Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

40 серия

Ромина и перверзната ѝ игра за разкриване на истината!

След като Деметрио успява да се настани в дома на Габриела, той се опитва да сближи с Габи Рейес, за да се отърве от Нино.

Изнудвачът се свързва с близнаците, който им дава срок за изплащане на парите преди да покаже видеото с Хенаро Кареньо.

В това време, Оскар продължава да помага на племенните си, но това не е единствения проблем, с който трябва да се справи. Неговото минало измъчва Химена. Ромина иска да я нарани и се промъква в дома ѝ, докато тя спи. Сега Химена е оставена на милостта на Ромина.

Химена – на милостта на Ромина!

След като я напада, Ромина оставя в безсъзнание Химена, която лежи на земята. Възползвайки се от положението, майката на Дуван започва перверзна игра, при която слага дяволска маска и с нож в ръка разкрива всичките си тайни. Първо пробва роклите ѝ, след това изрисува лицето и накрая разкрива тайната, която крие съпруга ѝ. Но когато решава да отвори тайната врата, Оскар се връща у дома, което кара Ромина да избяга.

Оскар открива Химена да спи на пода. Той не знае какво се е случило, но е много притеснен. Съпругата му успява да се събуди, но не помни какво се е случило. Но когато се опитва да заспи отново, случилото се явява като кошмар. На следващия ден, Оскар Рейес иска тя да отиде на лекар, но тя отказва. Съпругът ѝ настоява да я прегледат, защото не е нормално случилото се, въпреки че Химена няма спомени. След кратък спор, Химена отново припада и този път отиват на лекар, за да разберат какво се случва.

Деметрио следи Габи Рейес!

Плановете на Деметрио продължават в своята посока. Той търси начин да се намеси в живота на Сарита Елисондо с една единствена цел: да нарани Габи. Мъжът е успял вече да убеди Габриела, че е добър човек и е поискал подслон за няколко дни под претекст, че иска да се справи с наводнение в дома си. От тогава търси начин да се сближи с дъщерята на Франко Рейес.

За това, през нощта, той отива в имението на Сара с намерението да се сближи с дъщеря ѝ, която разговаря по телефона. И тъкмо да се приближи до нея, няколко мъже от охраната на къщата успяват да го задържат. На следващия ден, Сарита съобщава на майка си, че нейният гост се е опитал да нападне внучката ѝ. Жена, както може да се очаква от нея, отказва да повярва и се скарва с дъщеря си. Габи вече е разбрала, че когато мъжът е наблизо, променя поведението си.

Решението на близнаците!

Ерик и Леон имат броени дни или изнудвача ще публикува видеото с учителя Кареньо. Те трябва да действат бързо. В началото, Оскар им помага и според плана на чичо им, трябва да заложат капан на изнудвача, но с помощта на полицията. Нещо, което близнаците не искат. Но след като Оскар има свои проблеми за разрешаване, синовете на Хуан и Норма остават сами и вземат решение сами да заложат капан на изнудвача.

Бащата на Муриел – все по-близо до Сан Маркос!

Връзката между Муриел и Росарио се разпада, когато певицата разбира, че дъщеря ѝ се среща с мъжа, в когото е лудо влюбена. Ситуацията може да се промени след като Гюнтер ѝ разказва, че баща ѝ – Самуел Кабайеро, се завърнал от дълго пътуване. Но не е само това – мъжът иска да се погрижи за недовършените дела, особено след като знае къде са съпругата му и дъщеря му. Гюнтер напомня на младата жена, че тя знае какъв е баща ѝ и на какво е способен, особено след като е бил спокоен дълго време. Защо ли Муриел се притеснява от появата на баща си в Сан Маркос?!