Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

59 серия

Самуел Кабайеро и следващата жертва на Деметрио!

Габи разпознава Деметрио Хурадо като убиеца на Нино, но Сара не ѝ вярва и предполага, че това е в резултат на шока от смъртта на приятеля ѝ. Андрес и Албин вярват, че тя е объркана.

От друга страна, Оскар се възползва от завръщането на Химена, за да се опита да я спечели отново. Въпреки промяната в поведението ѝ с пристигането на Сибила и Гастон, и благодарността от това, че е спасила децата, тя има нужда от време, за да му прости.

В това време, Ромина продължава да се навърта около дома на Химена и като вижда новите наематели, които, разбира се, приема за пречки, изпраща Дуван да разучи какво става. По-късно, тя подготвя оръжието и отровата – очевидно се подготвя за нова атака.

Самуел Кабайеро се появява пред Росарио!

Под претекст, че е притеснена за сигурността на Муриел, Росарио Монтес се среща с Хуан Давид в дома му и въпреки че знае истинските намерения на певицата, той се съюзява с нея.

Но тази среща не се осъществява заради появата на Самуел Кабайеро, който не се бави да настоява от съпругата си да изпълни съпружеските си задължения. Тя е против, но не може да се противопостави на мъжа, който толкова силно я плаши.

Когато Хуан Давид научава, че Монтес не може да го приеме, защото е със съпруга си, той се свързва с Муриел и я запознава със ситуацията. Малко след това, Гюнтер прави същото и моли да не прекъсва родителите си.

Планът на Деметрио да се отърве от Сибила!

Когато близнаците носят подаръци за Сибила и братчето ѝ, Деметрио се страхува, че сестрата на Нино може да го разпознае, за това търси начин да се отърве от нея. С извинението, че Ромина може да е опасна за тях, успява да убеди Габриела да ги приеме в дома си.

Въпреки че идеята не ѝ допада, Габриела не може да каже НЕ на Деметрио. За това се среща с Химена и предлага да се погрижи за семейството на Нино. Тя отказва тотално и не се колебае да се противопостави на майка си и сестра си Сара, за да защити малките.

За да избегне още конфликти, разговарят със Сибила и я оставят сама да реши къде да живее. Тя отказва да се раздели с Гастон и решава да остане при Химена. Независимо от това, Габриела и Сара предлагат да остане за известно време в другото имението, преди да се откаже от предложението.