Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

57 серия

Планът за спасяването на Франко и халюцинациите на Демертио!

След като вижда Габи притеснена от присъствието на Деметрио Хурадо и проблемите на Нино, Химена решава да поговори със Сарита и да я моли да обръща повече внимание на децата си.

В това време, Росарио Монтес продължава да използва Самуел Кабейеро, за да отдалечи Хуан Давид от Муриел. Тя изпраща фотографи да следят влюбените, но освен това, тя посещава приятелят на дъщеря си, за да го помоли да не я води на тайното им място, за да избегне проблеми със съпруга ѝ.

Както може да се очаква, певицата се възползва от възможността, за да се опита да съблазни Хуан Давид, който въпреки че се чувства заплашен, я отхвърля. Росарио не си тръгва, когато се появява Хуан Рейес, който я предупреждава да стои далеч от сина му.

Планът за спасяването на Франко!

Благодарение на срещата на Хуан и Оскар с адвокатите, става ясно, че Франко Рейес е в затвор в Катар по подозрения, че е нарко трафикант.

За какво са задържали Франко Рейес?! Както изглежда, следователите са установили, че произходът на ресурсите и реалната стойност на износа не са ясни, поради което са стигнали до извода, че износът е незаконен, арестували са го и го държат в изолация.

Но документите, които намира Химена, доказват невинността на Франко. Хуан и Норма се наемат да отпътуват и да спасят съпруга на Сара, който няма и идея какво става.

Когато Хуан и Норма съобщава за пътуването си, а Химена за разширяване бизнеса си, Хуан Давид и близнците заподозират, че крият нещо от тях, но не успяват да разберат какво е. Дон Мартин предсказва, че ако успеят да спасят малката птичка, буболечките ще ги последват. Дали няма да се появят още врагове на братята Рейес?!

Халюцинациите на Деметрио!

Докато Деметрио се възползва от всяка възможност, за да се доближи до Габи, той прави и всичко възможно, за да спечели Сара. Така, продължава с ремонтите в имението си и обещава обещава да се донесе картина, която ще им хареса. За какво ли говори?!

След като Сара става уязвима като вижда снимка на Франко, Деметрио започва да си представя как наранява Сара и я държи толкова близо, че не може да устои и я целува насила. Както може да се очаква, майката на Габи го отблъсква и го удря.

По-късно, по време на вечеря в дома на Габриела, Деметрио продължава да представя сватбата със Сара и последващата ѝ смърт. Какво ли замисля за Сара и Габи?!