Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

46 серия

Срещата на близнаците с изнудвача!

Близнаците се подготвят за срещата си с изнудвача на гробището, а в това време Оскар проследява внука на Хитана и така открива, че е свързан с Адела Кареньо и това е човека, който стои зад шантажа на племенниците му.

Когато изнудвача предава уличаващото видео, Ерик и Леон предават парите. Когато мъжът се кани да провери дали всичко е наред, близнаците се възползват от разсейването и стрелят по него. Но кой дърпа спусъка?!

След като избягват от местопрестъплението, Ерик настоява, че не е стрелял той и че е имало някой с тях на гробището. Въпреки че имат много съмнения, те се захващат да заровят всички доказателства срещу тях. Но докато ги заравят, един от работниците ги открива. Дали ще има проблеми?!

Оскар е застрелял изнудвача?!

Този, който стреля, е Оскар, който се е скрил зад една стена. Когато вижда, че близнаците са в опасност, без да се замисля много, стреля по мъжа. А когато племенниците му избягват, той проверява самоличността на мъжа и избягва, отнасяйки мотора на внука на Хитана.

Но наистина ли е мъртъв? Въпреки че има огнестрелна рана, има вероятност да се спаси с помощта на Адела и баба ѝ. Скоро, Оскар е силно засегнат от ситуацията и се страхува за бъдещето си.

Краят на Ромина е близо?!

Ромина отива в дома на Химена с намерението да продължи да я измъчва, но присъствието на работниците и завръщането на Оскар проваля плановете ѝ. Но е решена да не се спира, докато не унищожи съперницата си и не стане съпруга на бащата на детето ѝ.

Берта все още е в болницата, след като Ромина я блъска от втория етаж. Берта решава да говори с Химена и Норма за това какво точно се е случило в злощастната сутрин. Как ще реагират сестрите Елисондо!?

Но това не е единствената заплаха за плановете на Ромина – Дуван е споделил с баща си, че е правил лоши неща, но не е поискал да каже повече, защото се страхува, че майка му ще му отрежи езика.