Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

47 серия

Нова трагедия в семейство Рейес Елисондо!

Берта се опитва да разкаже на Норма и Химена за жената, която я е блъснала по стълбите, но лекарите я прекъсват и молят посетите ѝ да я оставят да си почива. Дали ще успее да ги предупреди на време?!

По-късно, Норма се събира със семейството на вечеря и се възползва от възможността да разпита близнаците къде са били предната вечер. Ерик и Леон измислят, че са приели поканата на бизнесмени, които се интересуват от конете в имението.

В това време, Химена посреща майка си Габриела и Деметрио Хурадо, които са наглеждали земите. Докато обикалят около къщата се случва трагедия.

Нова трагедия със семейство Рейес Елисондо!

След като кръстницата ѝ отбелязва, че Оскар никога няма да изостави Химена, за да се ожени за нея, Ромина се ядосва, грабва пушката и излиза, решена да убие съперницата си. Но Габриела се хвърля и поема куршума, предназначен за дъщеря ѝ.

Оскар в стаята си, когато чува изстрела и тръгва да търси нападателя, но не открива нищо, което да го насочи към Ромина, която успява да избяга и да се скрие в къщичката. Тя казва на Дуван, че ако някой пита за нея, да казва, че се е затворила в къщата, защото е много болна.

Бърза помощ е на път, но животът на Габриела е в опасност заради голяма загуба на кръв. Когато дъщерите ѝ научават за случилото се, те веднага се отправят към дома на Химена, за да помогнат на майка си. Дори Муриел Кабайеро предлага помощ на семейството.

Деметрио се превръща в герой!

Деметрио се възползва от шанса да спечели доверието на Рейес Елисондо и да се настани в дома на Габриела. Освен че остава до Габриела, той дарява кръв, за да я спаси. Въпреки че цялото семейство му е благодарно, Габи все още изпитва недоверие към него.

Норма и Хуан обсъждат нападението и стигат до извода, че целта на нападението е била Химена, но предпочитат да изчакат, докато Габриела излезе извън опасност, което накрая се случва.

Хитана получава обаждане от Адела Кареньо, която я пита за местонахождението на Педро Миярес – внукът на възрастната дама и изнудвачът на близнаците. Дали ще разбере кой е наранил внука ѝ?