Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

36 серия

Албин – влюбен в Норма и оставен на милостта на Хуан?!

Химена и Сара се намесват в опит да спасят брака на сестра си, дори се опитват да оправдаят действията на Хуан. Освен това, те си имат и собствени проблеми, които да разрешават. Химена, например, трябва да се справи с Ромина, майката на сина на Оскар. От друга страна, най-голямата сестра Елсондо трябва да защити Габи и Андре, след като Франко го няма.

Но в най-голяма опасност се намира най-малката сестра – Химена е преследвана от Ромина, която успява да промъкне в дома ѝ и да причини щети. Майката на Дуван открива тайна врата, която привлича вниманието ѝ и е решена да разбере какво се крие зад нея.

Химена подозира Дуван!

Химена Елисондо открива, че някой е влизал в дома ѝ и е причинил някои щети. Това, което най-силно я притеснява, е любимата ѝ рокля. Не спира да мисли кой може да е. Ключът ѝ е изчезнал, а единственият непознат, който е влизал в дома ѝ, е Дуван. За това, тя решава да го извика и да го пита какво знае по въпроса.

Малкият Дуван е получил пълна забрана да ходи в дома на баща си, но успява да се измъкне, тъй като много харесва Химена. Вече там, Химена показва моделите, които е създала специално за него, а след това го пита дали знае кой може да е влязъл в дома ѝ и да унищожи роклята ѝ. Малкият усеща, че го съдят и решава да си тръгне, обещавайки никога да не се връща.

От своя страна, Химена се разкайва за думите си и иска да отиде в дома на детето, за да се извини и да поговори с майка му. Най-малката Елисондо дори не подозира, че е опасно за нея да ходи в къщата на тази жена.

Хуан се изправя срещу Албин!

Албин пристига в дома на Габриела, където Хуан планира да участва в празненствата. На мястото пристигат и близнаците. Дуарте пита къде ли е Норма и признава, че тя е много специална жена, при това и много красива. Думите му не се нравят на Хуан, но той предпочита да запази спокойствие. Но това се променя през нощта.

Дуарте отива на среща, организирана от майката на сестрите Елисондо. Албин коментира коментира, че е научил, че Хуан и Норма са се разделили. След тези думи, Рейес казва, че има да поговори с него за нещо. Той не мисли да си мълчи повече. В това време, Норма Елисондо решава да остане в къщата и синовете ѝ организират серенада. След като свършват, един от работниците се възползва от възможността да се опита да съблазни собственицата на имението. Но тя отново го орблъсква и го поставя на мястото му.

По-късно, в дома на Габриела, Хуан е решен да разобличи Албин Дуарте. За това той му предлага да поговорят. В една от стаите, мъжът признава пред Рейес, че е влюбен и че въпросната личност отговаря на чувствата му. Въпреки че не споменава име, Хуан знае, че става дума за Норма. В отговор, той го заплашва. Накрая Дуарте се опитва да го вразуми с думите, че не иска да правят скандал заради нещо лично.