Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

55 серия

Франко живее в ада, докато Сара си няма и престава защо той я е изоставил!

Химена се опитва да се справи с раздялата си с Оскар след като е разкрила тайната му. Тя все още се притеснява за Дуван – синът на съпруга ѝ от Ромна, към когото изпитва топли чувства. Габи предлага да го осинови.

В бар Аклала, Росарио Монтес и Муриел представят своето шоу. Семейство Рейес Елисондо са поканени и по-специално Хуан Давид. Майка и дъщеря се противопоставят заради любовта на младежа, а певицата не е готова да се предаде толкова лесно. Тя трябва да се изправи срещи най-големия си страх: Самуел Кабайеро, който е все по-близо до нея и дъщеря ѝ.

Докато двете представят шоуто си, Самуел се появява в бара. Въпреки че е там анонимно, извиква Гюнтер, който да му обясни какво става, когато става свидетел на целувката между Муриел и Хуан Давид.

Първите действия на Самуел Кабайеро!

След представянето на Росарио и Муриел, Гюнтер се приближава до певицата и я поздравява за шоуто, знаейки че Самул Кабайеро е в бара. Помощникът казва, че може да се появи във всеки един момент. Тогава влиза Хуан Давид и остава насаме с Росарио, която не пропуска възможността да се предложи на младежа, но пристига дъщеря ѝ и го отвежда.

По-късно, докато Муриел и Хуан Давид се наслаждават на любовта си далеч от всички, един мъж се приближава и започва да ги снима. Когато младежите се усетят, Хуан Давид се изправя лице в лице с него и го пита за причината за снимането. Мъжът отрича и си тръгва. Дори и след като всичко приключва благополучно, дъщерята на Росарио подозира, че баща ѝ стои зад всичко това и казва за това на гаджето си. Както изглежда, това е първото нещо, което предприема опасния Самуел.

Сарита мисли да даде шанс на Деметрио!

След толкова настоявания, изглежда, че Деметрио е успял да покори Сара. Най-голямата от сестрите Елисондо мисли да даде един шанс на мъжа, въпреки че все още изпитва любов към Франко Рейес. Липсата му е мотива тя да се замисли за тази възможност. В разговор с Химена, Сарита казва, че няма да обича никой друг освен Франко, но той си е тръгнал без никакво обяснение, оставяйки я много разстроена. А и братята му не се притесняват за нея.

От друга страна, Андрес и Габи не са съгласни майка им да се среща с Деметрио, а още по-малко са готови да позволят на мъжа да меси в къщата им и да прави каквото си поиска. Без да се интересува от мислите на децата на Франко, Хурадо пристига в имението на Сара, за да унищожи и последния спомен за Рейес. Това го изправя срещу Андрес и Албин, които накрая започват да се бият.

Бягството на Дуван!

След затварянето на майка му, Дуван е отведен в приют, където да остане до изясняване положението на Ромина. Въпреки това, детето решава да избяга от мястото и да се върне в дома на кръстницата си. Когато Оскар научава, той е разстройва и започва издирването. Химена също научава за ситуацията, но предпочита да не се намесва. Часове по-късно, най-малкият брат Рейес получава потвърждение за местонахождението на сина си – той е при Хитана, която не иска да му го предава.

Следа за Франко Рейес!

С падането на нощта, Химена, която в момента живее в дома на сестра си Сара, открива в кабинета на Франко чанта, пълна с документи. Като разглежда съдържанието, е напълно изненадана.