Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

56 серия

Тормозът на Деметрио над Габи и още улики за Франко!

Въпреки различните обвинения и свидетелства срещу Ромина, властите я пускат на свобода поради липса на доказателства – не е открита пушката, с която е стреляла по Габриела, Берта не успява да я идентифицира като нападателката и Химена оттегля обвиненията за агресия.

Като излиза от затвора, майката на Дуван настоява да се омъжи за Оскар и да се наслаждава на парите му. Независимо че Рейес ѝ позволява да се върне в къщичката, той я принуждава да подпише документ, с който се подсигурява, че няма да се доближава до имението му.

Ромина неохотно го подписва, но няколко часа по-късно тя се появява в дома на Оскар, за да настоява за правата си. Тя не успява да влезе след като са подменили всички ключалки. Освен това се сблъсква с Берта, която вади пистолет и я принуждава да си тръгне.

Деметрио тормози Габи!

След сблъсък с Деметрио Хурадо, Андрес и Албин се опитват да отворят очите на Сара и да не позволява на този мъж да не се остави да бъде заблудена и да продължава на торози Габи. Бившата на Франко отказва да ги слуша.

В това време, Деметрио се възползва от всяка възможност да се доближи до Габи, която вече не се чувства сигурна в дома си. Хурада влиза в стаята ѝ под претекст да се извини за шума от ремонта на кабинета и я заварва почти гола. За щастие, Ирене пристига на време и я спасява.

Докато Сара и Химена не са в имението, Деметрио отпраща работниците, за да остане насаме с Габи, която е в банята. Хурадо не се спира и я наблюдава, но преди да успее да го направи, собственицата се появява и търси дъщеря си.

Още улики за Франко Рейес!

Благодарение на документите, които Химена намира в кабинета на Франко, Оскар открива нещо, което може да помогне на брат му. Той веднага се свързва с Хуан, с когото проверяват документите. Те решават да се видят с адвокатите, за да планират как могат да помогнат и ако се наложи, дори да пътуват.

Двамата братя разговарят и стигат до съгласието, че след като са научили тайната на Франко, трябва да я запазят в тайна за доброто на Сара и децата им. Така, същата вечер Хуан откровеничи с Норма и ѝ разказва цялата истина.

Въпреки че мистерията не е разкрита за зрителите, споменава се, че Хуан ще пътува до Близкия Изток с няколко адвоката, за да спасят Франка, но не иска Сара да научава каквото и да е.