да не е единствената, а и Химена, която е цел на Ромина, която държи ключовете за модния център.