Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

45 серия

Негодуванието между Сара и Росарио нараства!

В предишния епизод, трагедията настига семейството и Норма е най-заинтересована да разкрие истината. Подозирайки, че сестра ѝ е в опасност, тя смята, че трябва да се види с жената, която живее в къщичката. Когато се изправят срещу Оскар, той открича всичко и моли жената да не се меси в личните му дела.

От друга страна, Ерик и Леон имат броени дни. Времето, което изнудвачът им е дал, е към края си и ако не получи исканите пари, той ще покаже видеото на властите и на семейството им.

Напрежение в семейство Рейес Елисондо!

След случилото се в дома на Химена и Оскар, останалите членове на семейството се притесняват за тях. Норма е ужасена от ситуацията на сестра си и не знае какво да направи. Тя споделя с Хуан Рейес какво мисли. На следващия ден, Хуан отива да поговори с брат си, но той отказва да говори.

От друга страна, близнаците планират как да се отърват от изнудвача. Сега, когато са сами, тъй като чичо им е притеснен със собствените си брачни проблеми, те решават да продължат сами и да се срещнат с човека, който ги заплашва. Когато получават обаждането, те се отправят към мястото, където трябва да предадат парите.

Противопоставянето между Сарита и Росарио!

Росарио пристига в имението на Сара в търсене на дъщеря си. Тя знае, че Муриел е намерила подслон там, след като двете са се скарали. Срещата между двете жени отново събужда враждата между тях, която са изпитвали 20 години. Певицата заявява, че е отнела мъжа на живота ѝ, имайки предвид Франко Рейес. Сара ѝ отвръща, че това се е случило преди много време и тя няма да ѝ позволи липсата на уважение, особено в собствения си дома.

Когато Росарио си тръгва от къщата, носталгията завладява Сарита и тя започва да си припомня моменти, които са преживели заедно с Франко.

Плановете на Оскар!

В това време, Оскар търси Хитана и ѝ предлага всичките пари, които иска, за да накара Ромина и сина ѝ да напуснат къщата. Жената, обаче, му казва, че не става дума за това. Тя му обяснява, че кръщелницата ѝ иска да бъде негова съпруга и не смята да спира преди да го постигне.