Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

50 серия

Арестът на Ромина и разкриването на голямата тайна на Оскар!

Ромина се опитва да удари за последно Химена, която е в безсъзнание след удара по главата. За щастие, един от работниците на Рейес Елисондо се намесва и в крайна сметка и той е ранен, но избягва трагедията.

Когато семейството научава за случилото се, съобщават в полицията и се организира задържането на нападателката. Първите, които се появяват в къщата, са близнаците, които без да се замислят и бавят, влизат през един от прозорците. Но се спират, когато виждат малкия Дуван, който се опитва да защити майка си.

Малко след това, пристига полицията и Ромина няма друг изход – тя се изправя срещу враговете си. Въпреки престъпленията, които е извършила, тя излиза с високо вдигната глава и решена да се бори за това, което смята свое по право.

Ромина разкрива тайната на Оскар!

Ромина е арестувана заради нападението над Химена и Косме Моралес, но преди това разкрива голямата тайна на Оскар. Докато я отвеждат, тя извиква на съперницата си, че има повече право да бъде с него, тъй като има син от съпруга ѝ.

Въпреки че е съсипана от новината, Химена настоява да отиде в полицейския участък, за да приключат делото. В допълнение към първоначалните обвинения, Ромина е основния заподозрян за нападението над Габриела Асеведо. Така тя е задържана, а Дуван е оставен на грижите на властите.

При завръщането си у дома, Химена отказва да слуша обяснения и извинения от Оскар. Дори настоява той да си тръгне от имението. Разбира се, съпругът ѝ я умолява да не го прави и обещава, че няма да я притеснява.

Муриел сключва сделка с Росарио!

Росарио Монтес разкрива местонахождението на Муриел и отвежда мъжете на Самуел Кабайеро в имението на Сара.

Муриел получава бележка от баща си, с която той ѝ обяснява, че единственият начин да избегнат проблеми, е да поговори с Росарио и да стигнат до единогласие. В началото, певицата отказва да приеме условията на дъщеря си, накрая обещава да уважава решенията ѝ, личния ѝ живот и да се държи на разстояние от връзката ѝ с Хуан Давид.

Майка и дъщеря отново заживяват заедно, но това усложнява връзката на Муриел и Хуан Давид.