Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

41 серия

Гневът завзема Росарио и Муриел страда от последствията!

Я предния епозод, Оскар открива Химена упоена на земята. Не знае какво се е случило и е много притеснен. Съпругата му успява да се събуди, но не може да си спомни. На следващия ден, Рейес се опитва да я убеди да отиде на лекар, което става причина за спор, и Елисондо отново припада.

От друга страна, Деметрио продължава с плана си да се сближи с Габи. През нощта, той се промъква с имението на Сарита и когато е на път да се сблъска с дъщеря ѝ, охраната успява да го задържи. Това предизвиква притеснения у най-голямата сестра Елисондо. На следващия ден, тя се изправя срещу майка си. В това време, Габи разговаря сериозно с мъжа, по време на който младата жена го моли да не се приближава до нея и семейството ѝ.

Норма помага на Химена!

Норма пристига в дома на сестра си, за да види как е тя след случилото се предната нощ, Химена споделя с нея всичко, което се е случило с Дуван – синът на Оскар, за който никой не знае. Най-малката Елисондо разкрива, че това, което ѝ се е случило, е по негова вина. Тя иска да знае как е малкия, но Оскар не иска съпругата му да се приближава до къщичката. За да я успокои, Норма обещава да поговори с родителите на детето.

В същото време, Ромина търси начин да нападне Химена отново. От своя страна, Оскар търси Аида в дома ѝ, докато тя го търси в центъра за красова. Циганката иска да помогне на Рейес да изгони майката на Дуван от къщата, но за това има нужда от стимул. В началото, съпругът на Химена има съмнения, но накрая приема. Жената има един месец, за да убеди кръщелницата си да се премести.

Росарио изгонва Муриел от къщата!

Преди Муриел и Хуан Давид да обявят любовта си пред всички, Росарио не може да открие начин да ги раздели. Певицата е обсебена от младия Рейес и вярва, че дъщеря ѝ стои на пътя ѝ. За това се опитва да я манипулира, за да си тръгне сама. Първо, тя посява съмнения с документа на Хуан Давид и като вижда, че не пада в капана ѝ, прави опит да ѝ забрани да се среща с него. С добро или с лошо, тя иска Муриел да остави Хуан Давид, поне така заявява Росарио. Но дъщеря ѝ отказва.

Муриел, от своя страна, защитава любовта си към сина на Норма и Хуан. Заявява, че колкото и да иска да ги раздели, няма да успее, защото това, което изпитват един към друг е толкова силно, че неправилните хора, като майка ѝ, не могат да направят нищо срещу тях. Това вбесява Росарио и тя удря шамар на дъщеря си и след това я изгонва от дома, пред удивените погледи на Гюнтер и Панчита.

С окървавен нос от удара на майка си и с разплакани очи, Муриел си тръгва от къщата, в неизвестна посока. Всички, освен Росарио, започват да я търсят в селото. Младата жена пристига при Оскар и Химена на работното им място, но вече е късно, тъй като модния център е затворен. Пазачът не може да ѝ помогне и т си тръгва, а в това време, двама мъже се приближават към нея с явно не добри намерения. Муриел е в опасност.