Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

62 серия

Истинската самоличност на Деметрио е разкрита от Сибила!

Последните дни за семейство Рейес Елисондо са много сложни, но щастието също присъства. Хуан и Норма се появяват с Франко Рейес, който е изчензал преди три години без никакво обяснение. Но неговото връщане все още трябва да се пази в тайна от Сара и децата им.

Франко се завръща и въпреки че е щастлив, нещата, които е преживял през последните години, много го смущават. За това му трябва време, за да може да осмисли своите чувства. Но щастието се превръща в мъка заради неговото здравословно състояние. В това време, съпругата му е в компанията на майка си и Деметрио, който е решен да я покори с помощта на Габриела.

Росарио и Муриел преживяват своята собствена драма. Самуел не спира да ги тормози и иска да ги отведе насила от селото, или поне да се подчиняват на неговите заповеди. Нещо, което певицата не мисли да прави и получава подкрепа от собствената си дъщеря.

Истинският Гюнтер!

След инцидентите между Росарио, Самуел и Муриел в бар Алкала, певицата решава да изгони Гюнтер от дома си. Това, което жената не си е представяла е, че многогодишният ѝ доверен човек изкарва на показ истинската си самоличност. Пабло Гюнтер не мисли повече да си мълчи и заявява в лицето на Росарио, че е това, което е, благодарение на него. Но Монтес не иска да знае нищо повече за него.

Но преди да си тръгне, Гюнтер посява семето на съмнението у Муриел като ѝ разкрива, че Хуан Давид и майка ѝ са спали заедно. Незабавно, младата жена отива при гаджето си и настоява за обяснение. След опита да се защити пред любимата, девойката си тръгва притеснена. Пабло Гюнтер постига първата си цел: да раздели майка и дъщеря. След всичко това, става ясно, че мъжът е съюзник на Самуел Кабайеро.

Франко се подготвя да си върне Сара и децата!

Минали са само няколко часа от завръщането на Франко у дома, но все още не е готов да се срещне със семейството си. Наляга го носталгия, когато вижда снимки на Сара, Андрес и Габи. Вторият от братята Рейес трябва да плати цената за своето отсъствие. Норма и съпругът ѝ се радват от завръщането му при семейството. Те са решени да му помогнат да си върне съпругата и децата.

Франко се интересува как е семейството му и за това пита снаха си. Норма му разказва какво става с Габи, Андре и дори му разкрива, че Сара все още е сама, но допълва, че за нея е било много тежко сама да се грижи за децата и желанието да се почувства отново жена.

Сибила разпознава Деметрио!

Деметрио се приема за собственик на имението на Сара и прави всичко, което му харесва. Което предизвиква проблеми с децата на Елисондо. При една от поредните, Габриел пристига в дома на дъщеря си, за да разреши проблема. Тя е в компанията на Сибила, която реагира много зле, когато вижда Хурадо. Момичето разпознава мъжа като убиеца на дядо си и на Нино, поради което решава да избяга от там.

Сибила разкрива истинската самоличност на Деметрио преди да избяга от имението на Сара. Момичето се скрива в една стая при конюшните, докато всички я издирват. Хурадо, разбира се, е много нервен заради това, което е казала Сибила. Той успява да заблуди Габриела и Сара, убеждавайки ги в своята невинност.

Габи знае истината, тъй като сама е чула лично от момичето какво се е случило с Нино и дядо му. След това, тя разказва на Андрес, който иска да разреши положението, но преди да се случи това, Деметрио влиза в стаята на дъщерята на Франка и се опитва да я изнасили.