Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

42 серия

Норма се изправя срещу Ромина!

Преди да се обърне към баща си и да поеме всички последствия от намесата на Самуел Кабайеро, Муриел предпочита да помоли за подслон Сара, която без да се замисля много, я приема с отворени обятия и ѝ предлага да остане толкова дълго, колкото е нужно.

След една бурна нощ, Муриел най-накрая се свързва с Хуан Давид и му разказва какво е направила майка ѝ. Той ѝ предлага да живее с него и семейството му, но Сара отбелязва, че това само ще провокира Росарио.

Росарио не се разкайва за нищо!

Въпреки че Росарио Монтес се събужда притеснена за дъщеря си и дори я търси отчаяно, когато си дава сметка какво се е случило предната вечер не е сън, тя прави опит да се оправдае, че е постъпила така, за да я вразуми и отбелязва, че никой няма право да я разпитва.

Също така Росарио признава, че е искала Муриел да ѝ поиска прошка и да приеме нейните искания, а именно – да се отдалечи от Хуан Давид. Но тъй като това не се случва, сега тя трябва да се сблъска с последствията от изблика си. Дори Гюнтер ѝ напомня, че Самуел Кабейеро може да се намеси.

Норма – с повече въпроси, отколкото отговори!

Норма решава да пости къщата на границата на имота на Оскар и Химена, за да поговори с родителите на Дуван. Като пристига в къщата, тя заварва само малкия, но той отказва да я слуша и я гони от там. Преди това казва, че Химена вече не му е приятелка и че баща му не живее с тях, защото е с друга жена.

Докато се опитва да поговори с малкия, Норма е изненадана от един от работниците, който я е проследил от имението и се опитва да се възползва от нея. За щастие, появява се Ромина и удря младежа, но след това обвинява съпругата на Хуан Рейес, че е нахлула в земите, които смята за свои.

Ромина приема да поговори с Норма, но не разкрива нищо важно и предупреждава, че нито Оскар, нито някой друг, може да ѝ отнеме земите. Като се връща в имението, майката на Хуан Давид настоява работникът, че ако не спазва дистанция, ще бъде уволнен.

От сруга страна, близнаците планират да се отърват от изнудвача без да намесват чичо си Оскар, а Ромна продължава да търси начин да се отърве от Химена...