Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

58 серия

Рисковано спасяване, което приключва с двама мъртви!

След като разговарят с адвокатите и уточняват плана си за спасяването на Франко Рейес, Норма и Хуан заминават с надеждата да се върнат със съпруга на Сара.

В това време, Ромина открива пушката, която е скрила в гората и въпреки предупрежденията на кръстницата си, майката на Дуван я отнася в дома си. Дали не мисли отново да нападне Химена?!

Муриел, от своя страна, се изправя срещу майка си заради молбата ѝ към Хуан Давид да не се виждат пред уикендите. Разбира се, Росарио Монтес не си губи времето и се опитва да събуди съмнения в дъщеря си, но тя не се поддава на играта ѝ.

Рисковано спасяване!

Габи решава да спаси Нино и семейството му преди враговете, начело на които стои Деметрио Хурадо, не ги избият.

Химена се опитва да я спре и да я убеди да се обърне към полицията, но като вижда, че не може да повлияе на племенницата си, решава да я придружи. Когато Сара се опитва да се свърже с властите, но те отказват да помогнат, тъй като извън Сан Маркос нямат правомощия.

Отчаяна за сигурността на сестра си и дъщеря ѝ, Сара се свързва с Оскар, който се събира с племенниците си, взема малко оръжия и заедно отиват да спасят семейството на Нино.

Габи пристига прекалено късно!

Въпреки че съседите на Нино се опитат да спрат убийците, не могат да им попречат да влязат в дома на младежа. Освен това, която се появява Деметрио с още сили, а Нино се изправя срещу неприятеля и семейството му е скрито, се чува изстрел.

Деметрио не се спира пред нищо, за да убие Нино, а след това и дядо му, който просто се опитва да защити внука си. Освен това се опитва да изнасили Сибила, но в този момент се появява Габи и нападателите нямат друг избор, освен да избягат, но вземат Химена каот заложник.

За щастие, Оскар и братята Рейес Елисондо пристигат навреме, за да я спасят. Те не могат да направят нищо за Нино и дядо му, те отвеждат Сибила и Гастон на сигурно място. Когато властите се появяват, за да отведат сираците, Химена и Оскар се наемат с грижите за тях.

След погребението на Нино и дядо му, Деметрио се опитва да се приближи до Габи, но тя го отблъсква. Освен това тя забелязва, че погледът му прилича на този на убиеца на приятеля ѝ. Ще открие ли истинат?! Дали Сибила ще разпознае Деметрио?!