Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

43 серия

Грешката на Ромина и подозренията на Норма!

Ромина не се отказва от плана си да се отърве от Химена и моли кръстницата си да ѝ намери отровен паяк. Въпреки че в началото жената отказва да ѝ помага, съгласява се при условия, че майката на Дуван приеме предложението на Оскар.

В това време, Оскар се притеснява, защото времето, което е дал изнудвача на близнаците, изтича. Ерик и Леон са решени да го излъжат, за да не го забъркват в още проблеми.

Росарио се страхува от пристигането на Самуел!

Росарио Монтес разговаря с Андрес в опит да открие къде е дъщеря ѝ, но не научава нищо. Младежът не иска да предава приятелката си, нито да забърква семейството в проблеми.

Въпреки че се опитва да го прикрие, певицата се страхува, че отсъствието на Муриел може да предизвика появата на Самуел Кабайеро.

Хуан Давид разказва всичко, което се е случило с Росарио, на родителите и братята си, които му предлагат безусловната си подкрепа и подкрепят идеята Муриел да живее с тях.

Подозренията на Норма!

След като посещава къщата и разговаря с Ромина, Норма не спира да мисли за думите на жената и споделя подозренията си с Дон Мартин. Докато разглежда снимки на Химена и Оскар, той отбелязва, че се намират в опасност, защото наблизо е една отровна змия.

По-късно, Норма признава на Хуан, че има много съмнения по отношение на хората, които живеят в къщата на границата на имота на Оскар и Химена. Освен това, тя отбелязва, че Ромина ѝ напомня на една от бившите прислужници на сестра ѝ.

Норма е почти сигурна, че Оскар има нещо общо с обитателите на къщата и че крие нещо от Химена. За разкриване на истината, съпругът ѝ предлага да поговори сериозно с брат си.

Най-голямата грешка на Ромина!

Ромина се промъква в стаята на Химена, за да пусне голяма паяк в дома на съперницата си. Плановете ѝ, обаче, не се развиват според очакванията ѝ и тя е заловена от охраната.

Освен това, Химена открива паяка преди да успее да я нарани. За да избегнат нова опасност, Оскар и Химена решават да спят в стаята за гости, докато майката на Дуван е задържана.