Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

52 серия

Ревността на Оскар и нападението на Норма!

След като приема условията на Муриел, за да се върне в дома на майка си, Росарио Монтес няма друг избор освен да позволи на Хуан Давид да посещава дъщеря ѝ и да контролира ревността си.

Но това се оказва много трудно, още повече че най-големият син на Хуан и Норма не се колебае да демонстрира любовта, която изпитва към Муриел, включително и чувственият танц по време на една репетиция в бар Алкала.

В друг момент от епизода, Росарио се изправя пред мъжа, който я следи. Въпреки че го отрича и уверява, че е просто турист в търсене на едно място, певицата е сигурна, че Самуел Кабайеро подготвя място, където да отседне, когато пристигне в Сан Маркос.

Ревността на Оскар!

За да забрави предателството на Оскар, Химена се съсредоточва в избора на модели за ревюто на новата колекция. По време на търсенето, тя получава обаждане от Хавиер Анхел – стар приятел, който се появява в точния момент, за да работи с нея.

Въпреки ревността си, Оскар приема този привлекателен приятел на съпругата му да участва в ревюто. Рейес се опитва да се контролира, но отказа на Химена да го изслуша и вниманието на Хавиер Анхел към съпругата му го подлудяват.

Близнаците се извиняват на Оскар!

Когато Оскар посещава брат си Хуан, близнаците се възползват от възможността да изяснят нещата с чичо си. След като той разкрива, че той е стрелял по Педро Миярес, Ерик и Леон се извиняват за това, че са криели истината и му благодарят за помощта.

Още веднъж, Оскар и близнаците работят в екип в проследяването на Адела. Те разследват какво знае полицията за Педро. Но вастите са открили Миярес, който е предпочели да запазят това в тайна, за да разкрият истината за нападението, местонахождението на сестрата на Феликс Кареньо и убийството на учителя Хенаро.

Скоро, Ерик и Леон посещават къщата, в която е живели Адела и Педро. Разговарят със собственичката на къщата и откриват, че тя се е преместила малко след изчезването на годеника си и че полицията също я следят.

Нападението на Норма!

От друга страна, Адам – работникът, който е обсебен от Норма, настоява да се сближи със съпругата на Хуан и се възползва, че е сама в кабинета, за да я тормози и се опитва да се възползва от нея.