Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

61 серия

Завръщането на Франко Рейес!

Норма и Хуан тръгват да търсят Франко Рейес. Докато двамата пътуват с надеждата да се върнат със съпруга на Сара, се случват някои неща, като смъртта на Нино и спасяването на Сибила и Гастон, както и появата на Самуел Кабайеро.

Хуан Давид, от своя страна, търси отговори относно прибързаното заминаване на родителите му.  След разговор с чичо му, Оскар разкрива, че единствената причина Хуан и Норма да пътуват, е спасяването на Франко. Но това не бива да се разкрива пред Сарита и децата ѝ – те трябва да пазят тази тайна, за да запазят целостта на семейството. На първо място, защото не са сигурни дали Франко Рейес ще се завърне у дома.

Росарио и Муриел се сблъскват със Самуел Кабайеро. Единствената цел на мъжа е да отведе двете от Сан Маркос на всяка цена. Певицата и дъщеря ѝ узнават яростта на мъжа: Росарио е отведена насила от хората на съпруга ѝ, а Муриел получава шамар от собствения си баща.

Самуел Кабайеро се изправя срещу Росарио!

След проблемите в бар Алкала, Самуел се връща на мястото, за да поговори с певицата. Мъжът дори не си представя, че Росарио Монтес и Муриел го очакват с кмета на Сан Маркос и комисаря, които го подканят да си тръгне сам, преди да се повтори агресията от предната вечер. Положението се успокоява, но Самуел Кабайеро обещава да се върне, за да разреши проблема си. И го прави.

По-късно, мъжът се появява в дома на Росарио и този път е решен да изясни положението. Самуел казва, че въпреки че може да разчита на подкрепата на всички от селото, той е прав и изтъква, че всичко, което тя има, е благодарение на неговите пари. Значи имат сделка – той трябва да си върне всичко, което е похарчил за нея и да започне развод. Нещо, което певицата не иска да прави. Накрая я заплашва, че ще я изгони от там на всяка цена, но пристига Муриел, за да подкрепи майка си.

Най-очакваното завръщане!

Последните няколко дни са много напрегнати за семейство Рейес Елисондо. Първо – разкриването на истината за сина на Оскар, след това смъртта на Нино, а сега, най-накрая, изглежда, че всичко ще се оправи. Най-малкото, щастието ще се върне към семейството. Хуан и Норма пристигат в имението на Франко Рейес, който е изчезнал преди три години без никакво обяснение. Братът на Оскар и Хуан се завръща, но все още трябва да пазят това в тайна.

Франко се появява и въпреки че е щастлив, нещата, които е преживял през последните години го смущават, дори шокират. За това му е трудно да покаже щастието си, когато среща първо Оскар, а след това Хуан Давид, Кинтина и накрая, близнаците, които, както може да се очаква, му предлагат алкохол, който бързо го хваща и то припада.

Съпругът на Сара се завръща за радост на семейство Рейес Елисондо, но щастието се превръща в мъка, когато Франко припада. Веднага пристига лекар, за да провери състоянието му и за спокойствието на семейството, той трябва да бъде прегледан основно. В това време, съпругата му е с майка си и Деметрио. Габриела продължава с опитите си да ги събере, но дъщеря ѝ не иска да чува нищо за това...