Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

37 серия

Андрес и истината на Албин се разкриват!

Хуан се противопоставя на Албин и настоява да каже истината. Той вярва, че конярят се интересува от съпругата му, откакто е дошъл в имението. И признанието на Албин, че е влюбен в някого и този човек отговаря на чувствата му, не облекчават положението. Той не казва за кого говори, но Хуан е убеден, че става дума за Норма. Единственият начин, който Хуан знае за разрешаване на проблемите, е да използва юмруците си, но преди да влязат в употреба, пристигат Андрес с няколко приятели.

От друга страна, Химена се притеснява за щетите, които са нанесли в дома ѝ. Някой е откраднал ключовете ѝ и проникнал определено не с добри намерения. Тя не спира да мисли кой може да е и подозира единственият, който е влизал в дома ѝ напоследък: Дуван. Тя извиква малкия, който се изплашва след отправените обвинения, си тръгва с обещанието никога повече да не се появява там. Това, обаче, не успокоява Химена, която решава да го посети в дома му.

Андрес и Албин – разкрити от Хуан!

Хуан е заслепен от ревност и вярва, че Албин се интересува от Норма. След като се срещат отново в имението, нещата излизат извън контрол. Ревността взема контрол над Хуан, след като вижда как Дуарте влиза в една стая, уверен, че вътре се намира Норма.

Въоръжен с пистолет в ръка, Рейес отваря вратата и заварва племенника си Андрес и Албин, докато се целуват. В този момент пристига Норма и настоява за обяснение. Никой не може да повярва в това, което се случва, още по-малко може да повярва, че Хуан може да действа по този начин. Накрая става ясно, че Албин е приятелят на сина на Сара и Франко, а са го пазели в тайна, защото не са искали да въвлекат семейството в скандал.

Извиненията на Хуан!

След случилото се, Хуан разговаря с Норма, която настоява за обяснение за поведението му през последните дни. Тя иска съпруга ѝ да каже, защото е реагирал така. Първо е целувал Росарио Монтес, а след това е нападнал Албин и Андрес с пистолет, само защото са изразявали свободно любовта си. Хуан си признава и освен това поднася извиненията си на младежите. Той ги уверява, че уважава любовта, която двамата изпитват един към друг и че всичко това е просто недоразумение. Положението се успокоява, но раните в брака им все още не са излекувани и той трябва да напусне собствения си дом.

Полицията – по следите на Деметрио!

Деметрио прекарва дните си, криейки се от полицията, след убийствата, които е извършил. Но властите вече са открили и го преследват, за да го задържат. С помощта на един от хората си, той успява да избяга, но преди това се свързва с Габриела и я моли за помощ. Най-накрая той пристига в Сан Маркос, но няма къде да се скрие. За това решава да отиде в имението на приятелката си. Там се сблъсква с Хуан Рейес, който се опитва да го нападне с пистолета.