Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

49 серия

Отвличането на Росарио и нападението на Химена!

След като полицията не открива никакви доказателства, за да обвинят Ромина за нападението срещу Габриела, Рейес Елисондо настояват да обвинят майката на Дуван, но властите не искат да продължават със случая.

Като виждат, че не могат да направят нищо срещу Ромина, Оскар се отказва от жалбата, въпреки протестите на семейството си. Заедно с Химена, Норма и Хуан посещава къщата в края на имота, но не откриват никого.

Когато Хуан предлага да влязат с взлом, Оскар отказва от страх да не се разкрие неговата тайна. Братята Рейес започват да спорят, което завършва с размяна на удари.

Отвличането на Росарио!

Плановете на Росарио Монтес да изкара дъщеря си от дома на Сара са прекъснати от появата на мъже, които работят за Самуел Кабайеро.

С помощта на Гюнтер, служителите на Самуел влизат в стаята на собственицата на бар Алкала и я извеждат насила. Въпреки че се бори, певицата се оказва в голям камиона насред нищото.

За да се освободи, Росарио трябва да разкрие местонахождението на Муриел Кабайеро, да изглади различията си с нея и да заживее с дъщеря си, тъй като Самуел не е съгласен с отдалечаването им и иска да ги види заедно, когато пристигне в Сан Маркос.

Ромина напада Химена!

След неочакваното посещение на кръстницата на Ромина, Оскар приема да поговори с майката на сина си за последен път. Това, обаче, се оказва напразно, защото няма желание да приеме пари, за да изчезне. Единственото, което тя иска, е да се разведе с Химена и да се ожени за нея. Нещо, което Рейес отказва да направи.

След заплахи с пистолет и обвинения, че е стреляла по тъща му, Оскар я предупреждава, че не иска да знае нищо за нея и че ще направи всичко възможно, за да получи попечителството над Дуван. По-късно, той се среща със семейството и се обвинява за държанието си. Той иска помощ, за да се справи с жената, която заплашва спокойствието му.

Въпреки предупрежденията на Оскар, Ромина не смята да се отказва. Тя чупи един от прозорците в къщата на съперницата си и се изправя срещи нея. Химена се опитва да успокои жената, но напразно.

Ромина удря Химена и я оставя в безсъзнание. Докато една ос прислужниците отива да предупреди Оскар за опасността, майката на Дуван вдига един голям камък, за да я удари за последно. Дали Оскар ще се появи навреме, за да я спаси?!