Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

44 серия

Ромина предизвиква голяма трагедия, която разтърсва Рейес Елисондо!

В предния епизод, Норма отива в къщата и се среща с Ромина. По-късно се среща и разговаря с дядо си. Дон Мартин казва, че Химена и Оскар се намират в опасност. Съмненията нарастват и иска да научи истината за тази жена, тъй като лицето ѝ ѝ се струва познато.

В това време, Ромина не се отказва от плана си да се отърве от съперницата си. За това, тя се промъква в къщата, за да изплаши Химена, но се оказва задържана от охраната.

Ромина напада Берта!

След като се оказва затворена в дома на Оскар и Химена, Ромина е открита от Берта – прислужницата на Рейес Елисондо. За да не бъде разпозната, майката на Дуван се опитва да се отърве от нея, но жената успява да избяга. Преследвайки я из цялата къща, тя я открива на втория етаж и я блъска. Като я приема за мъртва, Ромина избягва от къщата.

Случилото се не остава незабелязано от семейството. Химана и Оскар се притесняват за здравето на жената, която работи за тях. За щастие, тя е жива, но е в тежко положение. Норма отива при сестра си, за да я подкрепи и да открие кой е бил в къщата. Тя има своите подозрения, но не казва на никого.

Норма се изправя срещу Оскар!

По-късно, когато Оскар отива в имението на брат си Хуан, за да поговори с близнаците, Норма го изчаква, за да поговорят. В една от стаите, жената казва на сет си, че тя е наясно, че той мами Химена. Норма е говорила с Ромина и жената ѝ е казала това. Рейес не иска да говори за това и моли съпругата на Хуан да не се меси в личните им дела. Преди да си тръгне, моли да не се появява в дома му.

Притеснен, че истината може да бъде разкрита в скоро време, Оскар пристига в къщата и упреква Химена, че е разказала на Норма за проблемите, които имат с хората, които живеят в къщичката. За да продължи да прикрива лъжата си, малкият от братята Рейес решава да замине за известно време, но съпругата му не иска да го прави.

Времето на близнаците приключва!

Няколко дни по-рано, Ерик и Леон отново са потърсени от изнудвача. Мъжът ги уверява, че ще покаже видеото, което ги обвинява за смъртта на Хенаро Кареньо, ако не му дадат исканата сума. След обаждането, близнаците искат помощ от чичо си Оскар, който ги подкрепя от самото началото. Той им казва да не правят нищо, а трябва да планират как да заложат капан.

Подозирайки, че Оскар е зает с проблемите си с Химена, синовете на Хуан и Норма решават да действат сами, въпреки че не знаят как да заловят изнудвача. През нощта, преди да легне да спи, Леон получава обаждане от изнудвача, който го предупреждава, че нямат много време и трябва да му дадат парите, които иска, иначе – видеото ще стане обществено достояние.