Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

51 серия

„Завръщането“ на Педро, кошмарът на близнаците!

Освен, че Росарио е сигурна, че истинският ѝ враг за връзката ѝ е Самуел Кабайеро, който може да се появи в Сан Маркос, тъй като има няколко мъже, които наблюдават съпругата и дъщеря му. Докато това се случва, Муриел и Хуан Давид настояват да се наслаждават на любовта си и решават да се скрият на тайно място.

Посред нощта, Нино се появява в имението на Сара, за да поиска помощ от Габи, която без съмнения му предлага подслон. Тя се опитва да разбере какво в действителност се е случило, но младежът разкрива само, че има проблеми с някои хора. Но Гонсало – управителя на ранчото, се притеснява от ситуацията, но не споменава нищо пред полицаите, които пристигат и разпитват за един моторист.

Оскар се опитва да върне Химена и Дуван!

Химена отказва да слуша обясненията и извиненията на Оскар. За това, тя разговаря с Норма за гнева, който изпитва за това, че не е подозирала тайната, която съпругът ѝ е криел толкова време.

В това време, Оскар посещава Дуван при социалните и обещава да направи всичко възможно да си го върне като син и да получи попечителството. Но последното зависи от Ромина, която е задържана и настоява Рейес да напусне Химена, за да се ожени за нея.

От друга страна, Химена и Норма посещават Берта, за да ѝ кажат, че скоро може да напусне болницата. Прислужницата се възползва от момента, за да им разкаже какво наистина се е случило сутринта на инцидента. Като чуват думите ѝ, сестрите Елисондо разбират, че Ромина стои и зад това.

Сара посещава имението на майка си, за да наблюдава ремонтите, с които се е заел Деметрио и претърпява малък инцидент. Хурадо не си губи времето и се възползва, за да се сближи с майката на Габи.

Педро е жив!

Докато Ерик има кошмари със случилото се на гробището, Адела Кареньо търси бабата на Педро, за да ѝ разкаже, че може би внукът ѝ е избягал с голяма сума пари. Също така иска малко пари, за да може да избяга и да продължи да се крие.

Въпреки че изглежда, че Педро е умрял на гробището, в действителност е жив. Явно полицаите са го открили на време и сега чакат да дойде на себе си, за да разкаже какво се е случило. Както обяснява един полицай на Феликс Кареньо, този мъж може да даде следи, от които се нуждаят, за да разкрият убийството на Хенаро.